E ovo već ima smisla.
Moderator: sanela
to je nama nasa borba za demokratiju dala... jebiga. ovo sto se desava, to je liberalni kapitalizam. sve je regulisano trzistem. svemu trziste odredjuje vrednost. pre neki dan sam usla na plato i doslo mi da kukam na glas od izbora knjiga. pregrst neke selfhelp literature, paolo koeljo i den braun... tuga. ali, to se prodaje, to ide, to je isplativo. jebes danila kisa ili iljfa i petrova, ko je na tome jos pare zaradio...Deno wrote: narod im je potreban za izbore sve ostalo je suplja. jeli pojeftinilo nesto jeli se bolje zivi, suprotno.
iz dana u dan sve je skuplje, nafta sturja voda. odes u prodanicu kupis par stvarcica ode 10 km, pogledas sta si kupio nista. samo kad treba neki zakon za povecanje plata njima ili neke njima olaksice onda zakon proleti sad pa sad.
pa, pazi... aj da kazemo da ja spadam u one netolerantnije, ali, recimo, ko glasa za velju ilica i to drustvo je meni za malj u glavu. srecom, ja se ne pitam nista... a zapravo kad malo bolje razmislis izmedju velje i kostunjavog i tome i tadica i cele te zgadije nema ama nikakve razlike. oni su svi samo na jedno orijentisani. na svoj dzep. a onda tu svoju glavnu preokupaciju lopovlukom kite perjem raznih boja - jedni su srbi, drugi su evropejci, treci su kurac, cetvrti palac...winston85 wrote:E jebi ga sad, najbolje da ti stoji baja iznad glave i šišne te u potiljak maljem ako zaokružiš dss.
pa da, sto... mislim, sto to iskljucuje jedno drugo? ako si lud, nisi nuzno i glup. a sve da si i glup, opet mozes da se nesto koprcas pa da se kao interesujes... nekako je kod nas nemoguce da te politika bas nikako ne dotice i ne zanima, s obzirom na to koliko utice na zivote ljudi... jebiga, da si nezainteresovani apoliticni svedjanin, to mogu razumem. al da si ovde i da nemas nikakav stav prema haosu oko nas, to mi ne ide...vudd wrote: Narkomanija i politika