Nova metoda skidanja

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

M4j4

Post by M4j4 »

Opet offtopic,mi o tome kad je najsladje,a covek hoce da se skine :-D
Slusaj,buraz,skini se kad ti nestane i para i dopa,onda ces znati kako ces jer neces imati druge!
Image
mise en place

mirzas

Post by mise en place »

e,kolega

iskreno buraz sve je to pi...dim
ma i ja sam pokushavao te tehnike,i to,nego nisam uspio
nemoj cekati da roknesh najdubljke,jebesh to,nego gledaj kako-sta
ja sam naprimer svako vece urokan sam sebe isfurvo i sam sebi govorio

Sutra nema nishta i to...
Probudim se ujutro i onda odmah Zviz.
Pa onda opet navece mi nekako krivo.

Necu puno da serem ali to shto si odlucio je vec jako dobar potez tako da..

Dr´z se Dalmosh i nedaj se...jebiga znam Zagrebacka zima jebena,ali ima i hladnije...npr.

cold turkey

pzdrav
mise
zvrky

Post by zvrky »

Ramona ovo majmunče je mnogo slatko,hehehe
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
palefaced

Post by palefaced »

Ramona wrote:GRIC GRIC i cmok veliki, dragi Pale xx
A nisan ti mis'la ono 'pukneš se, pa ti je samo skinulo krizu' (al te nije zbombalo) nego sam mislila kad si u krizetini debeloj, pa se sredit lavovski, to sam mislila - da je onda još puuuno puno slađe nego kad si već sređen pa kipaš crtu na crtu. Eeee to san ti ja mis'ila hehe
oourmhgggggphhhhhhhprrrrrrrr! (ovo ti je ono promuklo rezanje... onaj zvuk kada moj macak i rezi i prede istodobno... znas ti na sta ja mislim ;) umjesto pozdrava)
e tu si drazesno moje pantomimicarsko :D potpuno u pravu... pa to je glavni razlog jer se svi pucamo.
nitko od nas nije debil jebi ga da ne zna koliko je to stetno i kojesta... ali jebi ga bog nikada negdje ne uzima a da na drugoj strani nesto ne dadne zauzvrat (dobar primjer smo ti ja i mija kita :D) pa tako i u ovom slucaju dadne nazad, i to jebacki dadne nazad - bas onaj za nemoguce ni na jednom ljdskome jeziku opisati osjacaj blazenstva koji ti se pocne razljevati venom i multiplicira se svakim otkucajm srca koje kuca samo za dop.
a bog dao na krizi si ionako hipresenzibillan... i eto ti recepta kako sintetizirati feeling koji te pukne kada saznas da si se probudio kao posljednji muskarac u svijetu prepunom zena. :D

nego, tema:
jebes mi sve ako meni ovo mirzino nema smisla... bar onoliko koliko mi ima smisla iskidati se metadonom.
inace... ima li netko upuceniji od mene da mi objasni u cemu je fora tih supstitucijskih kidanja?
mislim, kuzim princip po kome bi trebao smanjiti dozu pa onda imat manju krizu... ali kod mene to nikada nije klapalo u praksi.
znao sam ja to piti par dana ali kada prestanem imam isto krizu kao sto sam je imao i od dopa... nista manju jebi ga. :S
inace, teoretski sto se tice mirzine ideje... moj sister ima zavrsenu biokemiju i njena profesija je znati ovakve stvari pa mi je to jednom objasnjavala:
jebacina sa tim smanjenjem doze dopa je ta sto nikada nijedan dzanki ne koristi isti dop iste kakvoce (iste koncentracije istih tvari) tako da je nemoguce utvrditi nekakvu pravu mjeru koliko dopa covjeku treba za srediti se, koliko za navuci se, koliko dnevno mu skidati dozu... jednostavno znanstvo ne barata tim podacima... stoga se za takve stvari koriste ovi legalni opijati i stoga i mozes ici izvaljati one zvalje po onim metadonskim klinikama da ti povisuju dozu sve dok ti pljuvacka ne pocne curiti niz bradu koliko si zadebilio.
inace teoretski bi to moglo klapati jer kako milion puta ponovih: mak je mak - pa po tome ni dop nije nista drugaciji od ostaatka maka.

p.s.
aha, tu ima i anketa... sorry jer prije ne odgovorih ali jebi ga ja pazljivo samo citam moje postove i postove od zenskih da vidim pominjem li se u njima. :D
enivej tu po meni uopce nema diskusije... i ostala dva odgovora su ti totoalno bespotrebna - C sa sestosadmdesetpetprocentnom sigurnoscu.
kako zamisljas jebo te imati poprilicnu kolicinu dopa, navucen kao beba na sisu... a tu sada nesto kontrolirati koliko ces uzeti?
nema boga, niti monoteisticka niti ijedna pagnska, koji bi te to uspio natjerati.
i am what i am and what will be will be
mirzas

točan odgovor...

Post by mirzas »

Bravo, pogodili ste svi! U biti neznam jesam li zgazia sve odma ili je ostalo šta i za sutra...nije ni bitno...
"Kriza+" ide Pali jer i tako se buni da nikad nije ima jaku krizu, pa neka mu!
Inače, prominia sam slikicu, sad je Dragonball, sa supersnagom, ko šta ja iman supersnagu za se skinit više!!!

Di si mise, šta se radi? Nema te nešto!
mise en place

e dalmosh

Post by mise en place »

di si care,sta se radi?
Evo tu sam ,jebiga ove familijarne sheme mi malo oduzimaju vremena ali eto, i to je dobro,bar se na momente zaboravish,mislim zaboravish na dop.Lakshe je puno jer nisam fizicki ovisam i nema zekri tako da je ostalo samo glava ova Bosanska neprobojna.
Jebiga nadam se da se nesmrzavash i da malo bar "dozicu"
smanjujesh.
Zajebi one ankete i daj napishi konacno "evo nisam se puko vec 24 sata" pa onda cemo vidjet.
Ja neznam recept za skidanje ali znam samo da treba da se nepuknesh!

Eto grome nedaj se i nadaj se isprovocirat"uskladi toplomjere" tbf
Pa oni bash sve i kazi ,to je ta hip-hop kultura,nekako je u zadnje vrjeme cista ,nema rokanja i repovanja.Ako se nekad ubijo Grand master flash & furios five,ovi danashnji reperi svi clean jebote,
Jes vidio sta ti je novi milenijum ,samo sam ja docekao novu zamalo pa losh..

pozdrav

mise
Ramona

Post by Ramona »

palefaced wrote:jeziku opisati osjacaj blazenstva koji ti se pocne razljevati venom i multiplicira se svakim otkucajm srca koje kuca samo za dop.
a bog dao na krizi si ionako hipresenzibillan... i eto ti recepta kako sintetizirati feeling koji te pukne kada saznas da si se probudio kao posljednji muskarac u svijetu prepunom zena.
Pale - pa yeba te patak - nemoj sad mislit da ti laskam nešto, nije brate, nego ZNAŠ pisati, majke mi, bistra si glavica, a i znaš jako dobro izraziti to što misliš !!! Evo ti još jedan gric zato, gric gric :smt106
@ Zvrky - e e majmunče s bananom ka narkoman s ganom, heh ...
mise en place

Omare

Post by mise en place »

buraz da se odmah razumjemo,jebiga stvarno mi je zao sto nisam ni procitao zvoj post a odmah pisao na ovu temu.
To je inace prvo sto uradim,dodjem kod omce na kafu,nego sam pomalo i sam u frci,tu mi je sin i majka i ...pa vjeruj mi nisam htio da budem pas-ignorante.
Starac ja znam da ti je jebeno,ali eto i mene nekad snadje moje sobstveno njesra tako da nisam bash u toku.
Stalno se prijavim na ovoj temi...nemoj nishta zamjerit´

pozdrav

mise
Locked