TERAPIJA ZAVARAVANJEM/SUB/MET/ NULA!!!
Moderator: sanela
-
Re: TERAPIJA ZAVARAVANJEM/SUB/MET/ NULA!!!
Ili probaj neku komunu, tamo chesh ih puno upoznat, bar ja jesam...Mozda nakraju che tebe netko htjet vidjet chistog!!
Ma meni je dobro, nemam ja za sad nekih velikih problema. U narkomaniji sam dugo pa sam izgubio korak relevantnim informacijama, te ne mogu da procenim kako sam ja prošao u svemu- izgleda dobro; ako se može reći tako! 
pustite covjeka,kaze da je ok.....ko je uopce pokrenuo temu?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
Ma on je reko samo kako bi volio upoznat nekog ko se izljechio od ovisnosti, da je chist 6,7god...Jer takvih je malo pogotovo, ako si ovisnik i krechesh se kamo se krechu ovisnicisunrise wrote:pustite covjeka,kaze da je ok.....ko je uopce pokrenuo temu?

ima cistih vise godina,ali u zatvorenoj sredini. No tako su izabrali! i to je ok.MasacreEnElDiscoBar wrote:Ili probaj neku komunu, tamo chesh ih puno upoznat, bar ja jesam...Mozda nakraju che tebe netko htjet vidjet chistog!!
Ajmo sa onima u realnom svetu.
Na clanovi,3,4 i 8 godina,poznajem ih licno. Ni lek za glvu nece,a kamoli alkohol.
Niko ih ne tera da dolaze,zive svoje zivote i nalaze podrsku u svom udruzenju!
-
Stvar je u tome da npr.Cenacolo zajednica oni koji tamo zavrshe program, osjechaju neku potrebu da daju neshto zauzvrat, jer im je dala slobodu tako i kod vechine zajednica sigurno chovjek kasnije ima potrebu tamo ostat i probat pomoch drugima koji su zapali u govna i tako ostaju u tom svjetu, i za uzvrat shto su se oni izvukli pomochu zajednice, zele oni da pridonesu i pomognu drugima...Jer dobit slobodu i rech hvala i dovidjenja je malo teshko!!!