sanela wrote:off topic
Opet, Zoey nije prekršila nijedno pravilo foruma, osim što je postavljala puno pitanja, na koja ipak ima pravo. Ostali imaju pravo da ne odgovore, da ih preskoče...
"Vratila" sam se samo zato sto me glupi mob.stalno obavestava da imam PP na forumu, pa samo kratko......Verujte da uopste ne znam kako sam bas na ovu temu upala, nisam iscitavala druge, jer kao sto rekoh, razocarana sam.
Sanela, ovim sto sam te citirala si upravo sama sebi skocila u usta. U cemu je onda problem? Sta je previse pitanja?
Zbog cega se onda (posto vidim bilo je jos "slucajeva") u Pravilniku ne napise koliko se dnevno, nedeljno, mesecno tema a koliko odgovora na teme postovati? Ako razmislis, videces da ovo nije banalizacija, jer se mene "optuzuje" da pisem previse!
Ti zakljucujes da je meni dosadno, a ne poznajes me. Okay, to zakljucujes po brzini odgovaranja i otvaranja tema, ali posto me ne poznajes,
nemas pojma da ja kucam nevidjenom brzinom, nikada ne kucam ofline nego odmah, u dahu.
Pa cak i da je moja dijagnoza ovde da sam dosadna, zar je to razlog ONOGA i onakvog nacina??? Lepo si u delu u kojem sam te citirala rekla neka me preskoce.
Sto se tice zakljucavanja tema, moje misljenje a i neko iskustvo govori da se zakljucavaju samo ako se krsi odredjena odredba Pravilnika. To sto ti ili mi smatramo da je odgovoreno, da se vise nema sta reci, to je SAMO NASE MISLJENJE. Zasto tema ne bi stajala otvorena, pasce na dno, pa ce neki novi pacenik jednog dana naleteti na nju i MOZDA se pronaci?!?
Offtopike u tim temama moderiraju moderatori, seku ih i bacaju ili premestaju gde im je mesto, ako je neko zalutao, zbog toga se tema ne zakljucava.
Sto se Nike tice, ja sam ispricala celu pricu, nemam ja sta tu se zapitam vise. Uvek ce postojati 2 strane price i uvek ce neko verovati njemu, neko meni. Jebe mi se. Ja znam sta je istina, i meni je savest mirna.
dakle, da zakljucimo-Zoey je nepozeljna jer je
dosadna! Ovo je, u najmanju ruku diskriminacija. Ja volontiram u Centru za pomoc obolelima od Hiva, Aidsa i Hepatitisa i ne podnosim diskriminaciju.
Ti mislis da ja imam viska sl.vremena pa sam zato dosadna i pisem po forumu?!? Imam dete, imam zivot, cekam bolnicu i sama, kuci pokusavam da se lecim terapijom koju su mi dali. Ovaj forum mi je MOZDA bio jedini prozor u svet, jjer kad si u zikri, treba ti NEKO. Ali,koga boli kurac za moja osecanja........
Isto tako, imam vremena da pisem kada volontiram.........uostalom, zar nije bolje da ovde postavim milion tema nego da jurim dop??? Sama si rekla da imam previse vremena, pa onda ispada da svoj sajt ne smatras kvalitetnim, jer zaboga "neko pise na njemu"
Hvala Joesspappa, nisam znala da si se "zalozio"za mene. Mada zalosno je sto treba intervenisati.
Best wishes