Ninocka, ako ti je doktorka podigla zoloft moguce da imas i nuspojave od njega. Njemu treba 2-3 nedelje da legne. Kod mene je problem bio sto snova nisam uopste imala, kada sam pocela sa zoloftom to su bili katastrofalni sni, teske budalastine

vilica mi se znala kociti i skripa zuba, ali mi nije prvi put da ga uzimam pa sam znala da je od njega, takodje nesanice je bilo prvih dana i blaga agresivnost. Ali je to u svakom slucaju bolje od stanja zbog kojeg sam pocela da uzimam zoloft a to je onih par dana buljenja u jednu tacku i bez ikakvih emocija. Tako da je i ta agresivnost opet neka emocija i reakcija. Ali to sve Legne. Nek trzaje u misicima sam imala, boze kad se setim samo:)
Sto bi nam draga Sanela rekla, ne brini cita vas dosta ljudi, i samo pisite svoja iskustva i kukajte.
Caty, ne bezi od bupa, jer i sama kazes da je svima dostupan. Kad bude prestao da te radi neces ga ni gledati kao na drogu nego neku glupavu tableticu od koje zivis normalno. Zbog mog nacina skidanja sam u jednom momentu imala takve zalihe, secam se da sam pisala ovde da sam obezbedjena u slucaju neke nuklearne katastrofe na par godina:) i mesec dana nakon skidanja sam celu kesu bacila - super osecaj