Substitol
Moderator: sanela
Re: Substitol
koliko ja znam da se za vrijeme th interferonom ne preporuca smanjivanje meta zbog nekih nuspojava interferona. a i ne smijes ostati trudna ta vrijeme th. i pola godine minimum od zadnje injekcije interf.
znam to za trudnocu
znojenje je prestalo,tableta je ok i sad sam ok
sutra imam termin kod doktora za hep c pa cu vam reci sta mi je sljedece za raditi
znojenje je prestalo,tableta je ok i sad sam ok
sutra imam termin kod doktora za hep c pa cu vam reci sta mi je sljedece za raditi
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
i jesu ti sta pametnog rekli ? koji si genotip ?
cini mi se 3
terapija ce biti godinu dana
Sigurno sam tip 3,sad se sjecam
terapija ce biti godinu dana
Sigurno sam tip 3,sad se sjecam
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
znaci 48 komada interferona za genotip 3 ! nisam to znala , prije je uvijek bilo 24 za trojku , a za jedinicu 48, osim ako si kao rapid responder onda i za jedini u 24kom ( tako su mene sjebali majku im škrtu )
nemam pojma
ovdje je sve to easy
ovdje je sve to easy
Draga, ti si na drugoj temi napisala ovo - znači da si genotip 1 i zato ti je terapija godinu dana.sunrise wrote:Bobane i vi koji se kuzite,molim vas da mi mozda ponesto pojasnite.
ASAT (GOT) 72 normala je 35
ALAT (GPT) 121 normala je 35
GAMMA GT 162 normala je 0 do 40
GAMMA GLOBULIN REL. 22.8 normala je 11.1 do 18.8
HCV GENOTYP 1 ? kakav je taj genotip? moj doktor je rekao da imam vjerovatno 3,sta je s ovim je gori ili mozda malo bolji od genotipa 1.
Ali, imate posebnu temu za diskusiju o liječenju Hepatitisa. Ovdje je tema Substitol.
ja se ispricavam, nova sam na forumu pa nisam stigla sve teme pregledati
pozdrav
pozdrav
Sorry Sanela pobrkala sam teme.nije cudo kad radim tri stvari odjednom
pozzz
evo pet dana bez substija 120 -200mg na dan iv, 5 meseci
cepam dontro 400-600 mg dnevno
pokriva me malo preko dana ali je zato spavanje nula
malo mi frka od velike doze tramala
dal da ga spuštam još 10 dana max do pola stotke retard?
mslim, 4. dan, ujutro 300 retard tramal a uveče spavanje mane štani, piva-2, opuštenzi, uzimam kesu , uzimam papir i onda čvaknem još 4 kapsule 50mg.
pitanje?
jel to previše tramala?
jel mu smeta piva?
šta sa drugaricom insomnijom?
lp
svjedok samoubistva
evo pet dana bez substija 120 -200mg na dan iv, 5 meseci
cepam dontro 400-600 mg dnevno
pokriva me malo preko dana ali je zato spavanje nula
malo mi frka od velike doze tramala
dal da ga spuštam još 10 dana max do pola stotke retard?
mslim, 4. dan, ujutro 300 retard tramal a uveče spavanje mane štani, piva-2, opuštenzi, uzimam kesu , uzimam papir i onda čvaknem još 4 kapsule 50mg.
pitanje?
jel to previše tramala?
jel mu smeta piva?
šta sa drugaricom insomnijom?
lp
svjedok samoubistva