Nova metoda skidanja

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

mirzas

Nova metoda skidanja

Post by mirzas »

Pošto sam uvik razmišlja o tome kako bi se bilo najlakše skinit s dopa dopom, ali nikad naravno uspia, odlučia ja pokušat još jedan put!
Da sredim npr 400 kuna: 200 jedan dan, 100 drugi, i po 50 još 2 dana, umisto hepova skidat se sa dopom. Uz nekakvu kontrolu (starci,cura,brat,sestra,prijatelj...šta ja znam) to bi još i bilo moguće, ali pošto ja nemam nikakvu, šanse su mi skoro pa nikakve. Ali zašto ne pokušat?
Pa evo male ankete:
Šta će se dogodit sa tih 400 kuna?
a) uspit ću se skinit,
b) uspit ću ali ću se nastavit pucat,
c) zgazit ću sve isti dan,

Baš me zanima vaše mišljenje pa pišite odgovore,
uz to svaki deseti šta odgovori dobiva besplatno novu "Kriza +", ako ti je kriza pre slaba, sereš samo 20 puta dnevno? Uzmi Kriza+ i kriziraš kako zaslužuješ! Ako u 7 dana uspijete zaspat pola sata, novac će vam biti vraćen!

Veliki pozdrav iz hladnog (brrrrrrrrrr, kriza po zimi) Zagreba!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Mislim da je to najgori moguci nacin skidanja koji si moglo smisliti...
Veruj mi,govorim ti iz licnog iskustva...
Sve najbolje...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Bravo Mirzas, bravo majstore. Trebas patentirati ovaj metod prije nego sto ga prisvoje jebene multinacionalne kompanije i naprave milijarde eksploatacijom...
mise en place

e dalmosh

Post by mise en place »

pa gdi si ti?????

Vidim pravish anketu!
Pa da odgovorim na tvoj test,ovako,tacan odgovor je C
Ne samo da cesh zgazit sve isti dan nego i u jednom"centarshut",pa jebiga popushio si odma skidanje...gledaj kako da sredish novih 400k.na brzinu,pa onda pravi novu anketu!

Jebiga care ,ako su tacni odgovori A ili B onda sam se zajebo...nadam se da jesam..

pozdrav

mise
Polly_Jean

Post by Polly_Jean »

Najblize pobjedi cini mi se ako odaberem odgovor B.
Jesam, jesam pogodila :wink: -daj bar rafaelo za winera:)
Well...
Have no fear of perfection - you'll never reach it. - Salvador Dali
Ramona

Post by Ramona »

Odgovor je visoki C :wink:
Nego, čuj, ima neš' u tome, nego znaš u čemu je zajeb - baš sam o tome prekjučer pričala s frendom - što ljude zajebe recimo kod hepta - a kod dopa je ista stvar:
Sve je ok dok si na 15, 14, 13, 10 - ako si danas na 20 sutra možeš komotno bit na 15, čak i na 10 - isto, s 10 na 9 - aj - kad si preša s 10 na 9 skinuja si 10% - je l' tako? - e - 10 posto - e, ali kad si doša do 2 pa sutra skinija 1 - skinija si stari moj 50 posto !!! - da ne govorimo, ono što ljudi rade, ona zadnja tri dana odluče ić 3-2-1 ('uf, ma to ću ja 3,2,1, ko ga jebe, začas') - pa kad ih opere krizetina - eh - e ne može tako - kad si iša s 3 na 2 skinija si 33%, a kad si s 1 na 0, skinija si 100% terapije - zato ja svima tupim (samo sebi nikad nisam znala - zato, uvik vam triba nadzor) s onom shemom - ok, na 10 si 3 dana, na 9 recimo 4 dana - al kad si doša do 3, 3 rastegni na 8 dana bar, 2 na 10-12, pa 1 na 15, pa se uzme 2/3 tablete i te 2/3 se piju 20tak dana, pa 1/2 misec dana, pa 1/4 dva miseca, i onda koji tramal/apaurin, i tako se može.

Ma može se, ljudi, može! Samo triba htjeti! Jedini problem je u tome što svi mi volimo drogu ka majmun bananu! Navikli smo na shemu, muljat okolo s prijateljima, ako nismo sredili ko da nismo taj dan niš napravili, niš doživjeli - navikli smo da nam je lipo kad se sredimo, i eto - to je problem - narkoman UŽIVA drogu, nisam ja to izmislila, a užitka se teško odreći, je da mi stažeri svi seremo kako nam uopće više nije gušt nego samo da skinemo krizu - a da je nemili gušt skinut krizu, tj. onaj osjećaj kad se spasiš ('aaa'), o tome mučimo. Ma he-he-he! A kad se to slađe puknit nego kad si u krizetini? Što veća kriza/muka, veći gušt se puknit. Teško se odreć bilo kojeg užitka, pogotovo takvog pseudorajskog, koji ti uđe u krv i kosti - triba imat strava dobar motiv, i brdo volje
mirzas

....majmun i njegova banana...

Post by mirzas »

Mene samo zanima oće li se prije majmun skinit s banane, ili mi s dopa???
Ramona

Post by Ramona »

Hehehehe !!!
Image
palefaced

Post by palefaced »

Ramona wrote:Odgovor je visoki C :wink:

Nego, čuj, ima neš' u tome, nego znaš u čemu je zajeb - baš sam o tome prekjučer pričala s frendom - što ljude zajebe recimo kod hepta - a kod dopa je ista stvar:
Sve je ok dok si na 15, 14, 13, 10 - ako si danas na 20 sutra možeš komotno bit na 15, čak i na 10 - isto, s 10 na 9 - aj - kad si preša s 10 na 9 skinuja si 10% - je l' tako? - e - 10 posto - e, ali kad si doša do 2 pa sutra skinija 1 - skinija si stari moj 50 posto !!! - da ne govorimo, ono što ljudi rade, ona zadnja tri dana odluče ić 3-2-1 ('uf, ma to ću ja 3,2,1, ko ga jebe, začas') - pa kad ih opere krizetina - eh - e ne može tako - kad si iša s 3 na 2 skinija si 33%, a kad si s 1 na 0, skinija si 100% terapije - zato ja svima tupim (samo sebi nikad nisam znala - zato, uvik vam triba nadzor) s onom shemom - ok, na 10 si 3 dana, na 9 recimo 4 dana - al kad si doša do 3, 3 rastegni na 8 dana bar, 2 na 10-12, pa 1 na 15, pa se uzme 2/3 tablete i te 2/3 se piju 20tak dana, pa 1/2 misec dana, pa 1/4 dva miseca, i onda koji tramal/apaurin, i tako se može.

Ma može se, ljudi, može! Samo triba htjeti! Jedini problem je u tome što svi mi volimo drogu ka majmun bananu! Navikli smo na shemu, muljat okolo s prijateljima, ako nismo sredili ko da nismo taj dan niš napravili, niš doživjeli - navikli smo da nam je lipo kad se sredimo, i eto - to je problem - narkoman UŽIVA drogu, nisam ja to izmislila, a užitka se teško odreći, je da mi stažeri svi seremo kako nam uopće više nije gušt nego samo da skinemo krizu - a da je nemili gušt skinut krizu, tj. onaj osjećaj kad se spasiš ('aaa'), o tome mučimo. Ma he-he-he! A kad se to slađe puknit nego kad si u krizetini? Što veća kriza/muka, veći gušt se puknit. Teško se odreć bilo kojeg užitka, pogotovo takvog pseudorajskog, koji ti uđe u krv i kosti - triba imat strava dobar motiv, i brdo volje
sunce moje pametno... tko zna zna. :smt023 \
jebeno je dobro - eto zasto se svi pucamo.
a ovo opet sa krizom i to... a ne znam bas... meni to fakat nije kick neki ako ja od toga ne kljucam cijeli dan.
mene prodje kriza ali osjecam se onda kao idiot jer sam uludo bacio novac, jer sam potrosio vrijeme, jer sam moga ovo, jer sam mogao ono, jer sam narkoman... bas me ono pocne prati griza savjest i kojesta.
jebi ga da je ono imati dovoljno dopa pa da se covjek ni ne skida... koji bi se kurac skidao?
ali bas to sto ga ne mogu imati koliko mi treba me uvijek natjera da se skinem.
i am what i am and what will be will be
Ramona

Post by Ramona »

GRIC GRIC i cmok veliki, dragi Pale xx
A nisan ti mis'la ono 'pukneš se, pa ti je samo skinulo krizu' (al te nije zbombalo) nego sam mislila kad si u krizetini debeloj, pa se sredit lavovski, to sam mislila - da je onda još puuuno puno slađe nego kad si već sređen pa kipaš crtu na crtu. Eeee to san ti ja mis'ila hehe
Locked