Šta kod tebe svira?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Daniel Trifunovic

Post by Daniel Trifunovic »

Kevin Yost - Dreams Of You :D

Kevinova muzika me podseca na trenutke van sveta kakvog danas poznajem. Na vreme koje je nekada bilo i koje ce opet biti... peace, love & happiness!
Daniel Trifunovic

Post by Daniel Trifunovic »

Hernan Cattaneo - Resident @ Metro Radio London [03-05-2005]
lola

Post by lola »

The Doors-The crystal ship
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Hehe..odkad tu stvar nisam slusala 'The Doors - chrytal ship'...ajme...ima godina...
kika

hehehehe

Post by kika »

kod nekog svira qvin kod nekog azra a kod mene vjerovali sve,TRENUTNO SLUŠAM STOJU ''UMRI'' :smt026 hehehehe :-D :-D :-D pokušajte baš je dobro za opuštanje udara direktno u mozak!

joj baš padam u sevdah :roll: :roll: :wink:
lola

Post by lola »

kod mene stndardno THE DOORS/RIDERS ON THE STORM
Preslusavam sve stare cd-e ,drugačije zvuče kad si strejt.Dugo nisam mogla da ih slušam ,a da pri tom nemam zešću frku da se uradim.
lola

Post by lola »

HENDRIX-MANIC DEPRESSION
play

Post by play »

Lola,imas cistu desetku sto se tice Doors-a! Ja sam uz njih odrastao i direktno ispred mene,iznad radnog stola se prostire ogroman Morisson-ov poster kojim me je moja draga darovala jos pre nekih pet godina kada je bila sa skolom u poseti rimu.
Kada je u pitanju moja play lista trenutno je na menu-ju novi album grupe Coldplay "XandY" i numera Square One koja je inace i prva na disku,posle toga sledi The Rapture i pesma House Of Jealous Lovers,zatim Nirvana sa kompozicijom Polly i da ne nabrajam vise vec samo mogu smelo reci da sam jako ponosan na skromnu zbirku pesama pazljivo odabranih za moju dusu u iznosu od oko 500 komada ne komercijalnih i meni najdrazih.One su mi uvek dobro dosle za opustanje,skretanje misli sa losih zamisli i uopste ih dozivljavam kao svog vernog prijatelja koji je kad god pozelim tu uz mene uvek rad da me oraspolozi.Da bas tako,svoju play listu uporedjujem sa dobrim frendom iz razloga sto sam relativno svez u tudjoj drzavi i uglavnom sam bez ljudi sa kojima bih imao iole vredan razgovor,iskren i bez ustrucavanja. Zelim vam svima prijatan dan uz sijaset gotivne muzike koja ce vas nagoniti na pozitivne misli ili odagnati one lose i dosadne koje nas nemilosrdno opsedaju i teraju u propast...
SRECNO... :)
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Igla.U.Plastu.Sijena

Re: hehehehe

Post by Igla.U.Plastu.Sijena »

kika wrote:kod nekog svira qvin kod nekog azra a kod mene vjerovali sve,TRENUTNO SLUŠAM STOJU ''UMRI'' :smt026 hehehehe :-D :-D :-D pokušajte baš je dobro za opuštanje udara direktno u mozak!

joj baš padam u sevdah :roll: :roll: :wink:

:-D :-D :-D

ja sam tu pjesmu prvi put cula na nekoj svadbi..morbidna scena..pjevacica se dere UMRI...UMRI...mlada i mladozenja s prepadnutim facama.. :D
ChE

Post by ChE »

Silicone Soul-Right on
I bet you got it twisted you don't know who to trust
Locked