Hej Pale, evo da ti odgovorim sa zakasnjenjem, nema me ovdje pretjerano ovih dana... Jesam cesto kontradiktoran - to je zbog glasova u glavi, ali mi se cini da se ovog puta nismo razumjeli.palefaced wrote: p.s.
e da. vlado pa sto bi nju grizla savjest? jebo ga ti pa jel sam kazes kako ne krivis dilere posto si sam sebi kriv a sada po tome ispada ona kriva nekome sto mu je fermitlovala?
nema logike nikako, kontradiktoran si... pa i ti ljudi su dosli kupiti dop tu, ne secernu vunicu pa da im ga je ona utrapila. ako ne odvde ona netko drugi ce jer taj je bas iz toga i samo toga razloga dosao tu - srediti si stogod.
Vidi, fakat je svako sam sebi kriv, ne mozes nagovoriti nekoga da uzme dop ako on to zaista ne zeli. Mislio sam na nesto drugo - jarane, juris po ulici i vuces ljude za rukav i ubjedjujes ih kako imas dobru semu, preklinjes da kupe robu kod bas tog dilera... Za sta ? Za jebenu mrvicu necega totalno beznacajnog, neki blesavi trip. Zar to nije karanje samog sebe u mozak ?... Na to sam mislio.
A ja bih licno volio da sam naletio na nekog takvog, dok sam gluvario u Bijeljini. Tamo nisam imao semu, bas nikoga nisam poznavao, a to je grad kupusa i debelih svinja i kukuruza... Uopste nisam imao zelju da lutam ulicama u potrazi za dopom. Umjesto toga, nosio sam ga iz Sa, otprilike onoliko koliko bi trebalo biti dovoljno za sedam dana (za vikend bih sprasio kuci). To naravno nikad nije bilo dovoljno. Obicno bi mu kraj bio u srijedu. Zato bih srijedom u 16.00 izjurio iz banke, odjurio do izlaza iz grada, tamo jebiga stopirao, uz malo srece oko 21.00 bio u Sarajevu, zatim tamo uganjao semu........ onda u 22.00 sjeo u bus za Bgd, ili ako na taj zakasnim, u onaj sto u 23.00 polazi za NS. Tako bih se prebacio do Zvornika, na klupi na autobuskoj bih odspavao par sati i ugrabio bus u 06.00 za Bijeljinu.
U svojoj sobi bih bio oko pola osam, a u osam ponovo na poslu. Citava odiseja od 400 km, sve za dop... Strashno. Da mi je sema bila u Zimbabveu, vjerovatno bih poslije posla zapalio i u Zimbabve. Sredozemno more i Sahara bi bili pickin dim za mene

Sta je covjek sve spreman uraditi za dop ?!
A dobrog dilera nema. Isto kao sto nema dobrog narkomana. Kraj price.