"Za sada bez dobrog naslova"...
Moderator: sanela
Re: "Za sada bez dobrog naslova"...
e Dorcolac, evo ti jos jedan komsijski glas za lecenje!!!posto druge stvari bas ne pomazu i opet, misli na sebe dok jos imas ovaj zivot!!! Dorcol rules;)
uhh, ja se naježila kad sam videla naslov...mislila sam da je neko ko je poznavao Nika, pa stavio kao omaž njemu...vudd wrote:otkud ti ova ideja za naslov teme?
menjaj to čoveče, barem naslov za početak, a posle - teško i lagano, zavisi sa koje distance gledaš.
Ma šta kenjam, nema lagano. Ali može.
all that I want is to play
a ti Sale - nadam se da pošalješ pp koji "produbi" ovu rečenicu.saša-ex wrote:A sta mislis da krenes da se lecis, i to odmah...
U suprotnom deluje kao nešto što bi...npr. nečiji tata napisao, tj. neko ko nema pojma šta znači biti u kandžama dopa.
Sećaš se kako je dok si još u priči? Sve što je normalnom normalno, tebi normalnom koji se drogiraš nije. Misli i priče imaju drugačiji prizvuk.
Sale brate, znam da imaš najbolju nameru, ali da te ne znam - ne bih ovu repliku ni pročitala.
all that I want is to play
Ja sam prevrnuo sve ispovesti jer me naslov ove podsetio... uhhh..
Poz Dorćolac...

Poz Dorćolac...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Joj i mene je naslov trgnuo...
Ma to je dorcolac slucajno.
'Oce nesto da kaze slucajni izborom naslova.
'Oce nesto da kaze slucajni izborom naslova.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Ono sto sam napisao, ima vise veze sa drugim postovima, koji su bili pre mog, koji meni, izgledaju cudno...Pa sam mislio da mu kazem, ono sto su drugi preskocili.anfakabl wrote:a ti Sale - nadam se da pošalješ pp koji "produbi" ovu rečenicu.saša-ex wrote:A sta mislis da krenes da se lecis, i to odmah...
U suprotnom deluje kao nešto što bi...npr. nečiji tata napisao, tj. neko ko nema pojma šta znači biti u kandžama dopa.
Sećaš se kako je dok si još u priči? Sve što je normalnom normalno, tebi normalnom koji se drogiraš nije. Misli i priče imaju drugačiji prizvuk.
Sale brate, znam da imaš najbolju nameru, ali da te ne znam - ne bih ovu repliku ni pročitala.
Mada, kad sad malo razmislim, sta drugo reci coveku? Usresrediti se na naslov njegove teme? ILi mu reci-stisni zube, idi u teretanu, bice sve dobro?
SAMO CEO ŽIVOT...
Mislim da je ovo tvoje daleko jace...dorcolac je dugo na forumu,da bi shvatio tezinu recenog
Aj nebitno...
Aj nebitno...
-
Hvala vam svima i iskreno nisam očekivao da ću dobiti od bilo koga ovde podršku i želje za borbu jer iskreno mislim da ne zaslužujem ništa više
,a što se tiče naslova ispovesti-ne razumem zašto vam je to toliko upalo u oči ali samo mogu logički da skontam i povežem da je izgleda neko već upotrebio taj naslov ili ga spominjao u svojoj priči koja se završila -sudeći po reakcijama tragično-čista slučajnost (a možda i nije??-u smislu da ništa u životu nije slučajno,ali zaista tako sam napisao jer prosto ne znam kako da nazovem svoju priču..uspeli ste da mi prizovete suue na licu koje nisam mogao duuugo da osetim ,ne pamtim kada sam prošli put zaplakao...jer vidim da ima vas koji mi žele da se izvučem a ja mislim da to ne zaslužujem...evo već tri dana nisam uzeo ništa i već sam u krizi ali se sad možda i namerno kažnjavam ne uzimajući heroin...ležim u krevetu i preznojavam se,boli me sve živo ...znam da ću ga uzeti jer u sredu treba da idem na neki kasting za jedan novi film pa da bih bio u stanju da to odradim....ali tooliko mi je sve jedno da eto iako imam sad bar da kupim i cimaju me dileri (brinui se za mene ,vide da ih već tri dana uopšte ne tražim),i pored toga i "rovca" nemam želju da konzumiram dop,,,jedino ću MORATI da bih u sredu mogao da funkcionišem inače da nije toga mučio bih sebe i dalje....pa šta bude-bude....a vama svima ponizno se zahvaljujem na podršci.

Pa sto se mucis brate mili?
Ionako ces MORATI
Ionako ces MORATI