vudd wrote:provalio sam da vudda ne kapirate bas po onome to govori...Pun mi je kurac moralnih i kuturnih narkomana....pa gdje ste bil na ulici kad ste prodavali bulje za mic dopa...sad mi drzite predavanja o kulturi
Kompleksasi jedni ucmali (isam sam takav)jedina raliga je u tome sto je meni dokurcilo da se uvijam ovde.Ipak ce biti da je dvadesetogodisnje drogiranje ostavilo kakvu-takvu ''nauku''i moc da vas prepoznam,sve vase fore,zalopojke i ostala govna....sjetite se zivota na ulici,na dnu dna...Prevare,mucke,otimacine,vale...karanja za polutku.pakoji kurac tupite ovde majke mi.Sve sami filozofi,gangsteri,fakultetski obrazovani....Narkoman je dno dna.i u sve to je usao jer je bio gnjida svog postojanja
Prosla su lijepa ponasanja,kulturna lnigvisticka razdoblja....to je sablon,sto rece sinth...nema tu nekog mudroserenja
volio
bih mi je da ....da pronadjem hobi i ovaj forum zatjeram u picku materinu.Vrcenje u krug i klonirane price iamaginarnih likova iza tastature.
Sex&drugs and r'n'r
Ovo treba staviti u uvodni post, tamo medju obavestenja i sl.........ja sam bas danas,( a i svaki dan) na motivacionoj....ona pita prednosti droge a ja ne mogu da je slusam, kakve crne prednosti, eeeej?
Piita za zasto sada i za motivaciju, ja odgovorim ovako nekako:
-zasto sto sam dno dna,ljudski talog
-zato sto to nisam bila i hocu da se vratim staroj meni, po mogucstvu i boljoj
-zato sto sam narkomansko govno sa svim svoim diplomama........
itd.i sve na taj fazon.
Ona je psiholog, ja sam njena kolegimica a vidim razliku izmedju nas kao izmedju neba i zemlje-starija sam od nje, pametnija ako nista a ono po pitanju narkomanije zbog koje i sedimo tamo a potpisujem odmah da sam pametnija kako god da pogledas na bilo koju stvar, ali ONA je uspela da radi svoj i moj posao a ja sedim kao mis i slusam jebenu apsolvetkinju od 16godina kako mi nesto zapisuje............. :smt013
ali vezanije za tvoj post: ja sam tamo na nekoj temi rekla da u za mene diplome i titule kerov kurac, da smo ovde a i svugde, svi isti-moj otac je bio clan
svetske akademije nauka a nikad mi nije bio ono sto jeste-otac. Tako da se ja POSEBNO gnusam mahanjem tih diploma i titula bas zbog njega. A da ne pricam da su mi svi profesori, prosv.radnici i da sam im se uvek srala u lice na te diplome, ali to je njima bilo VAZNO> Zavsih i ja pa pogledajme sad!
Idi u kurac.......