Nisam ni dalje svesna da sam nakon 9 godina bupa uspela to tako da uradim relativno bezbolno, ali sam Nekako ponosna na sebe!
Vezano za crva.... dobra strana bupa je sto on crva ubija tokom terapije, ako se terapija uzima redovno i pravilno bez zloupotrebe, a za te godine na bupu promenila sam nacin zivota kao i ti sto si pisao, uspeo si kucu da sagradis, sredis zivot i posvetis se nekim bitnijim stvarima i nekim normalnim ciljevima u zivotu, i onda pomislim pa cekaj nemam ni vremena ni volje da pravim iste greske po ko zna koji put i da se vrtim u krug, a godine prolaze..... dosta je bilo.
Nadjoh neki dan jos tableta u torbi koju sam cistila i samo se nasmejah i bacih je... eto toliko o crvu! Ma zgadio mi se bup u tome je fora, niti me je radio ili davao super osecaj( sto mu i jeste poenta) nego me je drzao u normali. I "unormalizovao me":) tako da na njega nisam gledala kao na drogu nego na nesto bezveze sa cega se tesko skinuti i ne mozes bez njega. Divila sam mu se 10 prvih dana jer me je bezbolno skinuo sa horsa i ostalo je istorija. Moja ljubav nije bio on nego heroin ako pricamo o crvu. Hvala bogu nemam potrebu ni za tim ali i gledam da ne dodjem u iskusenje niti da trazim put do njega, jer za njega nam ne treba crv:)
Za pisanje po forumu... pa drago mi je cuti ako se jos neko resi tog zla i znam koliko je meni podrska bila bitna u tim momentima i necija iskustva.a o iskustvu doktora i skidanju sa suba da ne govorimo. I meni je moj dokrtor govorio ah 0.8 pa to je nista
Energije mi je manjkalo prvih mesec dana, ali sam zbog toga odmah pocela sa zoloftom jer da budemo realni nece sve proci samo od sebe. Zoloft mi je pomogao da nemam tupe epizode koje su pocele odmah nakon prestanka ali to je bilo kratko.
Proslo je 13 meseci od prestanka sa subom i osecam da imam manje energije nego na bupu, sto je zapravo i normalno! Na bupu smo bili zveri puni elana a sada znam gde su mi granice i do njih i idem.Pojavile su mi se alergije razlicite koje nikada pre nisam imala
Zivot mi se nije promenio na gore, nego na mnogo bolje!
Nisam vise rob, nisam smorena uvece jer me doza popusta, nisam sjebana jer znam da sam zapravo se resila zla i mogu u nove pobede. Psihicki i fizicki sam jako dobro! Sto ni sama nisam mogla da verujem nakon toliko godina. Smejem se jbt, redovni orgazmi

Salu na stranu
recept vec svi ovde znate, i bio si aktivan dok sam spustala dozu na temi. Da sam zurila mislim da bi bila u banani mesecima posle prestanka, a ovako sam i samu sebe iznenadila. Samo polako i bez zUrbe