Zdravo Jugoslavijo,eto mene ipak iako sam "prejudicirao"neku vrstu suicidalnih misli-želja....što se da videti iz očitog primera,tu sam,živ sam....šta je dalje bilo......mislim posle tog mog rođendana,posle 5.maja-
Pa ovako,ne možda već će vam ovo sad totalno neverovatno i nenormalno deovati(jer u suštini je jeste),proredio sam uzimanje H na tri puta sedmično+speed ali jaaako retko,pomaže mi da mogu funcionirati iako nisam uzeo onaj kako ga zovem"šejtanov prah"...-majka mi daje novac nedeljno da imam da kupim to,zamislite.....tako smo se dogovorili dok se ne otvori neki put i prilika za bilo kakav napredak,dakle ja se sad održavam na tome ,ne,NE drogiram se,iliti baš baš precizno ISKLJUČIVO SE održavam na tome kao pre na metadonu,a rada nema,e sad logično pitanje koje se nameće je ,a zašto ne idem na metadonsku terapiju umesto da se time pod lekarskim nadzorom održavam ja to na svoju ruku,jednostavno,"nemaju više mesta",koliko je to tačno a koliko možda NEĆE da me ponovo prime u program,mogu samo da nagađam,jbg...evo sinoc pre dva dana sam malo speeda a pre toga H sam uzeo 5 dana pre,dakle zaista ,iako kontraverzno zvuči taj recept iliti sistem odvikavanja-održavanja pod ne lekarskom ali ipak KONTROLOM,deluje speed da mogu da funkcionišem a da ne moram često da uzimam H,znam mnoge koji su preko speeda prelepili apstinencijski sindrom od morfinskih supstaci,e sad ja ,istina sve ređe i ređe uzimam bilo šta od narkotika ,ali još uvek uzimam,samo iskreno ,sad sve manje i manje,i vrlo izvesno sve ide u pravcu POTPUNOG PRESTANKA UZIMANJA BILO KAKVIH PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI!
E jedino se sad,kako se bližim kraju hemijske zavisnosti ,ostaje pod dva problem psihičke (znam,rećićete da onda počnem da uzimam nalorex-blokator),ali to neće biti celo rešenje jer ,iako neću moći da oštećujem neurone narkoticima,ostaje problem šta da radim sa sobom,nemam posao,bar ne stalan,poslednje je bilo snimanje jednog filma čija će premijera biti septembra,u Sava Centru i toliko o tome,sve dalje je krajnje ne izvesno,samoća,izolovanost od okoliša,dešavanja,društava zezanja letnjeg i izlasci ,,itd ,blabla...tako da sam sad došao do stupnja gde me jaako malo deli od POTPUNOG PRESTANKA ZAVISNOSTI I KONAČNOG NE UZIMANJA NIKAKVIH DROGA(kako mi je to uvek glupo zvučalo,čuuj"droga"....)elem,ali ne znam šta ću onda dalje

,jer je fakat da ću realnost morati da konzimiram na suvo a ja to odavno ne umem,,mada ko zna,možda i naučim,u svakom slučaju eto to je ono što je sad samnom,ako to uopšte ikoga zanima ,i da se čovek može snagom volje udaljiti od tog hemijskog koketiranja i ljubavi sa šejt...ali šta dalje...evo po mom računu još naj više mesec mesec i po,pa ajde do te premijere ću tu i tamo po malo nešto uzimati mada kaok stvari idu,biće to ipak mnogo pre,ali opet,ostaje možda i NAJ veći problem,šta i kako dalje,jer se moja lična situacija(ako izuzmem taj film i tu malu ulogu),nije ništa popravila da bih trezan moga da je konzumiram,nije u pitanju razmaženost već strah ,kako ću sam dalje,a sAm sam,,,u svakom pogledu....jebiga moji virtuelni sudionici sa foruma-jebiga....