Nema spavanja više,trika nema..ali opet sam nekih 4-5h spavao,tako da može se.Kod svake bolesti,prehlade..simptomi su jači noću,stim sto ja svakako godinama unazad ne spavam noću,sto zbog posla,sto zbog eto

Ima tu i ove male životinje,pa me budi,moram dezurati pored nje..samo da ona ozdravi,pa ćemo spavati po 16 do 20h dnevno

I to je uglavnom to-noge,san..problem sa snom zbog nogu.
Inače nemam nekih vecih tegoba,iskreno-očekivao sam više.Jer evo sad npr,nmg spavam,kako se ispruzim nzm šta ću sa nogama,ali kad ustanem sve cool.Eo pijem kafu,gladan sam sad ću klopam a inače sam klopao i pre nego sam zaspao predveče i kad sam se probudio oko ponoci i sad ću opet.To je odlično.
Danas odmaram,preskacem trening,tako valja.Tako da idem u grad izobavljam sve sto treba,a treba svega;)
Pa od sutra pojačavam još trening(ali neverovatno kakve treninge radim i kojom brzinom jer mi prija kad se izmorim sto više,čak radim i više i duže nego sto isplaniram,prekinem kad osetim da otkazujem polako da se ne bih povredio..ipak se nisam pomerio fizički mnogo vremena) pa će i spavanje doći na svoje.
Jedna stvar još:Pišem neke svoje radove,a ovde piše-“pravilan način”...možda mi je mesto u onome-“moj način” nzm,nije ni bitno.U stvari ovo hoću da kažem

Meni deluje kad se pogledam pa vidim šta mogu da budem,šta sam bio i gde sam opet krenuo.Pa onda,Caty postavi sebi pitanje-čemu i vredi li ova žrtva,vredi veruj mi,ti veruj sebi!Relativno je ovo kratko vreme da bih ja delio neke savete,da ne ispadne da sam se istripovao pa kenjam nesto.Rekao sam da je ovo moj prvi savet,a napisao sam ga zato sto sam ubedjen da je strah najveci,ogroman problem.
I druga stvar,kratko:jedite vitamine.Nisam primetio da se mnogo o tome pisalo,msm da su bitni iz gomile razloga!Otvaranje apetita bih izdvojio mozda kao jedan od važnijih.