neizreciva zahvalnost

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

e vlado
nemoj da se okrivljujes da ti nikome nepomazes. vjeruj mi, i da hoces pomoci nekome nemozes, jer jedino mozes pomoci sebe. 113 dana bez droga je ogromno. a sto si tog papka odjebao, nek si vala. bice sljake dok je ledja i racuna. jedna vrata kad zatvoris druga se otvore. samo laganica relaksica i budi oprezan. ode bagzi u cajdjinicu :evil:
sve najbolje
Vodolija

Post by Vodolija »

Hehe Ime...ma normalno. Guram ja lagano ali sigurno. Manje sam tu jer se spremam za Sarajeva. Idem 28 pa do januara 30...prpa me loma hvata ali bice ok. Imam nekih brojeva milion...podrsku...raje koju neznam ali koji su cisti i koji ce izaci u susret ako me crnjak smota.

Luno oko moje sta se desava s tobom???

Pozdrav Saneli...prva si na listi za kaficu :wink:
Luna

Post by Luna »

eeeee-ljudi.....
Vlado-vala bas neka si....nema nista sladje nego supku reci " idi ba jebi se covjece". Svaka cast. Jarane ides dobro, guras...brojis dane -super. Samo nastavi. Ponosna sam na tebe. Zelim ti sve najbolje u zivotu. I da sretan ti rodjendan i NOVA GODINA!!!!
KAN-uvijek mi bude drago kad vidim vas post. Jako ste pozitivna licnost i nekako tako i uticete na mene. Hvala vam sto vjerujete u mene i sto ste tu sa nama-pa koliko toliko. I ja vama zelim sretnu NOVU Godinu i sve najbolje. Da iduce imate svoj kompjuter :wink: ...
Ime-pozdrav...i sve najbolje......
Vodolijo-tu sam ja....zvjeram okolo....malo dolazim sebi. Cekam nesto...i tako.
Omare-ne daj se. Nikakav izlet! Bolje i sjediti kuci gledati TV nego izaci i zajebati se. Vidi dokle si stigao-bas bi bilo bezze da to sada pokvaris. Ne daj se. Proci ce.....sigurno. Samo polako i ne odustaj.

Pozdrav svima.....
Gdje je Mise nestao opet????
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
starkid

Post by starkid »

Zdravo drugari.

Svašta se izdešavalo dok nisam svraćala ovde. Ko zna zašto je to dobro.

Za slučaj da nekog zanima, ja ovih dana baš nešto nisam dobro. Malo mogu da zahvalim svom izboru – natovarila sam se kao magare i sad vučem i kukam. Ko mi je kriv – tražila sam… I ja se ovih dana osećam tužno i prazno. Ponekad beskorisno. Jebi ga, mora to tako?

Luna – htedoh da ti kažem da si ti super lik. Ponekad dok te čitam imam utisak da te znam sto godina. Šteta što nismo bliže, bila bih srećna da mogu da te imam offline za prijatelja.

Omare, druškane, nemoj se zezaš sa tom idejom vezanom za Novu godinu. Šta će ti to? Šta će ti ta zajebancija? Čoveku je ponekad u životu dovoljan samo trenutak slabosti da se skroz sjebe. Nemoj. Glupo je da u vetar baciš sav trud, veru i energiju koju si do sada uložio.

Sanela I Mustafa, radite dobru stvar. Nemojte se obeshrabriti.

Vlado – iz vrlo iracionalnih razloga od samog starta verujem u tebe. Meni je tvojih 113 dana jedini logičan sled stvari. Ekstremno ponosna (?!), šaljem ti do poslednjeg svaki atom moje energije da istraješ i dalje i nikada, nikada, nikada ne posrneš. Ko Kalimero :)

Palefaced, ako kojim slučajem čitaš, žao mi je ako sam te uvredila.

Katarina, de si bre Katarina? ;)

Zvrky, moj poziv da te vodim na kafu I dalje stoji?

Sad odoh da spavam.
Luna

Post by Luna »

hehe starkid....
hvala. Sve najbolje i cuvaj se....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Vodolija

Post by Vodolija »

Evo i ja uletih malo pa reko da prozborim koju.
Luno-divna porukica na msn-u hehe nasmija me momacki (cuj asaaaa) c c c...pukla si ko kokica!!!
Ime sta se zbiva kod tebe???
Sanela...receno mi je da se dobro utoplim mada znam da ce mene sve vode svijeta obliti od nervoze...uhhhh
Omco lutko...dobila sam pm...javim se iz SA

Pozdrav ostalima
mrvica

Post by mrvica »

ides u sarajevo? blago tebi. hocu i ja!

uzivaj!
mrva
Vodolija

Post by Vodolija »

Prvi put poslije osam godina...vjeruj mi da me strah. Isto sam dijete...neznam se ponasati, al s'Bozijom pomoci bice sve u dure.
mrvica

Post by mrvica »

8 godina?! mnogo.

ma, ja sta ce nego biti sve ok. ne brini. uuu, kakvo uzbudjenje! raduj se umjesto sto se brines. ja se radujem zbog tebe. samo uzivaj! u svemu! u gradu, u ljudima, snijegu... hehe... ma, divno!
mrva
Vodolija

Post by Vodolija »

Hehe da da...ima da odma pravim snjeska bijelica cim platim carinu na stvari sto nosim odavde :-D
Post Reply