AJMEEE GLUPOSTI... odavno nisam odgledao ovakvu glupost..oskar za glupost, odma..
glupost je neuništiva
Najnoviji Domaći Igrani Film "Skinning" (Šišanje)
Moderator: sanela
Re: Najnoviji Domaći Igrani Film "Skinning" (Šišanje)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
glupi,i ne mogu da to shvate,haha
- Zona Sumraka
komentar se nije odnosio na film, nego na genijalnu izjavu doticne...
izjava,je fenomenalna,umjetnicka,haha.to,je art.
meni ovo više vuče na trash nego na art produkciju. Priča je uredu ali pogledajte recimo Metastaze od redatelja Branka Schmidta pa čisto usporedite način snimanja, produkciju. Tema i postavljena pitanja su nešto drugačija ali odnose se na potpuno jednak uzrok problema. Mislim da su Metastaze ispričane na puno bolji i realniji način od Šišanja. Šišanje djeluje prilično prazno, nedovršeno, sklepano na brzaka i to sa vrlo niskim budžetom (može a i nemora biti istina, tako mi sve to djeluje).
Slažem se sa Preispitivačem da ke masa mladih ljudi vjerojatno potpuno pogrešno protumačilo film
Slažem se sa Preispitivačem da ke masa mladih ljudi vjerojatno potpuno pogrešno protumačilo film
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
Prijatelju, samo mi nemoj pricati o niskom budzetu... ako gledas koliko kostaju osvedocena remek dela i vanvremenski filmovi koji kostaju po par desetina hiljada dolara onda shvatis da film koji je kostao pola miliona dolara, je morao da pruzi daleko vise. Serem se u sprsku pricu o nedostatku para. Iznerviram se, pa nisam tecan u recenici, razumeces.
Ma niko nije pričao o srpskom nedostatku para brate, boli me tuki za to. Napisao sam da je film očigledno, uz sve ostale gafove, rađen i sa vrlo niskim budžetom. Što bi trebalo značiti da je sve napravljeno tek toliko da se nešto napravi i da se zaradi neka kinta. To je bila poanta moje priče.
dopeFree wrote: meni ovo više vuče na trash nego na art produkciju. Priča je uredu ali pogledajte recimo Metastaze od redatelja Branka Schmidta pa čisto usporedite način snimanja, produkciju. Tema i postavljena pitanja su nešto drugačija ali odnose se na potpuno jednak uzrok problema. Mislim da su Metastaze ispričane na puno bolji i realniji način od Šišanja. Šišanje djeluje prilično prazno, nedovršeno, sklepano na brzaka i to sa vrlo niskim budžetom (može a i nemora biti istina, tako mi sve to djeluje).
ali se slazemo da je film sranje? 

Slažemo se 

Ljudi, koji ste odgledali čitav film, svaka vam čast. Prvi put sam prekinula nakon 10 min., drugi put nakon 30ak - u sceni kada žvalavi skinsi piju pivo u nekakvoj pećini.
Koji jad, pa stvarno nisam mogla.
Još me i taj mali režiser nervira, pravi štreberko koga su u kraju lupali po ušima, a on nikada neće ukapirati šta je skrivio.
Žao mi je ako nešto propuštam time što neću pogledati "Šišanje".
Koji jad, pa stvarno nisam mogla.
Još me i taj mali režiser nervira, pravi štreberko koga su u kraju lupali po ušima, a on nikada neće ukapirati šta je skrivio.
Žao mi je ako nešto propuštam time što neću pogledati "Šišanje".
all that I want is to play