Ajmo Jovo na novo!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Pozdrav svima na forumu, ljudi pojma nemate kako me ova KANTA od kompjutera zeza.Pa ja cu poluditi sa njim,ne mogu da radim a bez kompa ne mogu.Ufffff,kako sam se nasekirao.Evo od jutros pravim i pravim,a virusi i crvi kao mravi samo izlaze i izlaze.Nekome se ne svidžam na ovom forumu, ali nema veze.Ana kako si mi,sta ima jeli kod tebe hladno,gdje nam je Ramona kuca stara.Ejjj ,jeste nemam ja instaliran JAVA-SKRIPT,da daaa upravo je to to.Kako se to instalira,možeš li mi objasniti ili ko god zna volio bi da sam i ja tu jer chat je moja slaba tacka.Znam po 12 sati da sjedim i da sam na chatu.Uh,kako je u Sarajevu hladno ja sam mislio da ce danas snijeg opet pasti,ja mislim da se ovo nikad nije desilo.SANELA,jeli tebi hladno ja ne znam gdje si ti ali kod mene na Koševskom je haosss,još kada puhne onaj hladni vjetar sav se najezim ,brrrrrr. :oops:.
Vidim malo raje ima,ajde nema veze ja,Ramona,Ana i kao sto vidim i JELENA su stalno ovde.Pa Jelena pozdrav od mene ,kad neces ti da se pozdravis ,ja cu nema veze.Ok,citamo se.Puno vas pozdravlja Omar :smt114
Jelena

Post by Jelena »

omare, omare, ti si bas neki uvredljiv tip. Ne pozdravljam nikoga po imenu, vec svih ( da se ne bi netko osjetio zapostavljen :) ) odjednom. Ali evo, jedan poseban pozdrav samo za tebe ;) :smt039
ns

Post by ns »

Omare,pa jel' nemas nekog ortaka ili tako nekog da ti sredi komp.?A i ovaj moj ne da je kanta nego...ma,raspada se..tako da te razumem,al' opet,glupo je nervirati se zbog jedne mashine...
a ovaj :smt114 se bas uklapa u ''letnju'' atmosveru,hehe...
a nemoj zezati da tamo kod tebe pada sneg??! :shock:
Stvarno,vreme dusu dalo za.... :? razne glupe misli u mojoj glavi..
odoh zato nazad u krevet..
sanela

Post by sanela »

Pozdrav svima :)

Ovo vrijeme nije normalno definitivno! Moj Omare, i kod mene puše. Ja sam na Alipašinom. Odnese. Sve imam osjećaj da će snijeg pasti. Pa po Igmanu je baš napadao.

Joj, jučer su se ovuda laste razletile, čitavo jato. Jadne, valjda im hladno :( Baš su našle kad će doći....

Pa, ako imaš Mirc instaliran, ne bi trebao imati problema sa pristupanjem chatu. Onda ti JAVA ne treba. Ima, objasnjenje na forumu šta gdje trebaš upisati.

Caos
Ramona

Post by Ramona »

a nemoj zezati da tamo kod tebe pada sneg??!
Stvarno,vreme dusu dalo za.... razne glupe misli u mojoj glavi..
odoh zato nazad u krevet..
Hahahaha !!! :lol: Ajme ns, fala ti, baš si me nasmija! A i s onim da je dida mraz baš prikladan hehe ...
A Omare di si ti - dobro ti jutro dragi frend!
Vam zima, ljudi? A i kod nas je malo zahladilo jučer i prekjučer, ali danas, evo, svi se opet poskidaše u kratke gaće i rukave. Meni je jutros krv nešto rijetka :? pa san opet u debelom kućnom mantilu i pidžami ispod gaća. Ono što se kaže 'ako je zima bla bla .. ne boji se ko je zdrav!' E, ali ko je zdrav heh...
Ana: pusa x pa se čujemo
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Helou svima,
srecom je malo vedrije danas, toplije i sunce je napokon granulo. Dovoljno da se izbace crne misli iz glave... :wink:
Pozdrav.
ns

Post by ns »

evo i ja svima kazem dobro jutro,mada ne verujem da je iko lud da ovako rano ustaje??..sanjala sam neke grozomorne stvari brrrrrr...znate vec u vezi cega :? pa sad nema sanse da ponovo zaspim..a i jutro je tako lepo...sunce..NAPOKON!!Bas milina za pecanje...pa cu skoknuti malo do reke...to me je ranije znalo bar donekle vratiti u normalu,valjda ce i ovaj put uspeti :roll:
Ramona,kako je na moru?Jel' topla voda za kupanje ;-) ?
Fanatik

Post by Fanatik »

Dragi moji drugovi,drago mi je da ste u ovolikom broju tu i da ste svi nasmijani i veseli a kad ste vi takvog raspoloženja i ja sam odmah isti takav.Sta da vam kazem danas je kao malo toplije a sa merakom sam popio kaficu na balkonu i pravo da vam kazem super je.Ramona di si ti nejma te nikako ,jel to piva proradila u stomaku :lol: ,ehhh Ana pravo da ti kazem borim se sa ovom kantom od kompa ali ne da se ovi crvi ko mravi samo izlaze.NS,ja vjerujem da je moja kanta gora od tvoje heheh,ma samo da vidis ti bi umrla od smijeha.SANELA DRUG MOJ,kako je danas jel ti ista toplije ,juce vrijeme kao hoce i nece da padne kisa.
Imao sam juce takav dan da vam ne mogu opisati.Odlucio sam da sutra smanjim 5 mg,to bi bilo 35 mg ali kad sam htio prošli put htio da smanjim svi su se digli kao ono ja sam tako naglo smanjio 40mg i sad se boje da ne napravim recidiv,i ja sam ih poslusao.Ali kad sam vidio juce jednog mog frenda sa kojim sam uzimao ,on je imao moždani udar i sav se iskrivio,jaooo kako mi je bilo žao ,ja sam citav dan juce bio tuzan da tuzniji nisam mogao da budem.I poslije sam samislio ,sta bi bilo da sam nastavio sa njim ,možda bi bio kao on.Ali hvala dragom bogu zdrav sam,nemam hepatitis i nemam nikakvu bolest za divno cudo.RAJA PUNO VAS POZDRAVLJAM I LJUBIM,SADA ODO DA SKACEM PO LIVADI KAO DIJETE CVIJECA HAHAHHA :partyman:
Ramona

Post by Ramona »

'Siđi do reke - večeras i ja sam dole....' - čije li je to bilo, majke ti???
Ma kakvi more vruće ljudi dragi - a kad se to ugrijalo da mi je znati? Prekjučer je opizdija i snig tu na nekoj lokalnoj šta-ti-ja-znam planini - pa se sve to osjeti i kod nas - je da je sunce al još uvik ima zubiće od bure . a i mulja se po nebu - evo danas opet neki blesavi oblaci -- puše i tako - ma biž - di je još lito - jedva čekam onu žegu od 15.7. - 15.8. - uhh - kad gori nebo i zemlja - a ti samo uzmeš lipo šugaman, kremicu, kakvu knjigu ili discman, i šlape za more - i - Ramona's summer advice of the year - zaleđeni sok (tako da ti se lagano topi na plaži pa uvik imaš cucit ledenog i izazivat ljubomoru ostalih koji su ponili normalan sok pa im je u roku od po ure posta vruć ka pišaka) - i hop do plaže - brudaš glavu u moru i osjećaš kako ti se mozak, onako usijan, hladi - skoro pa (majke mi moje) ko da čuješ kako cvrči voda - hehehe !!! I tako dok ne popiješ sok i dopizdi ti pa sidneš u kafić na kavicu i cocktu i još se malo sunčaš (Anice prepoznaješ li ove rečenice hihi :wink: ) i onda doma pod tuš i - Ramona's summer advice of the year No.2 - mlijeko za tijelo/kremu iz frižidera - užitak do kraja - i na voćnu salatu i (Sanella?) Jogobellu hehe!!!
ŽIVJELO LJETO !!!
Di si Omare, dušo, kako je kod tebe jutros, reci?
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Jutro ljudi (misim nije bas jutro ali za mene kao da jest :wink: )!
Moram priznati da sam sinoc imala mali okrsaj sa flasom (hihihi), bila sam na nekoj after-show-party (a nisam ni znala di sam upala,pih). Pa sam malo pretjerala, do duse nisam previse ni pila, ali jutros ustala a glavaaaa boooli uh uzas majke mi! I tak kazem vam, uzas, al sta ces bila subota pa se moralo malo :wink:
Ajme majko al ne znam kad cu vise ovako, uh ipak se vec stari, nema vise ko prije da ti nis ne smeta kad zalomis...
imate pozzz
p.s. Ramona kak mi nece bit poznata recenica,hihihi, jedva cekam :wink:
Locked