Hobi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
saša-ex

Hobi

Post by saša-ex »

Svakim danom se nasim dragim forumom,pojavljuju nove teme, vezane za razna interesovanja. Meni je to jako drago, zato sto pokazuje da smo mi kao i drugi ljudi. Divno je imati razlicita interesovanja :bear:
Posto je tema vezana za sex, unela neverovatnu dozu optimizma i pozitive, resio sam da se pridruzim i oplenim nas forum, sa jos jednom interesantnom temom, koja ce pokazati da nas narkomane, zanimaju razlicite stvari...
Elem, hteo bih da pisemo o nasim hobijima. Posle perioda sakupljanja markica, praznih limenki i stranih kovanica, ono sto mi je ostalo nesto kao pasija i danas, pa cak i u periodu kad sam najzesce drogirao,bilo je skupljanje znacaka...Kolekcija je i danas pored mene, godinama se uvecalaval, a ponosno mogu da kazem da ih imam sa svih kontinenata. Ipak, kao lokal patriota, nase najvise volim, posebno one sa potpisom Tita. Kada ih preslazem, uvek sa setom setim tih lepih dana :(
Otvoren sam za razmenu,posto imam i dosta duplikata.
Koji su vasi hobiji?
SAMO CEO ŽIVOT...
vudd

Re: Hobi

Post by vudd »

Ja sakupljam postere Justina Bibera i upotrebljivano donje rublje forumasica(plavokose prednost-diskrecija zagarantovana)
Sanela Stop :-D
Last edited by vudd on Thu Jan 13, 2011 12:48 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
saša-ex

Post by saša-ex »

Impresivno dragi Vude, ne?
Ajde i drugi, da cujemo...
SAMO CEO ŽIVOT...
vudd

Post by vudd »

Pa bice da cemo samo nas dvojica pisati...ostali se srame.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
winston85

Post by winston85 »

Tikvarenje..moj naziv...
Sadiš tikve, sušiš ih, pripremaš za rad, i delaš...
http://www.gourdlamps.com/ ovako nešto. :D i da, 2.sam napravio i veoma sam ponosan na sebe..
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
preispitivac

Post by preispitivac »

Ja sviram gitaru i pevam. To mi je u stvari, najomiljenija stvar za raditi, ali nije toliko hobi jer i tezgarim, uzimam i neki kesh za to. Hobi bi mi onda bio songwriting, e od toga 'leba nema :D . Volim jos tonu stvari, menadzer npr., igram za vec 12 godina, nekad je bilo i profesionalno online. I opsednut sam svemirom, stalno izucavam te fore dubinske beskonacnosti 8) .
Jurim rep
selma

Post by selma »

sve sami talenti... :)
jos cemo i bed da okupimo ...
i ja sviram gitaru i pjevam...samo što ne tezgarim :bear:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
anfakabl

Post by anfakabl »

hehe malmase
jos cemo i bed da okupimo ...
to možemo uvek
winston85 wrote:Tikvarenje..moj naziv...
Sadiš tikve, sušiš ih, pripremaš za rad, i delaš...
http://www.gourdlamps.com/ ovako nešto. :D i da, 2.sam napravio i veoma sam ponosan na sebe..
ovo mi je super!! Winstone :smt056
Nisam nikada ništa skupljala, samo sam trošila :D
all that I want is to play
anfakabl

Post by anfakabl »

vudd wrote:Ja sakupljam postere Justina Bibera i upotrebljivano donje rublje forumasica(plavokose prednost-diskrecija zagarantovana)
Sanela Stop :-D
[blinzel]
all that I want is to play
Pawa

Post by Pawa »

Sanela, ovo cu citirati na temi "Hobi" jer mi ljudi koji pisu na njoj nekako vise leze, a verujem i da me nece pogresno shvatiti. Sustina je da je post upucen prvenstveno tebi kao moderatoru. Kada vec nije problem pisati o drogiranju, skidanju, navlacenju (vuce malo na seks jel da :-D ), zatvorskim iskustvima i da ne nabrajam dalje, sumnjam da bi bilo kome bio problem i da diskutuje na temu seksa. Medjutim, ovo sto se radi proteklih par dana je daleko od ozbiljne diskusije i pisanja o licnim frustracijama.
sanela wrote:Forum čine ljudi koji su trenutno na forumu. Šta da ti kažem?
Mozda sta je tvoj hobi :rolleyes:
A mozda ne treba nista ni da kazes, vec da uredjujes forum onako kako si do sada. Umela si brisati postove koji su imali daleko vise smisla i neuporedivo ozbiljniju poruku. Steta sto ti je ovog trenutka mnogo bitniji kvantitet od kvaliteta napisanog. To sto je jedno vreme vladalo zatisje i sto se nije mnogo pisalo ne znaci da se zbog toga i po svaku cenu treba udruziti sa ruskim robotima. Uostalom zar ovo nije forum za pruzanje podrske u lecenju narkomanije?

Moj hobi... Moj hobi je zabvaljanje ljudskim nesrecama i uzivanje u tuznim zivotnim pricama, pri cemu mi narkomanske najvise leze. Najdramaticnije su... Dakle, forum je moj ultra, giga, mega omiljeni hobi :-D

Sale izvini na upadu, ali evo odgovorila sam i tebi cisto da znas cime se mi strejteri zabavljamo, a mozda nekom posluzi kao ideja i pomogne u oporavku :wink:

P.S.
vudd wrote:Sanela ,ako imalo duse u tebi ima, spasi ovaj jebeni forum.
Skoro nesto pametnije nije napisano.
Post Reply