Sad bez bupa je osecaj bolji ali brzina brate

Toliko da mi se ne mili ni počinjati

Jbg tako je.. ali proći će i to.
Uostalom to sa sexom je vezano ja Msm za sve opijate, ne samo za bup...
Moderator: sanela
PozdravMipe wrote:Luka, pozdrav jos jednom!
Trebalo bi da si presao 20. dan, je l' tako? Da li sada mozes da mi kazes koji dani su ti bili najgori?
Da li ti se san vratio ili jos uvek to nije to?
Kako si izasao na kraj sa jezom, znojenjem.. Kada je to proslo (I da li je uopste..)?
Zelim ti da ne posustanes. Najveca pobeda je kada pobedis sebe! Samo napred!
Mipe, ako lagano budes spustao dozu do neke minimalne (ka ja ,frajla je vec sktoz to uradila do 0.o pa nesto) izbjeces jezenje i preznojavanje.Sve od 0.5 mg to vec neces moci izbjeci! Ja sam cak tako i nesanicu izbjegla.E sad ako skaces sa neke vece doze ,to je vec zajevancija.Mipe wrote:Luka, pozdrav jos jednom!
Trebalo bi da si presao 20. dan, je l' tako? Da li sada mozes da mi kazes koji dani su ti bili najgori?
Da li ti se san vratio ili jos uvek to nije to?
Kako si izasao na kraj sa jezom, znojenjem.. Kada je to proslo (I da li je uopste..)?
Zelim ti da ne posustanes. Najveca pobeda je kada pobedis sebe! Samo napred!
Luka,ja i poslije pet mjeseci osjetim nemir oko 6 popodne.Tad popijem dvije casice loze i to prodje!!Nekkao mi to vise prija nego neka tabletaLuka718 wrote:Nesto samo
Stvarno mislim da meni mnogo pomaze to sto imam zacrtano do kada moram biti prisutan sa glavom!
Znaci nema mogu-ne mogu...nema ne ide pa ću sl put... nema ničega, nikakvog izgovora! Znam da moram ili sam sam sebi skočio u stomak kao nikada!
Nije bitno šta je u pitanju i zbog cega imam rok... samo eto razmisljam, svako bi trebao naći još neki podsticaj Sem tog-skidanja sa bupa, naravno. Kapiram da olakšava.
A kad uvece naleti nemir... pivo-dva nista ne škodi;)
A smiri i uspava čak pomalo![]()
Eto brate
Nzm koja je tvoja prica, ne moraš ni deliti ovde.. tvoja prica-tvoja stvar:)
Nadam se samo da će ti nesto od ovoga pomoći!
Pozz
Ninocka wrote:Luka,ja i poslije pet mjeseci osjetim nemir oko 6 popodne.Tad popijem dvije casice loze i to prodje!!Nekkao mi to vise prija nego neka tabletaLuka718 wrote:Nesto samo
Stvarno mislim da meni mnogo pomaze to sto imam zacrtano do kada moram biti prisutan sa glavom!
Znaci nema mogu-ne mogu...nema ne ide pa ću sl put... nema ničega, nikakvog izgovora! Znam da moram ili sam sam sebi skočio u stomak kao nikada!
Nije bitno šta je u pitanju i zbog cega imam rok... samo eto razmisljam, svako bi trebao naći još neki podsticaj Sem tog-skidanja sa bupa, naravno. Kapiram da olakšava.
Eto brate
Pozz
Ja evo viski sad jednu, pa ću još jednuNinocka wrote:Luka,ja i poslije pet mjeseci osjetim nemir oko 6 popodne.Tad popijem dvije casice loze i to prodje!!Nekkao mi to vise prija nego neka tabletaLuka718 wrote:Nesto samo
Eto brate
Pozz