Najnoviji Domaći Igrani Film "Skinning" (Šišanje)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Voyager

Najnoviji Domaći Igrani Film "Skinning" (Šišanje)

Post by Voyager »

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 1:13 am, edited 1 time in total.
preispitivac

Re: Najnoviji Domaći Igrani Film "Skinning" (Šišanje)

Post by preispitivac »

OK je to zamisljeno, nije preglupo, ali los film kao film. Uvredljivo losa rezija, naivan tok, gomila nelogicnosti, losa gluma i tako dalje. Da ne pominjem kao se nekako prirodno gnusam komercijalizacije aktuelnih tema u vidu filmova, ali to je moj licni trip. Bolje malo u skolama da ih obrazuju, ali nema ko, cini mi se, ili nece. Ali, te neke ideje koje film hoce da prikaze, ok, svidja mi se npr, kako je prikazan deo kad ga klinka navlaci na mindzu kao nagradu za agresiju, kao kad neko hoce da dresira psa pa mu pravi uslovni refleks hranom, a znamo kako malo seksa utice na sedamnaestogodisnjake. Smuti pa prospi, po meni, ali ajde, ima neku poentu, nadam se da nece biti shvacen kao Rane, naopako.
Jurim rep
bojanol

Post by bojanol »

film je sranje, mozda je zelja da se nesto kaze jaka, ali film kao FILM, a pogotovu film koji je kostao pola miliona evra (imdb.com), je sranje i to tesko sranje. ja licno ne znam sta tu moze da kosta pola miliona, a iskreno verujem da je kostalo toliko.... taj film je jedno obicno mazanje ociju, a ti dragi moj Vojadzeru uzivaj u njemu, kao i u metadonu. ko hoce link na dvd rip, mogu da mu ga....
vanjavanja

Post by vanjavanja »

meni je film extra, dva puta sam ga gledala u bioskopu.prvi put nas je islo 5-6 i svima se svideo. a drugi put sam gledala sa drugarom iz kraja. kad smo izasli iz rode prokomentarisao je -ovom filmu fali umetnost.-
nisam se upustala u pricu da mi ne pokvari utisak pod kojim sam napustila bioskop.
lignja

Post by lignja »

u pravu si.dijalog,je malo sebican ali podsjeca malo na ,martina reedelsa,s tin da je sebicno izrazena kompozicija,dodvarajucih stihova.snimak,ne zasluzuje prolaznu ocjenu,jer je prisutno puno onomatopeje,sto u danasnjoj filmskoj produkciji nije za prolaznu ocjenu.radnja,je bazirana na osrednjoj produkciji,koja ne docarava vrijeme nastanka te produkcije.likovi,su uglavnon staticni,sto ne odgovara mentalitetu na ovin prostorima,tako da redatelj,nije iskoristio svu mogucnost prilagodbe stvarnim licima.jednon,rijecju gledljivo.
lignja

Post by lignja »

malo,razmisljajuci san zakljucio da glavni lik nije ispunio zelje,tj.kapacitete gledateljstva da se predstavi u pravome svijetlu,nego je okolisao mimiku,u vrimenu i prostoru,sto je starijim gledateljima omogucavalo dobru transformaciju iz staticnog stanja,u kompozicijski sustav odabrane proze.sporedni,likovi su opravdali povjerenje ,sefa strucnoga staba i zasluzili su dobiti priliku u narednim,scenama koje docaravaju zivot na ovin,nasin prostorima.cuvari reda,su nam dali do znanja,da sve znaju,s naglaskon na debelo zaledje,u odabranin,situacijama kad se ne moze vaditi na bliznjega svoga.sve,pohvale statistima koji,su program odradili bez greske tj.nisu koristili metaforu stvarnoga lica,predstavljajucu frazu konparativne knjizevnosti,bez icije pomoci,sto je danas vrlo bitno u umjetnickon tonu.
vanjavanja

Post by vanjavanja »

meni se neki film dopadne ili mi se ne dopadne. isto ko bilo sta drugo. ili jeste ili nije. nikad ne mozgam zasto je to tako. mislim da nista ne dobijam kopajuci po sebi.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

mislim da nesto gluplje nisam odavno procitala...
vanjavanja

Post by vanjavanja »

Zona Sumraka wrote:mislim da nesto gluplje nisam odavno procitala...
nemoj da čitaš gluposti, zaglupljuješ se !
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

jbga nema nekog znaka upozorenja pa se omakne...
Post Reply