Ja ne bih previse o njemu, covek je bolestan i to je to. Mislim da i vrapci vise znaju da iskljucivo od njega zavisi da li ce se leciti ili ne.nirvanai wrote:ja sam u vezi sa covekom koji uzima heroin 10 godina.ZIvimo zajedno I imamo I malo dete. Sve ove godine ja nisam znala da on uzima heroin...
Sumnjala sam da uzima nesto(kazem sumnjala jer nista,ama bas nista ne znam o drogama)...
... niti mi je padalo na pamet da se informisem o drogama
Medjutim, meni su ljudi poput tebe neverovatni. Nekapiram do koje mere covek treba da bude iskljucen iz svog zivota pa da deset godina neprovali da mu se partner drogira!?! Mislim, nije to komsija kojem u prolazu kazes dobar dan. To je neko sa kime zivis. Nakon toliko godina trebalo bi da znas kako dise i da u najmanju ruku mozes da predvidis svaku njegovu reakciju. Zatim, ono sto mi tek ne dopire do mozga je da neko moze sebi da dozvoli da sumnja na takvu stvar, a da pri tom ne prevrne zemlju kako bi dosao do informacija kojima bi demantovao ili potvrdio svoje sumnje. Ta prica o neinformisanosti, pa i za period od pre deset godina, mi je suluda. Ko je hteo na tu temu da se informise mogao je i tada da nadje nacin, a posebno ako mu crv sumnje radi.
Moje misljenje i stav su da nema zivota sa narkomanom i mislim da, kao sto rece txvlr, ti i dalje postavljas sebi pogresna pitanja.
Slazem se sa ovim.dragance72 wrote:bolje i jedan roditelj i zdrava atmosfera nego dva od kojih je jedan jako bolestan i fizički i psihički i moralno..
Pozdrav i srecno.