Uglavnom , najbitnije mi ja i dalje da ne posezem za glupostima!
Popricacu sa dr, mada me muka bas , toliko sam je ubjedjivala da mogu bez zolfta i sad da cmizdrim za seroxatom

Moderator: sanela
Ja nemam problema sa taloženjem. Malo promućkam prije upotrebe i dobro. A i ne radim si veće količine. Za 3 uzimanja.Ninocka wrote:Vitjana, ja sam prvo izmrvljenu tabletu sa papiricem nalik fiseku stavljala i spric , i onda iz case vukla vodu u nju. Tako mi je najlakse bilo. Sve sto je Frajla ovdje pisala o tom postupku je preeeetacno.Prvo da je taj metod odlican, jer samo tako tacno mozes znat koliko precizno uzimas.Nema sanse da potrefis tacnu dozu djeljenjem izmrvljene tablete. Nevjerovatno koliko je bitno da doza bude pre pre precizna. Ja sam imala problema sa talozenj bupa po spricu, pa opet dodjem na onu Frajlinu pricu da stalno muckas gan...I ovo sto ti Neske. prica je bas tacno mi smo se svi fatali Frajline price a svi zaboravljali koliko se ona lagano spustala, koliko je dala vremena svemu tome i zato moze se reci ovdje sto se tice krize najbolje prosla.Ipak si ti duuugo na bupu, shvatam da imas ogranicem vremenski rok,i to je zeznuto, ali mozda je bas i to odlican muv za ovu situaciju. Ja sam sestoduplo krace bila na bupu, pa sam se napatila samo zato sto sam uvijek mislila vidi mogu ja ovo, nista strasno ... I onda dozivjela bas pakao sigurno mjesec po prestanku. Jos sam ja uvela zoloft, da nije bilo njega sumnjam da bi uspjela...Tako sa svi vi loji pratite Frajlin metod , uvijek imajte u vidu koliko je zena sve to natenane odradila, i svaka joj cast. Tamara, drago mi je sto si se javila, i jos vide sto si dobro. Frajlita, nadam se da ta zajebancija sa hormonom ide na bolje!
Ma ne podcjenjujem Frajla... Da je tako bacila bih sve odjednom. Samo me živcira da sam ovisna o toj mrvici. I ljuta na sebe pomaloFrajla wrote:Vitajano ne potcenjuj doze na kojima si samo zato stonsu ispod nule i ne zuri! Sada je najbitnije ostati na pravom putu i drzati se plana.
Ako imas puno vode u jednoj dozi, onda napravi da ti je jedna doza samo jedna crtica vode.... napravi spricu sa crticama za par dana, i sto je bup duze u vodi on se i bolje rastopi. Ja sam pravila uvek za nedelju ispred i cekal me spremna doza i to rastopljenA. Vrtela sam dve sprice u krug i samo dodaval vodu kada sam duplo manju dozu htela.
Ajde ajde polako samo
Moj je plan doći do nule do 15.4. I do kraja mjeseca, odnosno 2 tjedna biti čista pa onda početkom 5 mjeseca krenuti na put.Frajla wrote:Simptomi “sustezanja” nisu isti kod spustanj doze sa 0.8 na 0.6 ili da skocis sa 0.6
Koji ti je rok za skidanje? Spominjala si april ili tako nesto, kada pitujes u inostranstvo?