Za vizu traze, tj. ne da traze, nego im karton moras donijeti na uvid, takodje, oni pronalaze da li si krivicno osudjivan, znam jer je moja sestra pretprosle godine u Ameriku otisla. Znam sta su sve trazili, a ona ima anksioznost, i takodje nije htjela da joj stoji u kartonu da uzima bensedin, pa je isla kod nekih privatnika. I sama imam nekoliko sifri F11.2, naravno, F13.1, F19, F43.1, F51, i naravno B18. Danas sam primila poslednju inekciju, i gotovo je sa terapijom

Sad jos samo trebam, za 7dana uraditi PCR, i u avgustu mjesecu, i do tad svakih mjesec dana nositi im krvnu sliku da vide kakva je. Tek poslije PCR-A u avgustu ce se pokazati da li je terapija uspjela. Za pola godine znaci. Ako nije uspjela, odmah ostvarujem pravo na novu terapiju, ovu interferon free, jer sam se pridrzavala uputstava i izdrzala ovu terapiju do kraja. Jos uvijek sam na 0.1mg suba, i bicu do sledece srijede, prestala bih ove, da me prosli put nije vratila zbog lose krvne slike. Znaci, dajem sebi jos 7dana, i to je to. Definitivno, vala sam ga razvukla. Eto, ispocetka sam ono ubrzala, sad usporila, i msm da ce biti ok. Nije mi lose uopste toliko, znam da ce biti kad prestanem, ali msm da nece puno, i da bude, bice kako bude, ne mogu vise, i necu. Da se rijesim vise tableta, inekcija, ustanova, doktora, doktorica, apoteka...Sto je najvaznije, spremna sam na zivot bez suboksona, pomogao mi je, i to je to. Sto se tice antidepresiva, neko vece nisam nesto bila ok, pa sam procitala, ali nisam stigla napisati, svoje iskustvo, pila sam razne antidepresive, i naravno, dok sam ih pila, bilo je ok, ali kad bih prestala, nebitno koliko mi polako spustali, tolika bi me povratna depresija opalila, jaca i snaznija od one prije antidepresiva, tako da ih ne volim i ne preferiram nesto narocito. Naravno, postoje ljudi kojima pomazu, ovo je samo moje iskustvo. Eto, da se javim, cini mi se da nisam nesto aktivna u zadnje vrijeme, ali polako kako se blizio kraj terapije, malo sam pocela da se krecem, prosetam uvece sa muzem, i gledam neke serije, filmove, i tako, pomalo se pokrecem.

A vi kako ste?

Pozdrav svima