ja te razumem i želim ti da budeš ok.
a ovo je trolčina samo takva.
ču zlo i naopako

Moderator: sanela
mmda, baš ste cool, ti i tvoja ekipa iz kvarta...ZLO i NAOPAKO wrote:Eo opisat ću vam jedan da ekipe iz moga kvarta.....
Znači budimo se svi oko 11-12 (nakon sinoćnjeg gaženja dobro se spava)![]()
zvoni mob 'ej disi imaš šta para da završimo tke' ok nabavim!
mama daj za kavu i pljuge (eh da znaš di ti lete pare) na sebe vansice,trenerku i iza na školsko skupi nas se 4-5 svatko 20 cenera i eo ga jedan za justo. Okrećemo ledria tu i tu vidimo se.Paket se preuzima naravano odmah se rola i skreše se 3-4 topine. ok ništa svatko svojim putem čujemo se oko 2-3 isto mjesto ista čapri i naravno gruvanje... Isto tako oko 5-6 čisto da se popravim da se dignem iz jebenog stonda.
e onda navečer šeme šemice pokupe se pare mota mova završi se malo više i ugl. dok podjeliš nama ostane za 5-6 topina finih i pogađate opet se šminka popravlja i tako jebene 3 god.
A vidi, sve si ti u pravu, kontam ja to, ali ti ne kontaš care, ti ovdje nisi došao da tražiš pomoć nego da se malo praviš važan, barem meni tako izgleda.............kada sam ja imala 17-ak godina važila sam za jednu od osoba koje mogu ispušit najviše trave u gradu..............i ja mislila da sam coolZLO i NAOPAKO wrote: Život ti jednostavno izgubi svaki smisao odlepiš pshički onaj zon ma de boli me kurac ljudi te prozivaju narkomanom izbjegavaju bla bla bla...Al tebe naravno boli kurac imaš svoj krug ekipe ostale ko jebe.
I prilikom duvanja upoznaješ neke nove ljude za koje nebi prije ni mrtav pomislio da čade buxne 8)
Jednostavno trava je zlo i stepinica niže prema ostalim supstancama koje ćeš počet uzimat jer jednostavo vutra te više ne vozi kao u početku (znam to jer velik dio ekipe sada gotivi daspi i ostale pizdarije) ja još uvijek NE!!!!
Što se tiče kvaliteta trave ima svakavih ako imaš dobru šemu imat ćeš i dobru vutru a ako nemaš pušit ćeš škart od kojeg samo glava libo a dra nikakav!
ovo je tek uvod slijedi daljna priča i daljni događaji i okreti u mom životu!!!!nanii wrote:By the way, jeste li ti i dječak iz kvarta iz istog kvarta, mislim to je ta ekipa, jel' ? Ili je riječ o dvije različite manifestacije iste osobnosti, nešto kao Dr. Džekil i Mr. Hajd............
p.s. opaska za dobronamjerne lektore:
Nisam sigurna kako se Dr Džekil i Mr. Hajd piše na Engleskom, pa da se ne blamiram, ja 'vako po seljački
MA nisi budala bolan. Pročitaće onaj kome zatreba informacija...preispitivac wrote:...a i ja ispadam budala sad zbog ovog lika ali nisam rekao nista sto nije tako, nije mi jasno sto ste se istripovali licno toliko.