Za koga glasate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

winston85

Re: Za koga glasate?

Post by winston85 »

I moju... :D
E ovo već ima smisla.
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
selma

Post by selma »

potipisujem...bar znamo da ce se za zdravstvo najvise boriti, ipak je zdravlje najbitnije :)
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
zeleni

Post by zeleni »

Deno wrote: narod im je potreban za izbore sve ostalo je suplja. jeli pojeftinilo nesto jeli se bolje zivi, suprotno.
iz dana u dan sve je skuplje, nafta sturja voda. odes u prodanicu kupis par stvarcica ode 10 km, pogledas sta si kupio nista. samo kad treba neki zakon za povecanje plata njima ili neke njima olaksice onda zakon proleti sad pa sad.
to je nama nasa borba za demokratiju dala... jebiga. ovo sto se desava, to je liberalni kapitalizam. sve je regulisano trzistem. svemu trziste odredjuje vrednost. pre neki dan sam usla na plato i doslo mi da kukam na glas od izbora knjiga. pregrst neke selfhelp literature, paolo koeljo i den braun... tuga. ali, to se prodaje, to ide, to je isplativo. jebes danila kisa ili iljfa i petrova, ko je na tome jos pare zaradio...
to je logika kapitala.
jutros "marka zvaka" na b92. i pitaju dusan i dusan nekog tipa koji svira gitaru ispred akademije sta bi porucio gradjanima srbije, a lik uze onu gitaru i poce da svira internacionalu - ustajte prezreni na svetu... genijalno!
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
saša-ex

Post by saša-ex »

Paolo Koeljo i Den Braun!!! aaaaaaaaaaaaa :vom:
SAMO CEO ŽIVOT...
vanjavanja

Post by vanjavanja »

patriote odavno ne postoje
samo da imam pare i boli me uvo ko je na vlasti
ovo je nazalost materijalisticki vek !
yasujirozu

Post by yasujirozu »

tko u srbiji ima pravo glasa te isti posudi kostunici&co treba biti po automatizmu diskvalificiran iz zivota.
winston85

Post by winston85 »

E jebi ga sad, najbolje da ti stoji baja iznad glave i šišne te u potiljak maljem ako zaokružiš dss. Nije žmirko rešenje, znam i ja to...A grobaru Nikoliću ne dam glas, pogotovu posle ove njegove sprdnje sa postom...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
zeleni

Post by zeleni »

winston85 wrote:E jebi ga sad, najbolje da ti stoji baja iznad glave i šišne te u potiljak maljem ako zaokružiš dss.
pa, pazi... aj da kazemo da ja spadam u one netolerantnije, ali, recimo, ko glasa za velju ilica i to drustvo je meni za malj u glavu. srecom, ja se ne pitam nista... a zapravo kad malo bolje razmislis izmedju velje i kostunjavog i tome i tadica i cele te zgadije nema ama nikakve razlike. oni su svi samo na jedno orijentisani. na svoj dzep. a onda tu svoju glavnu preokupaciju lopovlukom kite perjem raznih boja - jedni su srbi, drugi su evropejci, treci su kurac, cetvrti palac...
vudd

Post by vudd »

glasajte za kurac-palac

Narkomanija i politika
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
zeleni

Post by zeleni »

vudd wrote: Narkomanija i politika
pa da, sto... mislim, sto to iskljucuje jedno drugo? ako si lud, nisi nuzno i glup. a sve da si i glup, opet mozes da se nesto koprcas pa da se kao interesujes... nekako je kod nas nemoguce da te politika bas nikako ne dotice i ne zanima, s obzirom na to koliko utice na zivote ljudi... jebiga, da si nezainteresovani apoliticni svedjanin, to mogu razumem. al da si ovde i da nemas nikakav stav prema haosu oko nas, to mi ne ide...
Post Reply