ocajna sam!!!!
Re: ocajna sam!!!!
Da rezimiramo i skratimo pricu, nije samo on bolestan, i ti imas probleme. Potrazi strucnu pomoc.
SAMO CEO ŽIVOT...
ccc,jao kako si bezobrazansaša-ex wrote:Da rezimiramo i skratimo pricu, nije samo on bolestan, i ti imas probleme. Potrazi strucnu pomoc.

danas sam bila sa njim od rano jutros ,a to sam primetila da obooozava da mi se nacrta u kuci u cik zore,dobro ne bas u cik zore ali kad zna da ja spavam ali ae nema veze,bilo nam je bas lepo,bas smo se extra proveli. izgleda su ga pu,pu da ne ureknem prosla ona ludila da hoce da ga likvidiraju

ee sad pametno me je pitala srna da li on ima neko drustvo ,da li se krece u krugu gde moze da dodje do tih zajbenacija i definitivno moze i to vrlo lako:(( i ako ni jedan njegov drug nema reputaciju narkomana daleko od toga,u to sam sigurna ali opet...
saša-ex wrote:Da rezimiramo i skratimo pricu, nije samo on bolestan, i ti imas probleme. Potrazi strucnu pomoc.

Eto, elena nemaš potrebu da razbijaš glavu šta je u pitanju...ti ćeš ionako ostati sa njim na čemu je god...zato papaja!!!
Koliko ja vidim tebe baš loži ta priča oko narkomanije...furka ti je, a?
BUDI NA ŽIVOTU!!!
I ja bih se složila s ovom konstatacijom. Ti trebaš za sebe potražiti stručnu pomoć. Sretno!saša-ex wrote:Da rezimiramo i skratimo pricu, nije samo on bolestan, i ti imas probleme. Potrazi strucnu pomoc.
ma zeno da li si ti bre normalna ahaahahahah:D pa nisam ja kucka neka,monstrum bi trebala da budem da bi mi bila kako ti kazes "furka" da se on drogira boze sacuvaj i sakloni.. ..ja to ne bih pozelela ni svojim najgorim neprijatejima a kamoli svom decku koga volim naaajvise ! ako sam po tebi luda sto necu na kako sam lepo precizirala na keca da ostavim decka u nevolji onda cu biti luda sa zadovoljstvom! pa ne bih ostavila tako ni ,ne znam kera ,jer nisam takva osoba.
a sad sam tako srecna,idemo zajedno na kej zemunski da kao trcimo ,sad treba da dodje po mene...a inace on je tako trcao cini mi se manji-vise svako jutro samo ne po keju to sam ja trazla nego gore po ovim sumama,kosutnjak i sta ti ja znam,svako jutro i onda je kad je krenulo ovo ludilo od septebra i tamo avugust druga polovina prestao.a sad ponovo ideee jupii mnogo mi drago,bas,bas.jer bi to moglo da znaci da je kriza ili sta je vec bilo proslo! a tako je isao i u teretanu isto stalno,stalno i fudbal sa drugovima i onda je sve prestao iz cista mira.uzasss,odjednom.dobro radio je kuci ono sklekove i te zajebancije ali opet ovo glavno je prestao,kakva crna shuma pa on je mislio da ga progone po knez mihajlovoj da ce da ga neko zvekne ili vec sta je on sve samo konstruisao a u shumi bi verovatno izvrsio samoubistvo! ali znaci sad ovo idemo bas se radujem a i nekako mi nije "narkomanski"to ponasanje zato mi je tako i drago ,nego bas onako strejterski.
sanela zar i ti ;D boze,boze,ovde ste se svi slozili da sam ja za neku ludaru..ali nije vazno sta kaze,nego ko kaze
a sad sam tako srecna,idemo zajedno na kej zemunski da kao trcimo ,sad treba da dodje po mene...a inace on je tako trcao cini mi se manji-vise svako jutro samo ne po keju to sam ja trazla nego gore po ovim sumama,kosutnjak i sta ti ja znam,svako jutro i onda je kad je krenulo ovo ludilo od septebra i tamo avugust druga polovina prestao.a sad ponovo ideee jupii mnogo mi drago,bas,bas.jer bi to moglo da znaci da je kriza ili sta je vec bilo proslo! a tako je isao i u teretanu isto stalno,stalno i fudbal sa drugovima i onda je sve prestao iz cista mira.uzasss,odjednom.dobro radio je kuci ono sklekove i te zajebancije ali opet ovo glavno je prestao,kakva crna shuma pa on je mislio da ga progone po knez mihajlovoj da ce da ga neko zvekne ili vec sta je on sve samo konstruisao a u shumi bi verovatno izvrsio samoubistvo! ali znaci sad ovo idemo bas se radujem a i nekako mi nije "narkomanski"to ponasanje zato mi je tako i drago ,nego bas onako strejterski.
sanela zar i ti ;D boze,boze,ovde ste se svi slozili da sam ja za neku ludaru..ali nije vazno sta kaze,nego ko kaze

- preispitivac
xaxaxaxaxaxa...ma šta u najavi?!preispitivac wrote:Kakav dzanki u najavi ova devojcica....
Ozbiljno, elena potraži stručnu pomoć. Nije problem ako odeš kod psihologa na razgovor, neće te odmah proglasiti ludom.
BUDI NA ŽIVOTU!!!
jbt kako me izvaliste a taman sam pomislila da necete provaliti da zapravo ja imam problem sa drogom kad ono...eto ti ga
ma mislite sta hocete,ako ste vi srecni da mislite da sam luda ili narkomanka ili oba ,mislite to,meni ne smeta ni najmanje
smizlo pa ne znam,daj mi broj tvog psihologa \psihijatra pa mozda i odem i ako tebi vidim nije pomogao ali ae da probam ,vredi pokusati ;P
a ti smizlo ako ti se ne svidja ovo sto ja pisem nemoj brate mili da citas,imas ovde jos puno ocajnih zena ,devojaka i ostalih ,ne moras da citas ovo moje.Pa ne pisem ja ovo da bi ti citala i davala mi dijagonoze nego pisem samo i iskljucivo zbog SEBE I naravno da bi pomogla decku,ali zbog sebe u smisliu da mi je lakse nekako mnogo ne znam ni sama zasto ali kad ovako iskuckam sta osecam i kakva je situacija nego da drzim u sebi ,jer stvarno nisam navikla,ja kad god imam neki problem ,ja volim da ga ispircam drugaricama ,pa da ga onda resavamo a i tako samo kad pricam o tome mi bude momentalno odmah lakse i lepse ,kad cutim i drzim u sebi hocu da poludim.pogotovo mami moram da ispricam i onda nju smaram,pricam joj i meni lepo,ko i da nema problema ali sada...pa zena bi imala nervni slom da joj ispricam kako se ovaj moj ponasa i sta radi.odmah bi rekla bezi ,ne smes da se vidjas sa njim moze da te ubije,razbije u napadima ludila,sto naravno nije istina ali ona je tako malo sklona toj drami.
a danas ja ne verujem,sve je bilo lepo ,fino ,trcali smo to bas onako stvarno ja sam se nadala da cemo nesto bez veze medjutiim on mu ga je bas dao i posle na dorucak i sve lepo i romanticno medjutim on dobije sad popodne nervni slom,jaaao boze on ne moze da bude normalan 24h to je nemoguca misija.On kad ne bi u toku dana napravio neku frku on bi taj dan smatrao propalim.Uzas kako se posvadjao sa drugom i to stvarno bez ikakvog razloga,ali napade decka ,ja sam bila u shoku,izvredja ga,pa poceo da kidise na njega i to na javnom mestu koji blam ,svi gledaju jer se on dernja i nasrce ma strasno,stvarno me bila sramota.alii sa druge strane drago mi je zato sto ja sam misila da kad tako pocne da pickara drugove da je to zato sto se pre toga napucao sa necim ali sada znam aposolutno da nije jer nije otisao ni u wc znaci nije imao kad.a sto on obozava da to radi da tako pomahnita i to ne bira ni vreme ni mesto,kao da ih mrzi u sustini ,tako se ponasa prema njima i prica o njima pun mrznje i besa,uzas.to mi toliko neobicno ,jer sam ja navikla a i misila sam oduvek da muskarci ne mrze svoje drugove najbolje da su muska prijateljstva iskrena i cista
ali on me je demantovao za sve pare,jer posle tog incidenta gde je on urlao,nasrtao ,vredjao bas onako ma ko budala neka,klosar najgori mene bilo sramota i posle kad smo se razisli od tih njegovih ,hvala bogu,on poceo da ih vredja i ogovara sa besom u ocima ,onako kad prica bas se vidi da ih prezire ,ja nisam mogla da verujem,to mi tako nekako bez veze,sta se onda druzi sa njima ako ih toliko mrzi i ima takvo mislenje o njima ,kakvo vec ima.pa poceo nesto da prica o porodici tog jednog i kaze umrla mu keva kad je bio mali i onda ee tu sam se vec mnogo razocarala u njega ali stvarno ,poceo da se smeje i kao da LIKUJE!! Ma glupo ovde da pishem to ali stvarno ko neki olos do kraja ,poceo da prica.Bas onako bezobrazno i zlo.Tu sam ja pocela da branim tog njegovog druga jer je preterao bas i on pocne onda da meni govori "sta ga branis,da se ne lozis na njega,a,a,a" priznaj,priznaj ,sad sam te uhvatio ahhahahahahahaha ma strasno.puko.ali mi smo se na kraju lepo rastali,nismo u svadji ,posle smo sve sredili i sve extra.ali to me nervira eto sad razmislajm sto odmah krece u napad neki ,sav je nekom gardu a ja to ne volim.to mi neko neuroticno ponasanje,a i to sto mu uopste nije problem da iz najboljeg raspolozenja predje u neku histeriju,ali bukvalno znaci sve extra,u full-u da coveku ne padne na pamet da bi mogao da pocne da histerise i besni ee on bas tad mora,ko grom iz vedra neba.ali ovako kad gledam nas odnos mi se stvarno lepo slazemo i razumemo,sem sto ja sad ovo ponasanje uopste ne razumem.i ako sam ja skroz drugi tip od njega ,ja se sa mojim drugaricama u zivotu nisam posvadjala a on bi ja mislim kad bi znao da nece da ide u zatvor posle toga,kad bi nastala neka anarhija od bi sve svoje drugove pobio koliko ih voli :rolleyes: to i sam mi je rekao danas par puta.a licemeran je sto se toga tice.uzas.

ma mislite sta hocete,ako ste vi srecni da mislite da sam luda ili narkomanka ili oba ,mislite to,meni ne smeta ni najmanje

a ti smizlo ako ti se ne svidja ovo sto ja pisem nemoj brate mili da citas,imas ovde jos puno ocajnih zena ,devojaka i ostalih ,ne moras da citas ovo moje.Pa ne pisem ja ovo da bi ti citala i davala mi dijagonoze nego pisem samo i iskljucivo zbog SEBE I naravno da bi pomogla decku,ali zbog sebe u smisliu da mi je lakse nekako mnogo ne znam ni sama zasto ali kad ovako iskuckam sta osecam i kakva je situacija nego da drzim u sebi ,jer stvarno nisam navikla,ja kad god imam neki problem ,ja volim da ga ispircam drugaricama ,pa da ga onda resavamo a i tako samo kad pricam o tome mi bude momentalno odmah lakse i lepse ,kad cutim i drzim u sebi hocu da poludim.pogotovo mami moram da ispricam i onda nju smaram,pricam joj i meni lepo,ko i da nema problema ali sada...pa zena bi imala nervni slom da joj ispricam kako se ovaj moj ponasa i sta radi.odmah bi rekla bezi ,ne smes da se vidjas sa njim moze da te ubije,razbije u napadima ludila,sto naravno nije istina ali ona je tako malo sklona toj drami.
a danas ja ne verujem,sve je bilo lepo ,fino ,trcali smo to bas onako stvarno ja sam se nadala da cemo nesto bez veze medjutiim on mu ga je bas dao i posle na dorucak i sve lepo i romanticno medjutim on dobije sad popodne nervni slom,jaaao boze on ne moze da bude normalan 24h to je nemoguca misija.On kad ne bi u toku dana napravio neku frku on bi taj dan smatrao propalim.Uzas kako se posvadjao sa drugom i to stvarno bez ikakvog razloga,ali napade decka ,ja sam bila u shoku,izvredja ga,pa poceo da kidise na njega i to na javnom mestu koji blam ,svi gledaju jer se on dernja i nasrce ma strasno,stvarno me bila sramota.alii sa druge strane drago mi je zato sto ja sam misila da kad tako pocne da pickara drugove da je to zato sto se pre toga napucao sa necim ali sada znam aposolutno da nije jer nije otisao ni u wc znaci nije imao kad.a sto on obozava da to radi da tako pomahnita i to ne bira ni vreme ni mesto,kao da ih mrzi u sustini ,tako se ponasa prema njima i prica o njima pun mrznje i besa,uzas.to mi toliko neobicno ,jer sam ja navikla a i misila sam oduvek da muskarci ne mrze svoje drugove najbolje da su muska prijateljstva iskrena i cista

xaxaxaxaxaxa...meni nije pomogao...Bogami jeste!elena91 wrote: smizlo pa ne znam,daj mi broj tvog psihologa \psihijatra pa mozda i odem i ako tebi vidim nije pomogao ali ae da probam ,vredi pokusati ;P

Dala bih ti broj ali centar za narkomaniju ''Viktorija'' je možda malo daleko za tebe.

BUDI NA ŽIVOTU!!!