Substitol

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

ssarg

Re: Substitol

Post by ssarg »

za početak da ti se zahvalim na odgovoru, MasacreEnElDiscoBar - nemam koga pitati, jer uiopće se ne krećem u takvom društvu koji bi znali što o tome,
uzimala sam dnevno recimo otprilike 180mgMST ako ne i više.... mislim na 180 bi bila "normalna" - ako bi se i htjela razbit onda je to bilo, naravno više.
eto danas je 3 dn bez.
noge me ubijaju. kičma mi se raspada.
jučer mi je "prijatelj" dao 6 čepova, ne mogu reć da mi je pomoglo, je, ajde nisu me noge bolile, ono mišići i to....
ali ne želim se navuć na hepove. to mi je još gore. mislim, ne znam ni sama što mi je još gore.

privatnoj doktorici se ne smijem pojavit pred očima jer mi je prva susjeda od majke.
mislim, ne živim ja s njima, ali saznaće za 5 minuta žena će joj odma reć.
vinogradska, nula bodova. radila sam što sam radila i svi ti tzv doktori od tamo su stručni savjetnici na tom poslu, i imam osjećaj da bi istog trena proširili vijest da sam narkos. ;S

nabavila sam si par komada apaurina, je mi malo bolje, .....

ali ono mozak jebe, jebu i organi......unutrašnji.
fkt sam se sjebala i to žešće, tijelo se naviklo na morfij. ma kome ne bi!

tako da sam ti htjela reć da ne mogu nigdje nabavit nit tramal nit išta.
totalna sam zbunjola.

a za dva dana mi je počet radit..... ne znam kako ću to uopće izdržat!?"#$

u zagrebu sam..... razmišljala sam čak da odem na sastanke AN, ali onako, što ćže mi oni pomoć, razgovorom??? ne znam ni sama, totalna sam zbunjola. nikad mi seovo nije desilo, inače sam preko desetljeća u jebenom sranju, ali ovo što sam se zaigrala, sam se stvarno jako jako zaigrala....... :(
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

hm...gle doze od 100-200mg MST-a nisu visoke...ja sam ga uzimo 3 puta dnevno po 130mg.(390mg.)...al sam se prebacivo na suboxon...apaurin tjst.normabel je okej...al on ti neche otklonit bolove...e sad u svakoj ljekarni imash lumidol(tramal) on che ti otklonit bolove, sad bi ti preporuchio ako nemozesh do suboxona, da probash kupit u nekoj ljekarni lumidol(kapsule od 50mg. ima ih 20kom.)...problem je shto se ne izdaju tako lako jer trebash recept...ja sam ih uspio kupovat usprkos tome, sve zavisi od prodavachice...probaj nekako do njih doch...,da ti pokriju tu krizu...ja bi da sad mogu donio bi ti suboxon il tramal, al sam zivim u kc...probaj u nekoj ljekarni ih kupit bochica lumidola ti je oko 30kn...ako si uspjela normabel(apaurin), probaj i taj lumidol...al pitanje je shta poslje??dugo si uzimala MST i bit che ti teshko prestat sa svim...vjeruj mi, ako zelish prestat skroz, trebat che ti pomoch ko i sad...teshko je sad to sakrit i preboljet to, a da to nitko neprimjeti...probaj razgovarat na hitnoj u vinogradskoj kod dr.sakomana ili dr.bundalo,,morat chesh trazit struchnu pomoch, ako nisi u moguchnosti propatit..morat chesh trazit psihijatra ili nekog doktora i rech to shto si napisala, oni nesmiju odavat nikom inforamcije, nikakve o tebi...ja da sam na tvom mjestu otisho bi kod svoje doktorice i reko bi joj da nezelish da se bilo shto sazna i da trebash pomoch...jednostavno sjest i porazgovarat o tom problemu...sad probaj uzimat taj apaurin i josh probaj nabavit u nekoj ljekarni kupit lumidol il pitaj tog prijatelja koji ti je dao te chepiche...mogli bi ti pomoch i antipsihotici ko prazine ili seroqvel, ako to mozesh negdje nabavit...uff bash mi krivo...neznam shta da kazem...uzmi ako mozesh godishnji i probaj porazgovarat s nekim psihijatrom..il ostat anonimno u vinogradskoj da to rjeshish i nitko neche znat za to niti chesh bit obiljezena, ako to nezelish nesmiju to po zakonu...jedino ti neche moch pisat terapiju ko shto su suboxon il methadon...onda bi te morali registrirat!!!probaj nekako nabavit na crno taj suboxon al da bude zapakiran...i kako sam ti napiso prije...neznam drugo...znam samo da chesh trebat pomoch i da poshto si dugo konzumirala drogu, teshko chesh uspjet bez pomochi...jer nemoguche je to vjechno skrivat, nechesh moch izdrzat puknut chesh psihichki, ako ne pochnesh razmishljat o sebi, a ne o drugima shta che mislit o tebi!!!...vjeruj mi...vazno je da tebi bude bolje i zajebi ko che shta di i kako prichat...znam da je to teshko, ali do toga che doch prije ili kasnije!!! Svi smo mi ovisnici neki o nikotinu,kavi komp.sad neke stvari su drushtveno prihvachene, a neke ne, a drushtveno je prihvachena zelja onog ko se zeli izljechit od ovisnosti...a nadam se da si to ti!!!!
sunrise

Post by sunrise »

SuperS.

da scena ja Karlsplatz.i tako se nadje svega,i dopa i substija i one jebene plave tabletice koje oni pustaju da se otope u ustima,sjetiti cu se imena....dop od crnaca je bijeda.....albanci carevi,bugari isto ali ja sam van toga....ali u pravu si substi ima neki vosak i treba znato kako ga skuhati,ja se nikad nisam rokala njime...i jos kad sam ga par puta kupila i covjek vidi da ga popijem,kao braves cura....

tema je zavrsena za mene,jer sam na par mg meta i nadam se da cu ga kroz osmi mj ili ovaj rijesiti....
tako da sanela slobodno zatvori temu,ako ces
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply