kod nekog svira qvin kod nekog azra a kod mene vjerovali sve,TRENUTNO SLUŠAM STOJU ''UMRI'' :smt026 hehehehe pokušajte baš je dobro za opuštanje udara direktno u mozak!
kod mene stndardno THE DOORS/RIDERS ON THE STORM Preslusavam sve stare cd-e ,drugačije zvuče kad si strejt.Dugo nisam mogla da ih slušam ,a da pri tom nemam zešću frku da se uradim.
Lola,imas cistu desetku sto se tice Doors-a! Ja sam uz njih odrastao i direktno ispred mene,iznad radnog stola se prostire ogroman Morisson-ov poster kojim me je moja draga darovala jos pre nekih pet godina kada je bila sa skolom u poseti rimu.
Kada je u pitanju moja play lista trenutno je na menu-ju novi album grupe Coldplay "XandY" i numera Square One koja je inace i prva na disku,posle toga sledi The Rapture i pesma House Of Jealous Lovers,zatim Nirvana sa kompozicijom Polly i da ne nabrajam vise vec samo mogu smelo reci da sam jako ponosan na skromnu zbirku pesama pazljivo odabranih za moju dusu u iznosu od oko 500 komada ne komercijalnih i meni najdrazih.One su mi uvek dobro dosle za opustanje,skretanje misli sa losih zamisli i uopste ih dozivljavam kao svog vernog prijatelja koji je kad god pozelim tu uz mene uvek rad da me oraspolozi.Da bas tako,svoju play listu uporedjujem sa dobrim frendom iz razloga sto sam relativno svez u tudjoj drzavi i uglavnom sam bez ljudi sa kojima bih imao iole vredan razgovor,iskren i bez ustrucavanja. Zelim vam svima prijatan dan uz sijaset gotivne muzike koja ce vas nagoniti na pozitivne misli ili odagnati one lose i dosadne koje nas nemilosrdno opsedaju i teraju u propast...
SRECNO...
kika wrote:kod nekog svira qvin kod nekog azra a kod mene vjerovali sve,TRENUTNO SLUŠAM STOJU ''UMRI'' :smt026 hehehehe pokušajte baš je dobro za opuštanje udara direktno u mozak!
joj baš padam u sevdah
ja sam tu pjesmu prvi put cula na nekoj svadbi..morbidna scena..pjevacica se dere UMRI...UMRI...mlada i mladozenja s prepadnutim facama..