Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

edy

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by edy »

opet ti..ja ne sirim negativnu energiju, gdje sam ja to uradio, ajd daj mi primjer ja samo ne volim kad ljudi pisu nesto sto nije tacno..

i ovo je moj zadnji post u ovoj raspravi, a ja cu ispostovati svoje obecanje za razliku od tebe koja si to napisala i opet se upalila ko pokvaren zub, jer te dira to sto se ne slazem sa tvojim misljenjem, sto mi je smijesno jer nismo djeca valjda mozemo imati razlicita misljenja, ili ne

a i sa zenama se raspravljati je jako zajebana stvar :D tako da se povlacim i opet ti ponavljam izvini ako sam te na bilo koji nacin povrijedio i uvrijedio jer nije mi to bila namjera stvarno..
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
Caty

Post by Caty »

Ne smeta meni sto.imas drugacije misljenje nego sto si me uvredio a pri tom na drzak nacin iako samja uvek prema svakome krajnje ljubazna, sve dok me taj neko ne uvredi i napise da lupetam, pisem nebuloze, delim glupe savete sakom i kapom, znam ja dobro svoje postove od pre par meseci, ne ponosim se time ali i to je dobra slika kako radi mozak na bupu jer sve to sam pisala nakon sto uzmem 2mg, i sad me sramota kad vidim neke postove ali istina je da sada nisam uopste takva osoba jer bup na mene vise nema takvo dejstvo, takodje ti postovi pokazuju moju zbunjenost jer je meni ovo prvo pravo skidanje, moj strah od krize, moju zaludjenost time, preokupiranost ili kako god hoces da nazoves to saznanje da moram da se resim bupa a ne znam na koji nacin, zato sam citala po internetu non stop neke nove nacine i menjala planove... sve je to tacno ali to njje razlog da me neko vredja. Ovo sto pisem zadnjih nedelja i radim zadnjih 6 nedelja je pravi put i jedini do sada ispravan nacin skidanja i zato zelim da podelim sa svima jer jeste do sada bio bezbolan. A kada zavrisim napisacu kako je dalje bilo.
Caty

Post by Caty »

Skidanje sa bupa jeste uzasno tesko kada covek jos nije nacisto resio sa sobom da to stvarno i istinski zeli, vec i dalje ima zelju da se uradi i strah da preduzme konkretne korake, ali kada prevazidjes taj strah i resis, napravis plan, onda sve to pada u senku i ostaje samo tvoja volja i resenost da uspes na kakav god nacin, držiš se plana imas celicnu volju i muda da zavrsis sa tim zivotom i zapocnes neki novi. To se meni tek skoro desilo i od tad vise nema bojazni od neuspeha.
Ninocka

Post by Ninocka »

edy wrote:
Caty wrote:Stvarno nemam zivaca za takve rasprave prema tome reci cu samo ISKULIRAJ OD MENE
nemam ja nista protiv tebe, ali brate lupas ko maxim po diviziji, ohladi malo..procitaj svoje postove unazad par mjeseci pa vidi koje si ti nebuloze pisala, a ako se ljutis sto se ne slazem sa tvojim misljenjem onda uzmi xanax pa ce ti biti svejedno :P[/quote Ej, Caty zna biti jako iritanta ponekad, jer ona sve sto pomisli vrti pise na forumu.Stalno vrti te doze, o.5o danas za nedelju dana sam na 0.40 ... Itd. Ja kad sam prestala sa bupom i mene je to znali izvesti iz takta... E sad mislim da je ona pogrijesila , zavoravila je reci da se ona bezbolno skinula do ove 0.33 doze. Jer ako si pratio ona kukavica ovo sve vrti od maja, pa kiksa pa se vracaj opet na spustanje, bas psihodelija teska. I kad pogledas ona je na malim dozama ima 4 mjeseca i sad kad je konacnoo uspjela spustit do nula 3 , palo joj moze se reci bezbolno. Nikad je nisam cula da kuka ovdje, za razliku od mene koja samo sto se porodila na forumu nisam. A da je napravila papazjaniju od postova, to jeste.. Ali evo izgleda to bio neki njen nacin lijecenja , uleti ovdje ispricaaaa seee sitaaa, i zapali :(
Hope83

Post by Hope83 »

Evo ga plan posto se blizi vikend,sutra uzimam normalno onda ide preskakanje subota i nedelja pa od ponedeljka nova doza,javljjam se u ponedeljak.Pozdrav drzi te se svi i budite raspolozeni djelite sirite pozitivnu energiju,mozemo mi ovde i o problemima ovom onom ali to je sastavni dio zivota kod svakog covjeka.
Nabacite osmjeh na lice glavu gore zivite zivot.
Frajla

Post by Frajla »

Jujujuju kakav sam ovo party propustila:) mozda je pun mesec a i citala sam da neki znak ulazi u neko pomracenje pa vrag ce ga znati sta je :)

Joj sto puta smo sve vec procesljali i Kato sibaj po svome to ti je najbolje, ali bem li ga kd zatrazis da ti beko napise kako se divno i lako skinuo sa suba- niko se ne javi. To ti je dovoljan pokazatelj
Samo znam da bi i meni bilo lakse da ti kazem da je sve to super lako, a zapravo nije. Nisi ni ti bas bezbolno dosla do 0.4. Spustala si pa si podizala pa spustala pa podizala, to bas i nije bezbolno i imala si razloga da podizes dozu a sigurno ne zbog loseg vremena. Trebamo biti iskreni pre svega
Ako mislis da ti nismo do sada pomogli pisanjima i savetima onda nesto ne stima
Ali odavno sam ti rekla da sibas po svome, al sta da radimo mekog smo srca izgleda :)
Ninocka

Post by Ninocka »

Frajla wrote:Jujujuju kakav sam ovo party propustila:) mozda je pun mesec a i citala sam da neki znak ulazi u neko pomracenje pa vrag ce ga znati sta je :)

Joj sto puta smo sve vec procesljali i Kato sibaj po svome to ti je najbolje, ali bem li ga kd zatrazis da ti beko napise kako se divno i lako skinuo sa suba- niko se ne javi. To ti je dovoljan pokazatelj
Samo znam da bi i meni bilo lakse da ti kazem da je sve to super lako, a zapravo nije. Nisi ni ti bas bezbolno dosla do 0.4. Spustala si pa si podizala pa spustala pa podizala, to bas i nije bezbolno i imala si razloga da podizes dozu a sigurno ne zbog loseg vremena. Trebamo biti iskreni pre svega
Ako mislis da ti nismo do sada pomogli pisanjima i savetima onda nesto ne stima
Ali odavno sam ti rekla da sibas po svome, al sta da radimo mekog smo srca izgleda :)
Frajlita, ja cekam 10 okotobar i ovak svecani ulazak jupitera u skorpiji!! Ihaaa, kakva ce to divota biti. Osjetice ga bikovi, djevice jarcevi i ribe... Uraaa
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ništa vodenjaci?

:|
Frajla

Post by Frajla »

Osetice u pozitivnom ili negativnom?
Medju njima sam, da znam da se pripremim na samu sebe:)
Ninocka

Post by Ninocka »

yasujirozu wrote:ništa vodenjaci?

:|
Generalno , ovo je u astrologiji dugo ocekivani period!! Zovu ga "sreca u nesreci". Tako da svi ce osjetiti generalno bolje aspekte, najvise skorpije, koje po zvijezdama srece nisu imale u protekilih 15 god mamma mia!!! A zatim ovi sto ih navedoh gore!! Poslije ovih retrogradnih djavola od cijele prosle godine, konacno bi mogli svi malo prodisati
Locked