Moderator: sanela
To što si naveo su sve "normalne" stvari poslje skidanja, barem iz mog iskustva... meni se dlanovi znoje, srce lupa onako duboko da ga baš osjetiš (ali tlak i otkucaji su normalni, tako da ne znam kako i zašto ovo ali ponekad imam osjećaj da će iskočiti), razvio sam sindrom nemirnih nogu (RLS) za kojeg se iskreno nadam da će proći s vremenom jer užasna je stvar, zatim budim se nekoliko puta tijekom noći, umoran sam preko dana, znam povremeno postati anskiozan i usplahiren, ali isto tako znam imate momete čiste sreće i euforije pa se pokušavam ne brinuti oko svega toga previše... vjerujem da će sve ovo s vremenom doći na svoje i odlučio sam ne krpati se više raznim lijekovima... jer na kraju uvijek ispadne više štete nego koristi. Svi tekstovi što se na netu mogu naći govore o 6 mjeseci do dvije godine, ovisno o slučaju, da ovi i slični simptomi u potpunosti nestanu nakon što se prestalo s opijatima. Po meni se isplati stisnit zube i izdržat (naravno, svaki slučaj je drugačiji i različitih intenziteta, ako slični simptomi onemogućavaju normalan život tipa raditi posao onda vjerojatno treba neka medikacija).suppx wrote:Ola ekipa,evo i mene,52 dana sam bez ikakvih droga,ljepo je biti cist.Polako se sve vraća u normalu,napokon sam prošao i liječnički pregled i kroz par dana bi trebao početi raditi,odnosno samo neka obuka mjesec dana pa ćemo viditi za dalje.Prosao sam sve testove za droge 3 puta testiranje na sve moguće i sve negativno.Jedino me na kraju zezala radi toga sto mi je srce jako udaralo pa sam morao kod internologa da mi napravi ultrazvuk srca i sve je ok,kaže doktor da je to od nervoze i dao mi je neku sitnu terapiju za smirenje.Iako me malo smirilo ja mislim da mi je ostala anksioznost od naglog izbacivanja svega,lagana drhtavica ruku pa i cijelog tijela,dlanovi se znoje,općenito se znojim,povišeni tlak Itd,za sve sto me čeka uvijek mi u mislima da će završiti sa najgorim scenarijem.Cekam raspored kad krećem pa da mogu zakazati sastanak sa psihijatrom da mi on malo pomogne jos sa time i onda sam na 98%,tu i tamo dosada i neka praznina se osjeti ali se izborim sa tim,polako ali sigurno koračam u novi život,dosadniji ali ljepši,hvala vam svima sa ovog posta jer ste mi u najtežim trenucima bili utjeha da nisam sam.I dalje ću vas citati i tu i tamo napisati neki update.Tamara od srca ti želim da izguras sve do kraja pa da nastavimo pisati ovdje kao cisti ljudi kao frajla i Noel sada.
Živjeli mi svi pa se čitamo!!!!
MasacreEnElDiscoBar wrote:sad vishe neznam di sam...samo mjenjam droge...uff...koje sranje ochu se rjeshit te ovisnosti a, molim Boga da mi ostavi neshto....