EMOCIJA JEDNOG TRENUTKA
Moderator: sanela
-
Re: EMOCIJA JEDNOG TRENUTKA
Ponoc-idem da spavam.O,da...san je jedno divno stanje...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Ma stvarno je katastrofa ta situacija sa doktoricom.....i razumijem u potpunosti da si povrijeđena............ali nema veze, David uskoro dolazi, jeli tako ( David ? ), još malo, drži se, mada, računaj da ti nema spavanja još par mjeseci kad se rodi..................ali ne da vrijedi, nego............. ma glupo je i pričat, imaš neko malo stvorenje i svaki dan ne možeš da vjeruješ kad počne nešto da izvaljuje da priča, kad vidiš koliko te voli, beskrajnom ljubavlju, kad skontaš da je to tvoje.........
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
-
Definitivno sam sad ok.
Drago mi je da si kucnula nanii
Sad mozda mogu da skontam te famozne hormone kako voze.
Na generalnoj osnovi,ono sto sam x puta rekla-zahvalna sam programu,ljudima sa grupe,vama ovde,VS,mojoj majci i meni samoj-sto je cela trudnoca zaista prosla nekakko mirno.Sve stvari koje su bile-mislim da bi identicno iste bile i da nisam trudna tj moje reakcije na njih.Mislim da tu trudnoca nista nije dodala ili oduzela-zadnje vreme mozda da-npr zadnjih mesec dana-ali generalno-u tim nekim ljudskim odnosima-ja ne znam bas najbolje da funkcionisem,sama sa sobom-znam upasti u ludilo,nekako mislim da bi sve bilo isto i da nisam trudna.Mozda ludilo jeste povecano za nekih 5-10% ,ali generalno-mislim da sam ok iznela sve.
Kad gledam te neke obicne i normalne zene-njihove histerije,ludila-ja sam za mene bila ,,zlatna i divna,, i sad-jesam zadovoljna sobom.
Sad jedna lep deo-osecam mu nozice-kao na dlanu da mi stoji a glavica kao da mi spava tj lezi na dlanu.Divan je osecaj..Sta i kako ce biti-to zaista ne mogu ni da zamislim-a necu ni da zamisljam-mogu samo da se molim za mir i smirenost i da zivot nastavi sa sto manjom histerijom i ludilom.
Po osecaju-mozda je glupavo-ali bi rekla da ce biti sa jakim nogicama i visok-nemilosrdan je u tegljenju i samo cekam oce li mi izaci na kicmu ili probiti kukove.
Od jutros sam peglala i zavrsavala stan i zbilja sam skroz vrisnula i dusa mi spava...Sad se odjavljujem,cenim da cu i veceras spavati ko beba...Mada-on je sad poceo da se rita-pa videcemo sta ce biti resenje...
Laku noc vam zelim...
Drago mi je da si kucnula nanii
Sad mozda mogu da skontam te famozne hormone kako voze.
Na generalnoj osnovi,ono sto sam x puta rekla-zahvalna sam programu,ljudima sa grupe,vama ovde,VS,mojoj majci i meni samoj-sto je cela trudnoca zaista prosla nekakko mirno.Sve stvari koje su bile-mislim da bi identicno iste bile i da nisam trudna tj moje reakcije na njih.Mislim da tu trudnoca nista nije dodala ili oduzela-zadnje vreme mozda da-npr zadnjih mesec dana-ali generalno-u tim nekim ljudskim odnosima-ja ne znam bas najbolje da funkcionisem,sama sa sobom-znam upasti u ludilo,nekako mislim da bi sve bilo isto i da nisam trudna.Mozda ludilo jeste povecano za nekih 5-10% ,ali generalno-mislim da sam ok iznela sve.
Kad gledam te neke obicne i normalne zene-njihove histerije,ludila-ja sam za mene bila ,,zlatna i divna,, i sad-jesam zadovoljna sobom.
Sad jedna lep deo-osecam mu nozice-kao na dlanu da mi stoji a glavica kao da mi spava tj lezi na dlanu.Divan je osecaj..Sta i kako ce biti-to zaista ne mogu ni da zamislim-a necu ni da zamisljam-mogu samo da se molim za mir i smirenost i da zivot nastavi sa sto manjom histerijom i ludilom.
Po osecaju-mozda je glupavo-ali bi rekla da ce biti sa jakim nogicama i visok-nemilosrdan je u tegljenju i samo cekam oce li mi izaci na kicmu ili probiti kukove.

Od jutros sam peglala i zavrsavala stan i zbilja sam skroz vrisnula i dusa mi spava...Sad se odjavljujem,cenim da cu i veceras spavati ko beba...Mada-on je sad poceo da se rita-pa videcemo sta ce biti resenje...
Laku noc vam zelim...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
A reci da nisu slatke =)
- Attachments
-
- t_bebi_papuce_CZ.jpg (10.83 KiB) Viewed 2278 times
Moon child
-
1.vidim Vuk-reko ok,neka pamet ce sad da padne
2.onda pomislim-neeeeeeeeeeeeeee-opet neko cimanje oko ciganskih poslova
Otvorim-e,smanji ocekivanja devojcice....
Nista pametno

I necu nista vise reci...Sve sto sam trebala-ja mislim da sam rekla...a necu ti reci nista-sto ce ti jos vise povecati zelju za cimanjem mog kraljevskog visocanstva
E,tako...

2.onda pomislim-neeeeeeeeeeeeeee-opet neko cimanje oko ciganskih poslova
Otvorim-e,smanji ocekivanja devojcice....
Nista pametno

I necu nista vise reci...Sve sto sam trebala-ja mislim da sam rekla...a necu ti reci nista-sto ce ti jos vise povecati zelju za cimanjem mog kraljevskog visocanstva

E,tako...

Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Mislim da znam prve dvije rječi koje će David da progovori.

-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o33EXWxJn4I[/youtube]
-
Termin bio u sredu,sad se ceka minut,dan kad ce bubac napolje...a on-nece vani...
Malko mi je dosta..
Ocu da ga vidim,ocu da izadje napolje...
A sa druge strane,ne da mi se da ide napolje...
Cudno je...
Molitva mi ne ide najbolje zadnjih dana,srecom pa spavam ko covek koliko toliko-sad je popunio ceo stomak,pa se samo malko mrducka,nije onako ventilator kako je bilo.Sad podmetnem jastuk i ok je.Zaspim relativno brzo.
Sve je spremno,osim bade mantila koji mi stoji vec 2 nedelje opran al mi se neda ispeglati ga.To mi je nekako kao poslednji korak pred njegovo rodjenje.

Eto,tako je stanje u zemlji dembeliji.
danas sam ,,mu,, rekla:
Znas,napolju je sunce i pocele su ljubicice da cvetaju i zaista se nadam da ne cekas narcis i lalu.
Eto,toliko od mene za sad...
A za ovaj prethodni klip,nemam komentar-necu ni da ga odgledam-da znas
laku noc od nas...
Malko mi je dosta..
Ocu da ga vidim,ocu da izadje napolje...
A sa druge strane,ne da mi se da ide napolje...
Cudno je...
Molitva mi ne ide najbolje zadnjih dana,srecom pa spavam ko covek koliko toliko-sad je popunio ceo stomak,pa se samo malko mrducka,nije onako ventilator kako je bilo.Sad podmetnem jastuk i ok je.Zaspim relativno brzo.
Sve je spremno,osim bade mantila koji mi stoji vec 2 nedelje opran al mi se neda ispeglati ga.To mi je nekako kao poslednji korak pred njegovo rodjenje.

Eto,tako je stanje u zemlji dembeliji.
danas sam ,,mu,, rekla:
Znas,napolju je sunce i pocele su ljubicice da cvetaju i zaista se nadam da ne cekas narcis i lalu.
Eto,toliko od mene za sad...
A za ovaj prethodni klip,nemam komentar-necu ni da ga odgledam-da znas

laku noc od nas...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.