SPORT vs. DROGA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

starkid

Post by starkid »

ja sam bila ono najdosadnije dete na svetu (ko ti Ramona :-D ) što je htelo da proba sve, svaki sport, i engleski i muzičku školu i italijanski i dramska sekcija, ma sve sve sve....

tako sam trenirala karate (žuti pojas - uslovno), rukomet, plivanje, košarku (163cm!!!!), pa snowboarding, pa ronjenje pa blablabla... sve što je neko drugi hteo - e htela sam i ja :) :) bože, kakav smor od deteta... :shock: završila sam nižu baletsku školu... to vam dođe kao prava škola.. ono, pre podne u regularnu školu, popodne u baletsku...

danas mi je od toga ostalo samo rekreativno plivanje, neki lagani fitness kad imam živaca... neka odbojka posle posla, ping-pong :), kuglanje (kuglanje je jeziva navlaka) :)

i zimi daska, leti ronjenje.
starkid

Post by starkid »

e jebi ga, nego šta nego sam ti rekla.... :) :wink:
u Egiptu, Ramona. Jako lepo mesto. Na vrhu Sinajskog poluostrva.. mislim, naspram šiljka Sinaja.
Ramona

Post by Ramona »

Joooj blago ti se ... :wink:
M4j4

CIN-CIN..KO JE? -CINIZAM

Post by M4j4 »

E,KONACNO SE POTVRDISE MOJE PRETPOSTAVKE DA COVEK MOZE BITI POZITIVAN SAMO AKO IMA PARA! I JA ISTO VOLIM RONJENJE,ZELELA SAM UVEK PROBATI,VOLIM I MORE A NE SECAM SE VISE NI KAKO IZGLEDA (JEL JOS UVEK PLAVO ILI SU GA ZAGADILI,PA NA TV DOTERAJU KOMPJUTERSKI :-D )
A DA CITIRAM JEDNU OSOBU STO JE REKLA JEDNOM OVDE:JEFTINIJE JE DUVATI NEGO BAVITI SE FOTOGRAFIJOM!
SRECA ,STARKID,STO TI IMAS PARA PA SE NE MORAS DROGIRATI DA BI STIGLA NEGDE...JEDNOSTAVNO,PLATIS KARTU I ODES TAMO,A MI MORAMO TRIPOVATI TO MESTO...NIJE NAMA LAKO :-D
Image
M4j4

Re: ...

Post by M4j4 »

[quote="mirzas"]Maja voli razbijaÄ
Image
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

ljeti biciklo ,plivanje i ronjanje na cjevcicu, a zimi snowboard ,dok tokom cijele sezone igram igrice na konzolama (PS2 i X box).
Rekoh da se malo na temu vratimo i da se tenzije spuste...
gdje su sive celije
Vodolija

Post by Vodolija »

Dobro je Ghost reko...PLAY STATION zakon...i mozda ali mozda loma kosarke (mada mi dusa izadje na usta brzo)!!!
LEJLA

Post by LEJLA »

"mene sramota i da kažem čime sam se bavila "
Bila balerina(mederan i jezz balet) jedno dobrih 10 godina ,i to dobra balerina ,igranje i muzika mi je bilo na prvom mestu.
Sećam se u vreme infacije ,sklopimo mi ugovor sa K.K. (nije bitno koji),
da radimo kao chilidersice ,tada je to tek počelo kod nas ,bila sam baš klinka,zaradjivala sam po svakoj utakmici više nego neko što je ima platu u to vreme,nisam ni znala šta ću sa tim kešom.Pa prvo svetsko takmičenje u modernom baletu i tako ,sada se bavim drugim sportom.......................... ebiga
eto rekla sam i to ufffff,nekad me je i blam da znate. :oops:
"Kad se odreknete nečega ,ostajete zauvek vezani za to.Kad se borite protiv nečega ,zauvek ste vezani za to.Sve dok se borimo s nečim ,dajemo mu moć.Dajemo mu moć jednaku onoj koju mi trošimo u toj borbu"
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Ma jook sramota, to je super tim sam se ljudima uvijek divio, ja sam vazda naku loptu ganjao...
A sad se svi nakim drugim sportovima bavimooo...
gdje su sive celije
Luna

Post by Luna »

Lejla...i ja sam bila u modernom baletu par godina. To je bas kul...Pogotovo klasicni balet sto si ti radila. To je meni bas super.
Ali eto ja se nekako nadjoh u rukometu ...ne znam ni sama kako. Sport je zakon...da smo se nastavili baviti sportom ne bi se nikad ni drogirali..piihh
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Locked