Ramona wrote:GRIC GRIC i cmok veliki, dragi Pale xx
A nisan ti mis'la ono 'pukneš se, pa ti je samo skinulo krizu' (al te nije zbombalo) nego sam mislila kad si u krizetini debeloj, pa se sredit lavovski, to sam mislila - da je onda još puuuno puno slađe nego kad si već sređen pa kipaš crtu na crtu. Eeee to san ti ja mis'ila hehe
oourmhgggggphhhhhhhprrrrrrrr! (ovo ti je ono promuklo rezanje... onaj zvuk kada moj macak i rezi i prede istodobno... znas ti na sta ja mislim

umjesto pozdrava)
e tu si drazesno moje pantomimicarsko

potpuno u pravu... pa to je glavni razlog jer se svi pucamo.
nitko od nas nije debil jebi ga da ne zna koliko je to stetno i kojesta... ali jebi ga bog nikada negdje ne uzima a da na drugoj strani nesto ne dadne zauzvrat (dobar primjer smo ti ja i mija kita

) pa tako i u ovom slucaju dadne nazad, i to jebacki dadne nazad - bas onaj za nemoguce ni na jednom ljdskome jeziku opisati osjacaj blazenstva koji ti se pocne razljevati venom i multiplicira se svakim otkucajm srca koje kuca samo za dop.
a bog dao na krizi si ionako hipresenzibillan... i eto ti recepta kako sintetizirati feeling koji te pukne kada saznas da si se probudio kao posljednji muskarac u svijetu prepunom zena.
nego, tema:
jebes mi sve ako meni ovo mirzino nema smisla... bar onoliko koliko mi ima smisla iskidati se metadonom.
inace... ima li netko upuceniji od mene da mi objasni u cemu je fora tih supstitucijskih kidanja?
mislim, kuzim princip po kome bi trebao smanjiti dozu pa onda imat manju krizu... ali kod mene to nikada nije klapalo u praksi.
znao sam ja to piti par dana ali kada prestanem imam isto krizu kao sto sam je imao i od dopa... nista manju jebi ga. :S
inace, teoretski sto se tice mirzine ideje... moj sister ima zavrsenu biokemiju i njena profesija je znati ovakve stvari pa mi je to jednom objasnjavala:
jebacina sa tim smanjenjem doze dopa je ta sto nikada nijedan dzanki ne koristi isti dop iste kakvoce (iste koncentracije istih tvari) tako da je nemoguce utvrditi nekakvu pravu mjeru koliko dopa covjeku treba za srediti se, koliko za navuci se, koliko dnevno mu skidati dozu... jednostavno znanstvo ne barata tim podacima... stoga se za takve stvari koriste ovi legalni opijati i stoga i mozes ici izvaljati one zvalje po onim metadonskim klinikama da ti povisuju dozu sve dok ti pljuvacka ne pocne curiti niz bradu koliko si zadebilio.
inace teoretski bi to moglo klapati jer kako milion puta ponovih: mak je mak - pa po tome ni dop nije nista drugaciji od ostaatka maka.
p.s.
aha, tu ima i anketa... sorry jer prije ne odgovorih ali jebi ga ja pazljivo samo citam moje postove i postove od zenskih da vidim pominjem li se u njima.

enivej tu po meni uopce nema diskusije... i ostala dva odgovora su ti totoalno bespotrebna - C sa sestosadmdesetpetprocentnom sigurnoscu.
kako zamisljas jebo te imati poprilicnu kolicinu dopa, navucen kao beba na sisu... a tu sada nesto kontrolirati koliko ces uzeti?
nema boga, niti monoteisticka niti ijedna pagnska, koji bi te to uspio natjerati.