TERAPIJA ZAVARAVANJEM/SUB/MET/ NULA!!!

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

MasacreEnElDiscoBar

Re: TERAPIJA ZAVARAVANJEM/SUB/MET/ NULA!!!

Post by MasacreEnElDiscoBar »

Ili probaj neku komunu, tamo chesh ih puno upoznat, bar ja jesam...Mozda nakraju che tebe netko htjet vidjet chistog!!
dobrica

Post by dobrica »

Ma meni je dobro, nemam ja za sad nekih velikih problema. U narkomaniji sam dugo pa sam izgubio korak relevantnim informacijama, te ne mogu da procenim kako sam ja prošao u svemu- izgleda dobro; ako se može reći tako! :bear:
sunrise

Post by sunrise »

pustite covjeka,kaze da je ok.....ko je uopce pokrenuo temu?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MasacreEnElDiscoBar

sunrise wrote:pustite covjeka,kaze da je ok.....ko je uopce pokrenuo temu?
Ma on je reko samo kako bi volio upoznat nekog ko se izljechio od ovisnosti, da je chist 6,7god...Jer takvih je malo pogotovo, ako si ovisnik i krechesh se kamo se krechu ovisnici :) ...teshko...
malic

Post by malic »

MasacreEnElDiscoBar wrote:Ili probaj neku komunu, tamo chesh ih puno upoznat, bar ja jesam...Mozda nakraju che tebe netko htjet vidjet chistog!!
ima cistih vise godina,ali u zatvorenoj sredini. No tako su izabrali! i to je ok.

Ajmo sa onima u realnom svetu.

Na clanovi,3,4 i 8 godina,poznajem ih licno. Ni lek za glvu nece,a kamoli alkohol.
Niko ih ne tera da dolaze,zive svoje zivote i nalaze podrsku u svom udruzenju!
MasacreEnElDiscoBar

Stvar je u tome da npr.Cenacolo zajednica oni koji tamo zavrshe program, osjechaju neku potrebu da daju neshto zauzvrat, jer im je dala slobodu tako i kod vechine zajednica sigurno chovjek kasnije ima potrebu tamo ostat i probat pomoch drugima koji su zapali u govna i tako ostaju u tom svjetu, i za uzvrat shto su se oni izvukli pomochu zajednice, zele oni da pridonesu i pomognu drugima...Jer dobit slobodu i rech hvala i dovidjenja je malo teshko!!!
Post Reply