Ma ovaj Vudd je cudo, KAD PRICA, K'O DA U VIOLINU SVIRa.
Moj omiljeni deo, stvarno cudo muzike:
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=h3aw31PPKXU[/youtube]
Dobro, ja kapiram da neke ljude iritiram ovde, ali sta cu - nerviram i neke ljude strejtere, pa me boli kita. Ne petljam se ja u heroinske "ispovesti" ili iskustva. Pitam neke stvari, jer me interesuje. Ako sam i prokomentarisao nekog na supstituciji ili sl., to je zato sto je morao biti kompletan debil po svakom parametru univerzuma, bar u tom trenutku. Kao sto i ja ispadnem megabudala cesto, ali jebiga. Nisam ja navucen na travu, kao sto je neko na heroin, meni je trava medij da zamenim frustraciju, tj., pojacam hedonizam kome tezim stalno. Ne naduvam se kad sam taj dan nesto priveo, pa jeo pizzu, otisao u pozoriste pa u setnju pored reke. Ne treba mi. Treba mi kad otupim, kad mi je lose od zivota, kad mi ide na kurac i svet i ljudi, i ambicija i obaveze i prijatelji i zene i bilo sta i samo zelim da se odvalim necim bas dobro. A to je u 80% mog vremena. Ne znam kako je kad se puknes dopom u bilo kojoj fazi pucanja, niti zelim da znam. Ali znam da ti je od 2 keta skanka, pola litre vinjaka i gram i po spida jebeno lose, da povracam, padam, posrcem. A sutra to uradim opet. Uradim to mnogo dana za redom. To je dovoljan razlog da budem na ovom forumu.
Ali, sta zapravo radim na ovom prokletom forumu? Trudim se da taj procenat umanjim, jer tezi povecanju kroz druge droge. Na primer heroin. Uvek sam imao zelju da probam. Koliko imam karaktera, prosao bih ubrzani kurs svacije price ovde. Zato sam i otvorio ovu temu, da vidim da se meni ne desi taj momenat. Da bih ga prepoznao mozda, da umanjim sanse. Ne verujem sebi, lud sam i nepouzdan.