Klošar bez nade

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: Klošar bez nade

Post by anfakabl »

ajde, ajde, otvori se preispitivač i popričaj sam sa sobom.
ja te razumem i želim ti da budeš ok.
a ovo je trolčina samo takva.
ču zlo i naopako :-D
all that I want is to play
vudd

Post by vudd »

ma nije cinično-hejterski, jebogaja

u zadnje vrijeme pojavili se ti neki duvači ovde. ne mislim da su u nekom velikom problemu, osim što se navare, pa dodju da malo sprdaju poštenu čeljad :)

pogotovo ovaj 666 i 999 - zlo i naopako :)

a šta, ako im kažemo " ne ne, o ne...trava is no gud for ju, maj frend" da će oni šatro da se prime? ma daj, ee...

"bježte drogaši" je tako edukativan i pedagoški obogaćen klip. melodično je, takođe, pristupačan današnjoj mladeži.

evo još malo glazbe 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mf1xamgb7vg[/youtube]

ja bih se tako rado navario, da je to stra' boža :-D
ali avaj, ove su trave danas nakurac nalik. eto...

i da:
zeleni, brate...loše utičem na tebe, izgleda. kvarim te :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
anfakabl

Post by anfakabl »

zeleni brat, dragi drug.
anfakabl

Post by anfakabl »

čim vudd nešto napiše, odmah se poveća broj gostiju na tome podforumu.
ZLO i NAOPAKO

Post by ZLO i NAOPAKO »

Eo opisat ću vam jedan da ekipe iz moga kvarta.....

Znači budimo se svi oko 11-12 (nakon sinoćnjeg gaženja dobro se spava) :shock:

zvoni mob 'ej disi imaš šta para da završimo tke' ok nabavim!
mama daj za kavu i pljuge (eh da znaš di ti lete pare) na sebe vansice,trenerku i iza na školsko skupi nas se 4-5 svatko 20 cenera i eo ga jedan za justo. Okrećemo ledria tu i tu vidimo se.Paket se preuzima naravano odmah se rola i skreše se 3-4 topine. ok ništa svatko svojim putem čujemo se oko 2-3 isto mjesto ista čapri i naravno gruvanje... Isto tako oko 5-6 čisto da se popravim da se dignem iz jebenog stonda.

e onda navečer šeme šemice pokupe se pare mota mova završi se malo više i ugl. dok podjeliš nama ostane za 5-6 topina finih i pogađate opet se šminka popravlja i tako jebene 3 god.

Život ti jednostavno izgubi svaki smisao odlepiš pshički onaj zon ma de boli me kurac ljudi te prozivaju narkomanom izbjegavaju bla bla bla...Al tebe naravno boli kurac imaš svoj krug ekipe ostale ko jebe.
I prilikom duvanja upoznaješ neke nove ljude za koje nebi prije ni mrtav pomislio da čade buxne 8)

Jednostavno trava je zlo i stepinica niže prema ostalim supstancama koje ćeš počet uzimat jer jednostavo vutra te više ne vozi kao u početku (znam to jer velik dio ekipe sada gotivi daspi i ostale pizdarije) ja još uvijek NE!!!!
Što se tiče kvaliteta trave ima svakavih ako imaš dobru šemu imat ćeš i dobru vutru a ako nemaš pušit ćeš škart od kojeg samo glava libo a dra nikakav!
Znači ima trave skuriš jednu pljugu pregažen si ko svinja da nemoš gledat na čio kolko je dobra :mrgreen: eh to je trava! A ima i onih domaćica što smo znali skurit po 10 magra a jedino što osjećaš je glavobolja i mučnina FUJ! kako vas nije sramota to prodavat?!?!?!?!? :axe:
I tako propadaš iz dana u dan i pshički i fizički gubiš pojam o vremenu i stavrnosti nastavim moram van malo na zrak :finga: :finga:
Zar je Bog zaboravio na nas mlade?!
nanii

Post by nanii »

ZLO i NAOPAKO wrote:Eo opisat ću vam jedan da ekipe iz moga kvarta.....

Znači budimo se svi oko 11-12 (nakon sinoćnjeg gaženja dobro se spava) :shock:

zvoni mob 'ej disi imaš šta para da završimo tke' ok nabavim!
mama daj za kavu i pljuge (eh da znaš di ti lete pare) na sebe vansice,trenerku i iza na školsko skupi nas se 4-5 svatko 20 cenera i eo ga jedan za justo. Okrećemo ledria tu i tu vidimo se.Paket se preuzima naravano odmah se rola i skreše se 3-4 topine. ok ništa svatko svojim putem čujemo se oko 2-3 isto mjesto ista čapri i naravno gruvanje... Isto tako oko 5-6 čisto da se popravim da se dignem iz jebenog stonda.

e onda navečer šeme šemice pokupe se pare mota mova završi se malo više i ugl. dok podjeliš nama ostane za 5-6 topina finih i pogađate opet se šminka popravlja i tako jebene 3 god.
mmda, baš ste cool, ti i tvoja ekipa iz kvarta...
ZLO i NAOPAKO wrote: Život ti jednostavno izgubi svaki smisao odlepiš pshički onaj zon ma de boli me kurac ljudi te prozivaju narkomanom izbjegavaju bla bla bla...Al tebe naravno boli kurac imaš svoj krug ekipe ostale ko jebe.
I prilikom duvanja upoznaješ neke nove ljude za koje nebi prije ni mrtav pomislio da čade buxne 8)

Jednostavno trava je zlo i stepinica niže prema ostalim supstancama koje ćeš počet uzimat jer jednostavo vutra te više ne vozi kao u početku (znam to jer velik dio ekipe sada gotivi daspi i ostale pizdarije) ja još uvijek NE!!!!
Što se tiče kvaliteta trave ima svakavih ako imaš dobru šemu imat ćeš i dobru vutru a ako nemaš pušit ćeš škart od kojeg samo glava libo a dra nikakav!
A vidi, sve si ti u pravu, kontam ja to, ali ti ne kontaš care, ti ovdje nisi došao da tražiš pomoć nego da se malo praviš važan, barem meni tako izgleda.............kada sam ja imala 17-ak godina važila sam za jednu od osoba koje mogu ispušit najviše trave u gradu..............i ja mislila da sam cool

Dolazim ti kao fantom slobode,
zato pokaži šta znaš
Dolazim ti kao fantom slobode
da te vodim RAVNO DO DNA.........

Reče Džoni Štulić onomad, a mi djeca,budale, kontali da smo face, da smo slobodni.........

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AZName8Cwok[/youtube]
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
nanii

Post by nanii »

By the way, jeste li ti i dječak iz kvarta iz istog kvarta, mislim to je ta ekipa, jel' ? Ili je riječ o dvije različite manifestacije iste osobnosti, nešto kao Dr. Džekil i Mr. Hajd............

p.s. opaska za dobronamjerne lektore:
Nisam sigurna kako se Dr Džekil i Mr. Hajd piše na Engleskom, pa da se ne blamiram, ja 'vako po seljački
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
ZLO i NAOPAKO

Post by ZLO i NAOPAKO »

nanii wrote:By the way, jeste li ti i dječak iz kvarta iz istog kvarta, mislim to je ta ekipa, jel' ? Ili je riječ o dvije različite manifestacije iste osobnosti, nešto kao Dr. Džekil i Mr. Hajd............

p.s. opaska za dobronamjerne lektore:
Nisam sigurna kako se Dr Džekil i Mr. Hajd piše na Engleskom, pa da se ne blamiram, ja 'vako po seljački
ovo je tek uvod slijedi daljna priča i daljni događaji i okreti u mom životu!!!!
Zar je Bog zaboravio na nas mlade?!
preispitivac

Post by preispitivac »

...a i ja ispadam budala sad zbog ovog lika ali nisam rekao nista sto nije tako, nije mi jasno sto ste se istripovali licno toliko.
Jurim rep
sanela

Post by sanela »

preispitivac wrote:...a i ja ispadam budala sad zbog ovog lika ali nisam rekao nista sto nije tako, nije mi jasno sto ste se istripovali licno toliko.
MA nisi budala bolan. Pročitaće onaj kome zatreba informacija...
Vrijeme će pokazati kakve su namjere @Zlu i naopaku..
Post Reply