Da li je ko od vas bio neki sportas?
Evo ja sam bio karatas od svoje sedme godine. Vec sa 13 sam imao smedji pojas. Uslov za polaganje crnog pojasa mi je bio 16 godina.
U medjuvremenu sam se poceo drogirati, pa sam napustio karate. Poslije 7 godina drogiranja (od toga zadnje 2 godine heroinom), odlucujem se na lijecenje.
Tada opet pocinjem sa sportom, ali ovoga puta kick boxing. To je trajalo negdje oko 6 mjeseci (zbog toga imam slomljen nos).
Tada nastavljam sa heroinom sve do prije nekih 20 - ak dana(to je jos 5 godina).
Sada sam krenuo malo u teretanu da izbacujem negativnu energiju, udaram vrecu, dizem tegove.
Ja bih volio da vidim ko je se kojim sportom bavio prije drogiranja i ko se kojim sportom bavi sada?
SPORT vs. DROGA
Moderator: sanela
- Dlakava Strvina
....
8 godina plivanja. Ka klinac, prestao sam u prvom ili drugom srednje.
Onda san se počea bavit drugim sportovima...gađanje vene...itd.
Inače, da se pohvalim, prvak hrvatske par puta...da san trenira nogomet ima bi toliko para da se nebi nikad ni počea pucat..hahaha
Onda san se počea bavit drugim sportovima...gađanje vene...itd.
Inače, da se pohvalim, prvak hrvatske par puta...da san trenira nogomet ima bi toliko para da se nebi nikad ni počea pucat..hahaha
- Dlakava Strvina
Ja sam išla na gimnastiku, još u osnovnoj - kamo sreće da sam nastavila - prekinula sam baš pred prvo prvenstvo - bila sam odlična, especially na podu (stoj-most, salta, zvijezde na 2 i 1oj ruci, sve te fore) i gredi - karike sam obožavala ali to je bilo za zajebanciju, jer su one samo za muške - a prekinula sam jer sam, napredno dijete, bila uključena u toliko tih aktivnosti da to stvarno nije za ljude (a kamoli za djecu
): recitacije, zbor, sviranje, dramska, matematička, napredna iz biologije ... ma mislim
- e onda kad sam se upisala u muzičku sve je to skupa otpalo jer ona oduzima jako puno vremena, solfeggio i sviranje - to je škola za sebe, tj. još jedna škola uz onu normalnu - pa je posli otpala i muzička, i eto ti ...

- uvjek dobar gost
Ja sam novi.....,a u stvari i nisam.
Sport... ili gudrovina, ma pojma nemam, ovo sta ja uzimam i nije bas droga, mada meni svi govore da jeste.
A sport ...u vecini slucajeva samo na igracim konzolama i jednom sedmicno rekreacija...
A na ovu temu razmisljam dok gledam zarasle livade na kojim sam ja kao djete praktikovao sport, sad djeca ni klikera ne igraju ,a kamoli sta drugo.
Nece danas niko kile..
Sport... ili gudrovina, ma pojma nemam, ovo sta ja uzimam i nije bas droga, mada meni svi govore da jeste.
A sport ...u vecini slucajeva samo na igracim konzolama i jednom sedmicno rekreacija...
A na ovu temu razmisljam dok gledam zarasle livade na kojim sam ja kao djete praktikovao sport, sad djeca ni klikera ne igraju ,a kamoli sta drugo.
Nece danas niko kile..
gdje su sive celije