Dragi moji drugovi,drago mi je da ste u ovolikom broju tu i da ste svi nasmijani i veseli a kad ste vi takvog raspoloženja i ja sam odmah isti takav.Sta da vam kazem danas je kao malo toplije a sa merakom sam popio kaficu na balkonu i pravo da vam kazem super je.Ramona di si ti nejma te nikako ,jel to piva proradila u stomaku

,ehhh Ana pravo da ti kazem borim se sa ovom kantom od kompa ali ne da se ovi crvi ko mravi samo izlaze.NS,ja vjerujem da je moja kanta gora od tvoje heheh,ma samo da vidis ti bi umrla od smijeha.SANELA DRUG MOJ,kako je danas jel ti ista toplije ,juce vrijeme kao hoce i nece da padne kisa.
Imao sam juce takav dan da vam ne mogu opisati.Odlucio sam da sutra smanjim 5 mg,to bi bilo 35 mg ali kad sam htio prošli put htio da smanjim svi su se digli kao ono ja sam tako naglo smanjio 40mg i sad se boje da ne napravim recidiv,i ja sam ih poslusao.Ali kad sam vidio juce jednog mog frenda sa kojim sam uzimao ,on je imao moždani udar i sav se iskrivio,jaooo kako mi je bilo žao ,ja sam citav dan juce bio tuzan da tuzniji nisam mogao da budem.I poslije sam samislio ,sta bi bilo da sam nastavio sa njim ,možda bi bio kao on.Ali hvala dragom bogu zdrav sam,nemam hepatitis i nemam nikakvu bolest za divno cudo.RAJA PUNO VAS POZDRAVLJAM I LJUBIM,SADA ODO DA SKACEM PO LIVADI KAO DIJETE CVIJECA HAHAHHA :partyman: