ManMan wrote:Ja kiksao opet... A oborio bio toleranciju skroz...posle tog neuspelog pokusaja uzeo bup posle 24 dana i osetio kako doza 0.4,0.8 radi,sto je meni bilo nestvarno,jer sam vukao i na nos pa nikad manje od 2,nikad...Ali eto kiksao na kraju,psiha...cudno mi bilo da mi nista nije,nisam navikao,nisam bio spreman,tj jesam ali sam poklekao...Sad cemo ispocetka,drugacije...Ali def metoda Frajla i ostali,smanjivanje je prava stvar,jbg ja hteo da ubrzam stvar,i bio na korak od uspeha,psiha me sjebala...Bas sam se sjebo.Ali evo sabiram se ponovo i pravim plan ponovo,jbg sta ces...Ne mogu da ocajavam vise
Opet ćeš da se navučeš na Bup i opet skidanje po Frajlinom tempu, koji je baš spor i dugotrajan. Ja mislim da treba da uzmeš bup samo prvih par dana, da ti smiri receptore i odmah da prekineš!!
Naravno da mala doza radi posle dugog vremena, ja isto nism verovao da 1,5mg. može da se oseti, ali ga ja osećam sada..[/quote]
u pravu si,mozda par dana pa cu videti...problem mi je sto radim,moram biti aktivan...malo bzv situacija,,,