Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Nesa_neske_01

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by Nesa_neske_01 »

.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:58 pm, edited 1 time in total.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:59 pm, edited 1 time in total.
VitaJana

Post by VitaJana »

Pozz ljudi.
Kod mene nikakvih promjena, još sam na tih nekih 0,20 ali osjećam da nema baš nekog efekta. Noge i dalje nervozne, i zijevam ko deva.
Ovom dozom si produžavam agoniju ali me strah da bi bilo još lošije da je ne pijem.
A tako bih rado preskočila dan, samo da nije obaveza.
Danas sam prvi put u životu popila trećinu xanaxa, možda mi to umanji potrebu da uzmem sub, vidjet ću za par sati kakva ću biti jer sub danas još nisam popila
Pozz
Hope83

Post by Hope83 »

Odleti peti mjesec,bez bupa vrijeme leti prepreke nailaze ali se da preskočiti preko njih bitno je da se nezapne i nepadne.Borba je sam zivot koji zivimo jednu stvar sam naučio da NAS problem nikad netreba stavljati na prvo mjesto i pustiti da kroz glavu prolaze one tipicne recenice"Mene niko nerazumije"
Glavu gore i samo napred neosvrcite Sena stvari koje ste jednog dana odlučili da ostavite iza sebe.
Naravno da posljedice nosimo ali svaka pobjeda svaki novi dan nas cini jacima i daje nam snagu da idemo napred.
VitaJana

Post by VitaJana »

Nikad više xanax preko dana dok imam obaveza. Samo me zavaljalo, usporilo i ulijenilo. Tek sad sam morala popiti sub da me razdrma. Što tek bude kad popiješ pola ili čitav!!?
Meni ovako uljuljano stanje ne paše
Luka718

Post by Luka718 »

Nesa_neske_01 wrote:
...i... wrote:
Luka718 vidi: https://youtu.be/PEUpr-9Cujg Šta ima na višim radio talasima...

Janče Maramče, 'de se povrati, pa se vrati ...,
Nisam ljubitelj čarobnjaka :lol:
Luka718

Post by Luka718 »

Imaću jbt veću frku ostaviti ovaj xalol i brom nego bup :shock:
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:59 pm, edited 1 time in total.
Luka718

Post by Luka718 »

Ma ja sam jeo bromazepam godinama, znam kako je skidanje sa njega...
Nego sad nzm da li mi je vreme da počnem sa tim..

Jer nisam imao neku frku veliku od bupa, sa nogama skoro nikakav problem pa je i spavanje ok.
I sad imam utisak da isti problem imam i od ovih tabletica, kad ne popijem ista priča kao kad sam prestao sa bupom.

Nego nzm ni da li je priča sa bupom gotova pa se zato tripujem..
Juče popijem jedan brom od 1.5 i ništa više,i evo danas ista pobuna u mozgu, nevoljnost..
Napetost
Ali sve to znam, msm znam šta mogu da očekujem, samo sto mi salta mozak odmah na bup :shock:
Luka718

Post by Luka718 »

Samo kad sam to prestajao sa bromazepamom- nisam planirao, naletelo.. I jeo sam ga onako, lagano.. oko mi padne na pamet, po nekoliko od 3mg
I imao sam fin problem.. 15-16 dana sam bio u grču..

To mi je jedino prestajanje- uglavnom nisam nešto ni pokušavao, jer posle svega sam uvek kapirao- da jedem brom- dva svaki dan, opušteno.

Pa nzm, ako se neko razume u to- da li da secem pa trpim.. ili možda i to treba postepeno? Nzm
Da jedem 2 dnevno
Pa 1/5,1,1/2...
??
Locked