a moze i prazan da bude...sta oni znaju jel ima metaka ili ne. Mada...rijeci mogu biti najjaca municija...samo ako se pamatno upotrijebe. I najgori kriminalac ima svoj soft spot-samo ga treba naci i direkt u njega gadjati(rijecima mislim...)
Vlado...e evo smijem se i kontam evo nasao je sebi avatar...ko' da gledam rekao je-evo pravi za mene.....heheheh. A kladim se da ne izgledash tako...ma ni priblizno. ali eto heheheh...
Mahanje svima
gdje je ona Sanelica?
Hey sta se radi,jebiga evo fulam kafu vec danima ali moze i sad,nema veze.Omare jarane,gdje si ti?Odmah da te napomenem da me netrzash,jer kako cu tebe zaboravit,nego mi cudno ovo doba a tebe nema.Nadam se da fino spavash ako ..i da si na dobrom putu da isplivash iz tih problema.Da li si prodao kompish ,sliku ili stoljpi...mozda stvarno kao sto ti rece Manijak,najbolje utoku da tushnesh..ko je jebe,dabogda nikad netrebala.
Ja eto ovu kafu pijem pomalo sa upitnikom iznad glave,jebiga sva neka pitanja sto me kopkaju i svi ti odgovori koji josh nisu pronadjeni ili
,cini mi se da je zivotni dil u pitanju,a nema veze sa drogom,tako-nekako.
kakav god da je...zelim ti sve najbolje. Nadam se da si razmislio o svemu i da radish sve sto treba...jel ti sincic josh tu? Kako to ide? nadam se ok...
omare....sta ima...?? kako si mi??
pozdrav svima...
cmok
Manijače, Mansone i drugi.Čini mi se Mansone da ti mene malo ne gotiviš jel de, ajde priznaj. Drugo, utoka ili Tetka nije moja vec je od starog.Kao da ja ne bi prodao to u trku za 300km.Joj kada bi vam pričao sta se sve meni desilo ja ne znam bil meni iko to vjerovao.
Uglavnom ova tema se razvukla na rekordnih 22 strane , PA PREMA TOME PRELAZIMO NA KAFU BANDE HAME HAPIĆA,ZIPPPPPPPPPPPP
Omare reci ti meni jel tebi makar malo bolje ako se to može nazvati bolje???????????????????? Meni je danas slava pa ne znam koliko ću imati vremena za forum ali svratiću to je sigurno.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Pa Omare druze stari,ko te ba ne gotivi?!Jesi li lud majke ti,pa ja tebe ,(koji si iz moje mahale),100 puta vise gotivim nego nekoga sada iz Australije ili sta ja znam...jarane ja tebi ako govorim nesto ,to ti je iz dobre namjere...cesto ti kazem i istinu a istina ako ti nije po volji...smatras je napadom,jebiga takvi smo...stari mozemo se mi sada folirati ovuda po ovim stranicama do sutra ,ali pravo da ti kazem meni je dosta i moje suplje a jos da slusam i tudju,pa ne bih vise ni dolazio...vise se volim i posvadjati...eto da znas,a mislim da ti znas koji su moji staovi i mislim da ti mozes da uspijes...ako hoces da i ti i ja vise nemamo rasprave ,samo reci...pohvalicu te i ja ko Hasecic, kako si dobar sto uzimas hep i sto si disciplinovan narkoman,sto dolazis redovno na terapiju... i Bog te veselio!
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!