Sanela, ovo cu citirati na temi "Hobi" jer mi ljudi koji pisu na njoj nekako vise leze, a verujem i da me nece pogresno shvatiti. Sustina je da je post upucen prvenstveno tebi kao moderatoru. Kada vec nije problem pisati o drogiranju, skidanju, navlacenju (vuce malo na seks jel da

), zatvorskim iskustvima i da ne nabrajam dalje, sumnjam da bi bilo kome bio problem i da diskutuje na temu seksa. Medjutim, ovo sto se radi proteklih par dana je daleko od ozbiljne diskusije i pisanja o licnim frustracijama.
sanela wrote:Forum čine ljudi koji su trenutno na forumu. Šta da ti kažem?
Mozda sta je tvoj hobi :rolleyes:
A mozda ne treba nista ni da kazes, vec da uredjujes forum onako kako si do sada. Umela si brisati postove koji su imali daleko vise smisla i neuporedivo ozbiljniju poruku. Steta sto ti je ovog trenutka mnogo bitniji kvantitet od kvaliteta napisanog. To sto je jedno vreme vladalo zatisje i sto se nije mnogo pisalo ne znaci da se zbog toga i po svaku cenu treba udruziti sa ruskim robotima. Uostalom zar ovo nije forum za pruzanje podrske u lecenju narkomanije?
Moj hobi... Moj hobi je zabvaljanje ljudskim nesrecama i uzivanje u tuznim zivotnim pricama, pri cemu mi narkomanske najvise leze. Najdramaticnije su... Dakle, forum je moj ultra, giga, mega omiljeni hobi
Sale izvini na upadu, ali evo odgovorila sam i tebi cisto da znas cime se mi strejteri zabavljamo, a mozda nekom posluzi kao ideja i pomogne u oporavku
P.S.
vudd wrote:Sanela ,ako imalo duse u tebi ima, spasi ovaj jebeni forum.
Skoro nesto pametnije nije napisano.