DILERI, dobri i oni manje dobri!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Vlado_M

Post by Vlado_M »

palefaced wrote: p.s.
e da. vlado pa sto bi nju grizla savjest? jebo ga ti pa jel sam kazes kako ne krivis dilere posto si sam sebi kriv a sada po tome ispada ona kriva nekome sto mu je fermitlovala?
nema logike nikako, kontradiktoran si... pa i ti ljudi su dosli kupiti dop tu, ne secernu vunicu pa da im ga je ona utrapila. ako ne odvde ona netko drugi ce jer taj je bas iz toga i samo toga razloga dosao tu - srediti si stogod.
Hej Pale, evo da ti odgovorim sa zakasnjenjem, nema me ovdje pretjerano ovih dana... Jesam cesto kontradiktoran - to je zbog glasova u glavi, ali mi se cini da se ovog puta nismo razumjeli.

Vidi, fakat je svako sam sebi kriv, ne mozes nagovoriti nekoga da uzme dop ako on to zaista ne zeli. Mislio sam na nesto drugo - jarane, juris po ulici i vuces ljude za rukav i ubjedjujes ih kako imas dobru semu, preklinjes da kupe robu kod bas tog dilera... Za sta ? Za jebenu mrvicu necega totalno beznacajnog, neki blesavi trip. Zar to nije karanje samog sebe u mozak ?... Na to sam mislio.

A ja bih licno volio da sam naletio na nekog takvog, dok sam gluvario u Bijeljini. Tamo nisam imao semu, bas nikoga nisam poznavao, a to je grad kupusa i debelih svinja i kukuruza... Uopste nisam imao zelju da lutam ulicama u potrazi za dopom. Umjesto toga, nosio sam ga iz Sa, otprilike onoliko koliko bi trebalo biti dovoljno za sedam dana (za vikend bih sprasio kuci). To naravno nikad nije bilo dovoljno. Obicno bi mu kraj bio u srijedu. Zato bih srijedom u 16.00 izjurio iz banke, odjurio do izlaza iz grada, tamo jebiga stopirao, uz malo srece oko 21.00 bio u Sarajevu, zatim tamo uganjao semu........ onda u 22.00 sjeo u bus za Bgd, ili ako na taj zakasnim, u onaj sto u 23.00 polazi za NS. Tako bih se prebacio do Zvornika, na klupi na autobuskoj bih odspavao par sati i ugrabio bus u 06.00 za Bijeljinu.

U svojoj sobi bih bio oko pola osam, a u osam ponovo na poslu. Citava odiseja od 400 km, sve za dop... Strashno. Da mi je sema bila u Zimbabveu, vjerovatno bih poslije posla zapalio i u Zimbabve. Sredozemno more i Sahara bi bili pickin dim za mene :)...

Sta je covjek sve spreman uraditi za dop ?!

A dobrog dilera nema. Isto kao sto nema dobrog narkomana. Kraj price.
Ramona

Post by Ramona »

A sigurno Majo da se 'radiš' sam kad možeš - ali jebi ga, nekad ispadne i ovako ... mi smo ti jedno vrime imali 'stan' kod lika koji je sređivao pa bi došli kod njega sredit se, on bi iša po to i bla bla, pa mu je 'lakše' bilo 2 muhe jednim udarcem, tj. za recimo nas dvoje donit - e ali stvar je u tome posli kad je broj muha narastao pa njemu bilo dobro, namjerno bi naručivao da mu jedna muha dođe u 2, druga u 2.30 i tako dalje, tako da svakom može izbit polu ... ma mislim, što'š govoriti, sama đubrad.. :cry:
M4j4

Post by M4j4 »

E jebiga,jeste tako,ali vala s ene zna sta je gore,kad si sam nekad je dosadnooo do zla boga,a opet i ja sam se radila sama i osecala sam se nekad ko stepski vuk,ali bilo mi tako bolje,ono,bolje sama nego sa djubradima tolikim...
A ono sto rece mirzas da bi svakoga zajebao u zikri,to jeste tacno za nepoznate ljude i to,ali ja nisam jebiga SVOJE,jesmo se svadjali,ee ti imas crtu vise,smrade jedan i to,...ma ne znam :smt017
Image
Ramona

Post by Ramona »

Nisan se ni ja nikad natezala za crtu - ma mislim, ako te ne pukne onih 25, sad ti igra ona jedna-dvi crte - e, ali događalo se da se kolju ovi 'moji', itekako - 'uvik tebi više' - pa bi mi se zna život zgaditi - jebala vas crta - ili bi znaš čega bilo - ovaj bi namjerno nalija vode i stavija vaticu ka spužvu onu za wc, tako da bi mu ostalo po šuta tako reći za posli - ili bi namjerno stavija malo citrona tako da ne otopi sve nego da njemu ostane doli na dnu, i još plus vode i takvu vaticu - i na račun toga bi još šut iscima - posli bi stavija još citrona tako da ovaj put otopi sve - i eto - ma crko dabogda, kad moran tako reći
zvrky

Post by zvrky »

Eh te crte i crtice proklete bile,ja sam vecito bila ta koja deli :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Eli stara? Ee proklete bile dabogda! Hehe sad kad kažeš 'dilila', znaš što se meni jedanput dogodilo - dilin ti ja, ovako tupava, sređena već, imalo se i tako dalje, kuvalo se u čepu od Ballantinesa, častila ja šakom i kapom (to ovog rata, i baš mi je taj put diler dao naknadu za strah - ma davao mi je skoro svaki dan tu 'naknadu za strah' hehe jer je uvik rokalo a ja bi po uzbuni na bicikli montici pići pići Ramona po dop po granatama na drugi kraj grada, za cilu ekipu, kod svog čovika - da bi mi brdo robe pa san uvik ja morala ići) ... i dilin ti ja, i podilin krivo - ovom Z dam pun gan, dam mu troduplo više nego što je triba dobiti, tj . dam mu ovo za troje ljudi, a nama dam po trećinu onog što je tribalo njemu ić, il tako nešto slično. Isto nama dobro bilo - kažem - jaka roba, bilo je dosta i sve tako - a on - čoooviče - dobro da je živ osta - kljucaaa - oči izvrnija - još ja donila neke mignon rum kuglice - žvače ti on - a žvače ono njega - mumlja, i mulja 'što je ovo, ne valja ti ovo ništa' - a za život se bori!!!
Ti su mi najžešći 'nije meni ništa' ... heh :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Nije mi nista to je moja recenica vecito sam je govorila samo vi mene pustite da uzivam,pa me cimaju aaaaaaaaaa da poludis,heheheh ne daju ti mira covece,ja u stond oni mene iz stonda i tako nastane svadja
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Hahaha pustite me ljuuudiiii eli hehe - a dobro to, al ovaj je oči izvrnija - a i znam koliko mu je bilo u ganu, da slon zakljuca jebate - a i taj je vječito govorija da ne valja dop jehehehe :lol: a prvi bi zakljuca od svih - nikad tome ništa nije valjalo jebate haha
M4j4

Post by M4j4 »

)E i ja imam taj problem,retko kad mi valja! Kljucam ja i mumlam :"ju koje sranje,ne valja nista.."a da objasnim sad lepo: jebate taj dop sto te samo skuca,to ti ko zna sta u njemu,sedativi neki,sta li je! Ja volim onaj beli,svetli,sto te isflesira na pola sata,ali ne kljucas,nego te obuzme milina po celom telu i po mozgu,sve ti milo i lepo,i sve deluje lako,a tek posle sat kljucas i drzi te jos 2,3 sata...E to je dop! Jeba vas kljucanje (mada volim kad zakljucam pa se budim na trenutke da ostresem pljugu,a ono vidim nema pljuge,kad eno je na dukserici ili ispala negde :-D )nego,sta sam htela da kazem,maa,da,jeba vas kljucanje,da mi se spava ja bih isla da spavam,nije to ONAJ dop,eee...
Image
mirzas

Post by mirzas »

Najbolji dop je onaj kad nisi navučen, a kad si navučen sve je smeće!

Zvrky...jebiga...ko dijeli zadnji bira...to je zlatno pravilo! Zato ja nisam nikad dilia, ko fol tresu mi se ruke pa ću sve prosut...jel dobra fora?

A da zaključimo priču (serem ja malo, samo vi nastavite...) oko tih 20 kuna više-manje, pa jel ko od vas zna koliko košta 5 ili 10 grama? I koliko pizeva naprave od grama? Da ne govorim o turama od 50-100 gr!
20 kuna, ma SRAMOTA, LIHVARSTVO i neznam šta bi više reka!
Locked