Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
-
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:57 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:57 pm, edited 1 time in total.
Počeli su moji problemi sa nogama.
Sinoć krenula leći, a ono počelo svrdlati duž bedri i listova...
Nikako ih umiriti. Popijem helex, ništa. Onda popijem
Magnezij i probudi me jutros budilica. Spasio me taj magnezij. Ali i jutros me opet bole, teške ko olovo. Sve ostalo, osim nogu, je ok.
Treći dan mi je na 0,20 i ostati ću još koji dan na tome jer teško mi je raditi dok me noge bole.
Mogla bih to rješavati zaldiarom, ali ne želim ga piti za svaki problem
Magnezij i probudi me jutros budilica. Spasio me taj magnezij. Ali i jutros me opet bole, teške ko olovo. Sve ostalo, osim nogu, je ok.
Treći dan mi je na 0,20 i ostati ću još koji dan na tome jer teško mi je raditi dok me noge bole.
-
.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:58 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:58 pm, edited 2 times in total.
Uh,uh, fobiju od toga imam.Samo sto je to mene samo nocu ubijalo....i bas mi je pomagala topla kupka.Lezis sto duze u kadi, probaj vjeruj mi pomaze.I naravno, neizostavni magnezijum.Drzi se jbg, znala si da mora nesto zezat, nega se zavrsi na ovomeVitaJana wrote:Počeli su moji problemi sa nogama.

Hvala vam ljudi.
Ma ovo je sve nula bodova prema onoj nekadašnjoj krizi sa dopa ili kad staneš sa veće količine suba.
Sad smo bili kod nekih ljudi na večeri i sve ok, družim se, pričam... a samo noge plešu same od sebe ispod stola. I ne možeš ih smiriti majku im...
Ja rekla ljudima da imam sindrom nemirnih nogu od malena
Ma ovo je sve nula bodova prema onoj nekadašnjoj krizi sa dopa ili kad staneš sa veće količine suba.
Sad smo bili kod nekih ljudi na večeri i sve ok, družim se, pričam... a samo noge plešu same od sebe ispod stola. I ne možeš ih smiriti majku im...
Ja rekla ljudima da imam sindrom nemirnih nogu od malena

A što se kupki tiče vjerujem da pomažu.
Ali ako nešto ne volim kad se ne osjećaž dobro onda je to voda
Meni zima i pri pomisli na vodu. Na jedvite jade se otuširam nakon što mi temperatura stana dosegne 40 stupnjeva.
Ujutro bih se najradije sa 2 prsta oprala oko očiju i dosta
Inače nisam zimogrozna, ali sad katastrofa
Ali ako nešto ne volim kad se ne osjećaž dobro onda je to voda

Meni zima i pri pomisli na vodu. Na jedvite jade se otuširam nakon što mi temperatura stana dosegne 40 stupnjeva.
Ujutro bih se najradije sa 2 prsta oprala oko očiju i dosta

Inače nisam zimogrozna, ali sad katastrofa
-
.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 4:58 pm, edited 1 time in total.