Hobi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Pawa

Re: Hobi

Post by Pawa »

Dijana wrote:stvarno ne razumijem sto ste se natovarili curi na vrat toliko i sta vas tako nervira kod nje?
Negde se osecam prozvanom i u odredjenoj (poprilicnoj) meri odgovornom za taj deo price oko Zoey. Cinjenica je da me nerviralo hiljadu pitanja u minuti, njeno necitanje odgovora koje dobija i u odredjenim momentima patetika. Medjutim, isto tako je cinjenica da ja sve to, ukoliko mi nije odgovaralo, nisam morala citati, a jos manje komentarisati. Pri tom sam potpuno iskljucila i zanemarila stanje u kojem se Zoey mozda nalazila u trenucima dok je pisala.
Kako mi „izvini“ nije teska i strana rec, iskoristila sam je najiskrenije iako ne znam da li i koliko ce ona Zoey uopste znaciti. Znam jos neke koji su to isto uradili, tako da... Nista od biste u ovom izvlacenju :)
Za moj ukus samo malo kaskas sa primedbom tj. pitanjem :wink:
Inace, citam njenu temu o motivacionoj grupi i nadam se da ce ispuniti uslove i zapoceti bolnicko lecenje o kojem govori, a do kojeg joj je u ovom trenutku toliko stalo.
Dreamer

Post by Dreamer »

Pawa wrote:
Dijana wrote:stvarno ne razumijem sto ste se natovarili curi na vrat toliko i sta vas tako nervira kod nje?
Negde se osecam prozvanom i u odredjenoj (poprilicnoj) meri odgovornom za taj deo price oko Zoey. Cinjenica je da me nerviralo hiljadu pitanja u minuti, njeno necitanje odgovora koje dobija i u odredjenim momentima patetika. Medjutim, isto tako je cinjenica da ja sve to, ukoliko mi nije odgovaralo, nisam morala citati, a jos manje komentarisati. Pri tom sam potpuno iskljucila i zanemarila stanje u kojem se Zoey mozda nalazila u trenucima dok je pisala.
Kako mi „izvini“ nije teska i strana rec, iskoristila sam je najiskrenije iako ne znam da li i koliko ce ona Zoey uopste znaciti. Znam jos neke koji su to isto uradili, tako da... Nista od biste u ovom izvlacenju :)
Za moj ukus samo malo kaskas sa primedbom tj. pitanjem :wink:
Inace, citam njenu temu o motivacionoj grupi i nadam se da ce ispuniti uslove i zapoceti bolnicko lecenje o kojem govori, a do kojeg joj je u ovom trenutku toliko stalo.

Hvala puno i Vudu i Pawi na tome sto su obasjnii svoja stanivista i samim tim sta im smeta. Izvinjenja nisu ni bila potrebna, ali ih je uvek lepo cuti i ja sam ih davno prihvatila i sama se vama ostaima izvinila za neke nepodopstine.
Sad me necete citati 4 nedelje pa cete se nauzivati :) ;) :P

Ovo je verovatno nova korisnica i ja joj se zahvaljujem sto se zauzela za mene, ali moramo biti svesvni da ce mnogi novi isto tako komentarisati a na nama je da se vise ne pravdamo.

Ljubac!
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
selma

Post by selma »

ma nemoj Vuda...malo je lud, al ga volemo :)
p.s ne smijem ga vise hvalit, bice mu previse :bear:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
vudd

Post by vudd »

provalio sam da vudda ne kapirate bas po onome to govori...Pun mi je kurac moralnih i kuturnih narkomana....pa gdje ste bil na ulici kad ste prodavali bulje za mic dopa...sad mi drzite predavanja o kulturi
Kompleksasi jedni ucmali (isam sam takav)jedina raliga je u tome sto je meni dokurcilo da se uvijam ovde.Ipak ce biti da je dvadesetogodisnje drogiranje ostavilo kakvu-takvu ''nauku''i moc da vas prepoznam,sve vase fore,zalopojke i ostala govna....sjetite se zivota na ulici,na dnu dna...Prevare,mucke,otimacine,vale...karanja za polutku.pakoji kurac tupite ovde majke mi.Sve sami filozofi,gangsteri,fakultetski obrazovani....Narkoman je dno dna.i u sve to je usao jer je bio gnjida svog postojanja
Prosla su lijepa ponasanja,kulturna lnigvisticka razdoblja....to je sablon,sto rece sinth...nema tu nekog mudroserenja

volio
bih mi je da ....da pronadjem hobi i ovaj forum zatjeram u picku materinu.Vrcenje u krug i klonirane price iamaginarnih likova iza tastature.

Sex&drugs and r'n'r
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Dreamer

Post by Dreamer »

vudd wrote:provalio sam da vudda ne kapirate bas po onome to govori...Pun mi je kurac moralnih i kuturnih narkomana....pa gdje ste bil na ulici kad ste prodavali bulje za mic dopa...sad mi drzite predavanja o kulturi
Kompleksasi jedni ucmali (isam sam takav)jedina raliga je u tome sto je meni dokurcilo da se uvijam ovde.Ipak ce biti da je dvadesetogodisnje drogiranje ostavilo kakvu-takvu ''nauku''i moc da vas prepoznam,sve vase fore,zalopojke i ostala govna....sjetite se zivota na ulici,na dnu dna...Prevare,mucke,otimacine,vale...karanja za polutku.pakoji kurac tupite ovde majke mi.Sve sami filozofi,gangsteri,fakultetski obrazovani....Narkoman je dno dna.i u sve to je usao jer je bio gnjida svog postojanja
Prosla su lijepa ponasanja,kulturna lnigvisticka razdoblja....to je sablon,sto rece sinth...nema tu nekog mudroserenja

volio
bih mi je da ....da pronadjem hobi i ovaj forum zatjeram u picku materinu.Vrcenje u krug i klonirane price iamaginarnih likova iza tastature.

Sex&drugs and r'n'r

Ovo treba staviti u uvodni post, tamo medju obavestenja i sl.........ja sam bas danas,( a i svaki dan) na motivacionoj....ona pita prednosti droge a ja ne mogu da je slusam, kakve crne prednosti, eeeej?

Piita za zasto sada i za motivaciju, ja odgovorim ovako nekako:

-zasto sto sam dno dna,ljudski talog
-zato sto to nisam bila i hocu da se vratim staroj meni, po mogucstvu i boljoj
-zato sto sam narkomansko govno sa svim svoim diplomama........
itd.i sve na taj fazon.
Ona je psiholog, ja sam njena kolegimica a vidim razliku izmedju nas kao izmedju neba i zemlje-starija sam od nje, pametnija ako nista a ono po pitanju narkomanije zbog koje i sedimo tamo a potpisujem odmah da sam pametnija kako god da pogledas na bilo koju stvar, ali ONA je uspela da radi svoj i moj posao a ja sedim kao mis i slusam jebenu apsolvetkinju od 16godina kako mi nesto zapisuje............. :smt013

ali vezanije za tvoj post: ja sam tamo na nekoj temi rekla da u za mene diplome i titule kerov kurac, da smo ovde a i svugde, svi isti-moj otac je bio clan svetske akademije nauka a nikad mi nije bio ono sto jeste-otac. Tako da se ja POSEBNO gnusam mahanjem tih diploma i titula bas zbog njega. A da ne pricam da su mi svi profesori, prosv.radnici i da sam im se uvek srala u lice na te diplome, ali to je njima bilo VAZNO> Zavsih i ja pa pogledajme sad!
Idi u kurac.......
saša-ex

Post by saša-ex »

Svetska akademoja nauka? Jel si mislila Svedska akademija?
Sta je to?
No pasaran Vudd :)
SAMO CEO ŽIVOT...
bojanol

Post by bojanol »

O Vudd brate, što si toliko nervozan? Nije valjda da ti je ovaj forum supstitucija za nedostatak hobija (a znam da nije tako). Iskuliraj malo, dobro je to za nervni sustav, inače ništa od "izlečenja" i "apstinencije".
A klonirane priče.... pa složićemo se da je to jedan od postulata narkomanije. Svi se navuku, pate, pa leče... ili overe.
Pozdrav.
winston85

Post by winston85 »

Zatvori vrata za trule moraliste, zatvori vrata za rogonje, zatvori vrata za feministe...zatvori vrata za sve.
Buzdovanom po glavi.
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Dreamer

Post by Dreamer »

saša-ex wrote:Svetska akademoja nauka? Jel si mislila Svedska akademija?
Sta je to?
No pasaran Vudd :)

SveTska
preispitivac

Post by preispitivac »

winston85 wrote:Zatvori vrata za trule moraliste, zatvori vrata za rogonje, zatvori vrata za feministe...zatvori vrata za sve.
Buzdovanom po glavi.
Ne znam kako bih srocio drugacije sem da se osecam neverovatno. Nikad mi nije bilo prijatnije i prirodnije da ljude jednostavno pustim da budu to sto jesu, da prihvatim razlike (od mene) i da shvatim da i oni imaju zivote u kojima dozivljavaju iste emocije koje i ja dozivljavam u nekim drugim stvarima, doduse. Od svakoga, pa i najpovrsnijeg lika moze nesto da se nauci samo ako covek pusti veo sa ociju, da se ne opterecuje razlikama nego da trazi slicnosti. Stvarno je slabost prepustiti se mrznji, a ja sam bio slab ceo zivot. Jeste lakse tako, sto puta - strovaliti se na nekoga, ispljuvati, ismejati, izvredjati. Jos kad to covek vezba dugo dugo vremena pa postane stvarno dobar u tome i onda dozvoli da uziva u toj subjektivnoj, fals pirovoj "pobedi". Mislim da sam izvredjao i ponizio (citaj ispao slabic nesigurni jadni) hiljade ljudi do sad. Nisam srecan zbog toga, nije me ucinilo jacim, tek ne pravicnijim, a nikako mi nije ucinilo da se osecam bolje. Samo sam bivao zatvoreniji i sve dalji od sebe, postajao izvajani model svog straha od zivota i sveta. Ja nisam centar univerzuma, niko nije. Sve je svacije, da oseca, prica i tumaci kako mu volja. Sve dok budem tako osecao, bice mi lakse, neuporedivo.
Jurim rep
Post Reply