Gile wrote:Nego šta se dešava sa Vudom, Peispitivačem, Super Supreretikom, Pawom, bABA nACOM, Detetom svemira, Teodorom...I ipsotite ako sam nekoga izostavio...
Samo vas gledam i pitam se dokle cete :axe:
Gile, hvala sto se interesujes... Sto se tice foruma, u jednom trenutku sam skapirala da ne bi bilo lose malo da spustim loptu. Kada procitas toliko licnih i teskih stvari, pocnes ljude da dozivljavas kao da ih zaista poznajes. Njihovi problemi pocinju na neki nacin da te opterecuju, mrace. Razmisljas previse o njima. Iskreno i Nikova smrt me potresla u poprilicnoj meri. Kao da sam tek tada zaista shvatila sta je krajnji ishod narkomanije (ukoliko ozbiljno nepocnete sa lecenjem) i koliku tezinu moze imati svaka napisana rec.
Mozda je, i sigurno jeste, sebicno s moje strane... Ne znam ni koliko cete me razumeti, ali… Pozelela sam da se udaljim od foruma, od svih vas, da ne razmisljam o narkomaniji toliko i da svaki procitan post ne prezivljavam na nacin na koji sam pocela to da radim. Od svega toga, jedino mi je poslo za rukom da svedem pisanje na minimum. Uglavnom cutim i citam. Mozda ne bas onim intenzitetom kao ranije, ali… Tu sam, pratim vas
Uz sve to, sa drugarom se retko vidjam. Na tu temu sada nemam sta bitno da napisem. Kad se cujemo kaze da je dobro - sta god to “dobro” znacilo.
Inace, u poslednje vreme se i oko mene desavaju ozbiljno lose price koje me u poprilicnoj meri izbacuju iz koloseka, tako da sam daleko od dobrog sagovornika.
Iskoristi privilegiju koju imas i leci se dok to lecenje zavisi iskljucivo od tebe.
Pozdravljam te i cuvaj se :smt039