EMOCIJA JEDNOG TRENUTKA

Ovo je mjesto na kojem možete slobodno otvoriti svoju dušu i podijeliti svoje emocije s nama.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: EMOCIJA JEDNOG TRENUTKA

Post by dete svemira »

Ponoc-idem da spavam.O,da...san je jedno divno stanje...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
nanii

Post by nanii »

Ma stvarno je katastrofa ta situacija sa doktoricom.....i razumijem u potpunosti da si povrijeđena............ali nema veze, David uskoro dolazi, jeli tako ( David ? ), još malo, drži se, mada, računaj da ti nema spavanja još par mjeseci kad se rodi..................ali ne da vrijedi, nego............. ma glupo je i pričat, imaš neko malo stvorenje i svaki dan ne možeš da vjeruješ kad počne nešto da izvaljuje da priča, kad vidiš koliko te voli, beskrajnom ljubavlju, kad skontaš da je to tvoje.........
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
dete svemira

Post by dete svemira »

Definitivno sam sad ok.
Drago mi je da si kucnula nanii

Sad mozda mogu da skontam te famozne hormone kako voze.
Na generalnoj osnovi,ono sto sam x puta rekla-zahvalna sam programu,ljudima sa grupe,vama ovde,VS,mojoj majci i meni samoj-sto je cela trudnoca zaista prosla nekakko mirno.Sve stvari koje su bile-mislim da bi identicno iste bile i da nisam trudna tj moje reakcije na njih.Mislim da tu trudnoca nista nije dodala ili oduzela-zadnje vreme mozda da-npr zadnjih mesec dana-ali generalno-u tim nekim ljudskim odnosima-ja ne znam bas najbolje da funkcionisem,sama sa sobom-znam upasti u ludilo,nekako mislim da bi sve bilo isto i da nisam trudna.Mozda ludilo jeste povecano za nekih 5-10% ,ali generalno-mislim da sam ok iznela sve.
Kad gledam te neke obicne i normalne zene-njihove histerije,ludila-ja sam za mene bila ,,zlatna i divna,, i sad-jesam zadovoljna sobom.

Sad jedna lep deo-osecam mu nozice-kao na dlanu da mi stoji a glavica kao da mi spava tj lezi na dlanu.Divan je osecaj..Sta i kako ce biti-to zaista ne mogu ni da zamislim-a necu ni da zamisljam-mogu samo da se molim za mir i smirenost i da zivot nastavi sa sto manjom histerijom i ludilom.
Po osecaju-mozda je glupavo-ali bi rekla da ce biti sa jakim nogicama i visok-nemilosrdan je u tegljenju i samo cekam oce li mi izaci na kicmu ili probiti kukove. :D

Od jutros sam peglala i zavrsavala stan i zbilja sam skroz vrisnula i dusa mi spava...Sad se odjavljujem,cenim da cu i veceras spavati ko beba...Mada-on je sad poceo da se rita-pa videcemo sta ce biti resenje...

Laku noc vam zelim...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Vuk

Post by Vuk »

A reci da nisu slatke =)
Attachments
t_bebi_papuce_CZ.jpg
t_bebi_papuce_CZ.jpg (10.83 KiB) Viewed 2277 times
Moon child
dete svemira

Post by dete svemira »

1.vidim Vuk-reko ok,neka pamet ce sad da padne
2.onda pomislim-neeeeeeeeeeeeeee-opet neko cimanje oko ciganskih poslova

Otvorim-e,smanji ocekivanja devojcice....
Nista pametno :P :P :P

I necu nista vise reci...Sve sto sam trebala-ja mislim da sam rekla...a necu ti reci nista-sto ce ti jos vise povecati zelju za cimanjem mog kraljevskog visocanstva :P

E,tako...

:)
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Dedal

Post by Dedal »

Mislim da znam prve dvije rječi koje će David da progovori. :D :heart:
dete svemira

Post by dete svemira »

VOLIM I JA TEBE!!!!

:P
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Dedal

Post by Dedal »

dete svemira

Post by dete svemira »

Termin bio u sredu,sad se ceka minut,dan kad ce bubac napolje...a on-nece vani...

Malko mi je dosta..

Ocu da ga vidim,ocu da izadje napolje...

A sa druge strane,ne da mi se da ide napolje...

Cudno je...

Molitva mi ne ide najbolje zadnjih dana,srecom pa spavam ko covek koliko toliko-sad je popunio ceo stomak,pa se samo malko mrducka,nije onako ventilator kako je bilo.Sad podmetnem jastuk i ok je.Zaspim relativno brzo.

Sve je spremno,osim bade mantila koji mi stoji vec 2 nedelje opran al mi se neda ispeglati ga.To mi je nekako kao poslednji korak pred njegovo rodjenje. :) :(

Eto,tako je stanje u zemlji dembeliji.

danas sam ,,mu,, rekla:
Znas,napolju je sunce i pocele su ljubicice da cvetaju i zaista se nadam da ne cekas narcis i lalu.

Eto,toliko od mene za sad...

A za ovaj prethodni klip,nemam komentar-necu ni da ga odgledam-da znas :P

laku noc od nas...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Dedal

Post by Dedal »

Za laksi " izlazak"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PQj52cs_t2Y[/youtube]
Post Reply