Moderator: sanela
I meni se to dogodilo na LSD-u, kad je već pustio skroz legli smo spavati i to se dogodilo, nikad to neću zaboravit ništa čudnije nisam osjetio. A halucinacije od nespavanja su mi poznate, živo kino nastane... mogu mislit kako je tebi tek kad patiš od insomnie.Tamara86 wrote:Nemas sta pokusavati Noel, ne spavaj po jedno 4 dana, u kontinuitetu nekih mjesec-dva, i kad legnes, vidjeces kakav je osjecaj, em sto izadjes iz tijela, em sto imas takve halucinacije, da ti nikakve droge ne trebaju.Od lsd-ija sam imala lucidne snove, ne bas svaki put, i to sam slucajno provalila, jer me potrefilo da uzmem lsd i nista pored, a inace sam uzimala lsd, pa eksera 2-3, pa malo i dopa ujutro. Tada, kad se tako potrefilo, u vozu sam zaspala, vracali smo se sa partija, i nikako ne mogu objasniti taj osjecaj. Ali do tog osjecaja se moze doci i normalan. Msm bez droga. Vadila sam krv, covjece, nikad mi bolja krvna slika nije bila, od pocetka terapije.
Ali se nikad nisam gore osjecala, uf. Kosa ce mi znaci, bukvalno sva otpasti do kraja, ne bi meni smetalo, nego imam veliko celo
Genovezza, bravo za mjesec, i ja bih Noel voljela da se ukljuci jos neko, ko pocinje da se skida, ili se skinuo, sa Suboxona, jer ja tek pocinjem, spustiti do 1.5mg nije problem, znam ja kad ce krenuti problem
Najvaznije da se ne bojim tog problema, barem ja mislim. I msm da imam prednost, koliko god to suludo zvucalo, mogu krizu zamaskirati kao nus-pojave od terapije za Hepatitis, sto ce mi dosta olaksati psihicki.
MasacreEnElDiscoBar wrote:sad vishe neznam di sam...samo mjenjam droge...uff...koje sranje ochu se rjeshit te ovisnosti a, molim Boga da mi ostavi neshto....
Ej neki posao mi danas uletio, mogućnost neka, kao preko veze (preporuka više)... sutra, prekosutra bi mogao znati hoće bit šta od togaTamara86 wrote: Kako si ti Noel?Meni se cini da si ok, msm da bas ides na bolje, tako sam stekla utisak
MasacreEnElDiscoBar wrote:sad vishe neznam di sam...samo mjenjam droge...uff...koje sranje ochu se rjeshit te ovisnosti a, molim Boga da mi ostavi neshto....
Bravo, bravo, tačno si izračunalaTamara86 wrote:Genovezza, stigao cetvrtak, znaci mjesec sutra?![]()