Ne kuliram te Caty, nego malo su se i rastrkale ove teme vezano za Bup pa sam se malo i pogubio..i kad stignem da udjem na forum ja zaboravim na kojoj sam temi napisao poslednji tekst..Da li Skidanje sa Suba ili Skidanje sa Bupa - pravilan nacin ili na moj nacin itd... malo su se stvarno teme razisle a radi se o jednoj istoj stvari.Caty wrote:Zikiiii zasto me kuliras?![]()
kako napreduje posao, odmaras li danas?
Ja sam juce uradila lepo cv i propratno pismo pa videcemo sta ce biti valjalo bi i neki portfolio da uradim ali nemam KAD a juce sam bas listala neke stare svoje vezbe i radove i vec sam cini mi se zaboravila sve!!! Jedva cekam da dete krene u vrtic da se vratim na ucenje inace cu sve zaboraviti.
Posao.. pa danas sam uzeo slobodno sa preporukom da ako hocu da idem da odradim pola dana kada se naspavam itd..medjutim dok sam se ja stvarno naspavao, i zavrsio sve po kuci sto nisam stigao dok sam na poslu prodje mi dan..
Imam tu pruzenu ruku da ako hocu mogu da radim i nedelju i da mi bude placeno...ali moram da predahnem, stvarno je jace od mene ponekad.
Radim i napolju i unutra, na tri lokacije..sve u sklopu jedne firme..12 sati svaki dan.
I kao terenac, i kao fizicki radnik, i radim popis u jednom klubu, kaficu..i kao konobar kad treba da se uleti, i obilazim radove na dva gradilista, i organizujem majstore...
Dan na poslu mi je toliko dugacak..covek koji me je zaposlio me je uzeo kao univarzalnog i leteceg radnika koji juri na sve strane.
To ti je to Caty..samo dok napisem o poslu ja sam se vec umorio..
Za gde konkurises..jesi pisala a da ja nisam ispratio ili.. gde planiras da radis ?