Otvorena ispostava ruske klinike dr. Vorobjov u Zemunu
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Mi bi iz sveg srca voleli da postoji tako nesto. Ali kao sto sam rekla, taj koji bi to izmislio bio bi planetarno poznat i priznat isto kao da je izmislio vakcinu protiv HIV-a.Zar ne mislis da je tako??stakleni wrote:Bas kad me terate da pricam, reci cu vam da sam probao. Jedna terapija ne pomaze, vec minimalno 3, a maksimalno 8 (to su te duge procedure za brisanje zelje/secanja, a pored njih ima jose neke terapije) u zavisnosti od toga koliko dugo si uzimao drogu. I kao sto rekoh: kod svakog se brise zelja, a kod nekog broja i secanje o drogi. Mozda taj ko je izmislio metodu nije dobio Nobelovu nagradu, jer je zabranjeno uzimanje alkohola nekoliko meseci posle lecenja, pa ponekad i do godinu dana
Drugo... ok sve si ti lepoo rekao, odes na 3 ili vise terapije a uz to je potrebno i dosta vremena, ali ti se osecaji, secanjanja ili kako god obrisu.
A slozices se da je ovo jako povrsno receno.
Pa te molim da malo detaljnije objasnis kako izgledaju te terapije, da li postoje i psiho terapije? Sta ti se desava iz dana u dan?
Mogao bi malo detaljnije da objasnis.
O Kako je lepo ponovo biti STR8
Ali evo, da zamenarimo nas, obicne "smrtnike".
Danas ljudi, poznati ljudi i naravno sa puno para koji placanje neke skupe terapije ne bi ni osetili, umiru od droge...
Uz bezbroj bezuspesnih terapija.A sta mislis, zasto je to tako?
Vidis, argumenata ima koliko hoces.... A dokaza jako malo....A kako oni to garantuju? Recima ili? Da li ti vrate pare ako ne dodje do "brisanja"?
Pa i terapija dr. Zobina, koji je izvikan na sva usta, je sorry na izrazu-sr...
I sto sam imala priliku preko decka i da vidim.
Danas ljudi, poznati ljudi i naravno sa puno para koji placanje neke skupe terapije ne bi ni osetili, umiru od droge...
Uz bezbroj bezuspesnih terapija.A sta mislis, zasto je to tako?
Vidis, argumenata ima koliko hoces.... A dokaza jako malo....A kako oni to garantuju? Recima ili? Da li ti vrate pare ako ne dodje do "brisanja"?
Pa i terapija dr. Zobina, koji je izvikan na sva usta, je sorry na izrazu-sr...
I sto sam imala priliku preko decka i da vidim.
O Kako je lepo ponovo biti STR8
ispade jbt,uwuku te u neki swemirski brod..oko tebe swe mali zeleni..prikljuchuju ti neke cewchice,neko im dojawio da dop hara zemljom..pa bi da istraze malo...hehehe,kakaw sam scenario zamislila
..ili jednostawno kliknu na erase\rewind ili obrnuto i ti se probudish kao dzordz kluni
chisto sumnjam da bi to kod mene upalilo stakleni,prewishe sam komplikowana..pa i za bracu ruse!
pozz

chisto sumnjam da bi to kod mene upalilo stakleni,prewishe sam komplikowana..pa i za bracu ruse!

pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
Re:
Mark_Renton wrote:Hmmm, a ja se bas pozitivno istripovao da je to ono sto nam treba. Mada, mozda je to nesto na foru kao iboga, posto imas halucinacije posle terapije (mozda i za vreme, ne znam) i nesto kvrcne u tebi.
Ali stvarno ne verujem da bi dopustili da se tek tako radi neka neproverena metoda. Ok je sto oni to drze kao strogu tajnu, ali sigurno su morali da prodju neka ispitivanja da bi im dozvolili rad.
ево нешто детаљније
http://v-clinic.info/sr/sr_index.html
Jeca wrote:E da stakleni, posto si ocigledno upucen ajde nam majke ti objasni kako to ta metoda "brise"?
Ne kazem da je metoda skroz bezveze ali sigurno da se puno preuvelicava.Narkomanija je problem ne samo ovog naseg malog drustva nego na zalost cele planete.
I taj koji bi izmislio nesto tako mocno da 100% sa sigurnoscu i kod svakog pacijenta brise,necu reci secanje vec osecaje koje droga stvara, zar ne mislis da bi taj neko bio mnogo vise nagradjen i priznat u celom svetu. Pa osoba koja tako nesto otkrije ce dobiti Nobelovu nagradu i priznanje cele planete.
Pa eto imam predlog...
Posto su toliko dobri i imaju puno pacijenata onda bi mogli da prime na njihovu terapiju i nekog clana ovog foruma, za dzabe.
E onda ce taj clan da nam prenese iskustva i onda cemo svi mi da se sjatimo kod njih za kesh,naravno...
E pa jeco evo tebi Odgovor koga se mozda Nisi Nadala,,,,, Terapija Nece biti Dzabe Nego ce me kostati Nekoliko Hiljada Eura ali NE ZALIM Jer se DUGO GODINA DROGIRAM Heroinom i USPEHA MOME ZIVOTU NEMA ,,,
Tako da sam resio Da Idem Na LECENJE KOD Dr. Vorobjev U Beogradu ove Godine 2010 Jos Moraces da se strpis jos malo zbog daljnih ARGUMENATA OD MENE Ali nebrini se Dobices SVE STA NISI OCEKIVALA !!!!!! Jer sam siguran da Metoda od Dr. VOROBIJEV,a ce Me izleciti.. KOLIKO NOVCA SAM DAO ZA DROGU U ZADNJIH 11 Godina NE ZALIM NI DATI 30 Hiljada Eura za tako nesto..........
I eto, za jednu terapiju dzabe, nekog sa foruma oni ce utomatski imati vise pacijenata sto im je svakako i cilj a mi vise necemo morati da se mislimo da li je to ok metoda ili ne...
Obostrano zadovoljstvo!!!
Re: Otvorena ispostava ruske klinike dr. Vorobjov u Zemunu
...bunar zelja ne postoji... Kakvi rusi, kakvi ameri...
A kako to oni brisu secanja? I zelju? Lobotomijom?
Pa ti sprze i jos koji osecaj. To nije moguce...
Skoro svaki program za skidanje je dobar, samo ako se pridrzavas pravila igre...
A na forumu ima jedna osoba koja se lecila u Zemunu kod rusa, ne znam da li je dr. Vorobjov u pitanju ali su rusi. Devojka pukla kintu i ponovo se navukla. Jel ti to nesto govori? Mani bacanje kinte, bolje kupi sebi nesto, i presatani da sanjaris o tome kako neko ima carobni stapic...
A kako to oni brisu secanja? I zelju? Lobotomijom?

Skoro svaki program za skidanje je dobar, samo ako se pridrzavas pravila igre...
A na forumu ima jedna osoba koja se lecila u Zemunu kod rusa, ne znam da li je dr. Vorobjov u pitanju ali su rusi. Devojka pukla kintu i ponovo se navukla. Jel ti to nesto govori? Mani bacanje kinte, bolje kupi sebi nesto, i presatani da sanjaris o tome kako neko ima carobni stapic...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
ovo je JEDAN NAJGLUPLJI TEKST KOJ SAM PROCITAO OD KAD SA SE RODIO.PA DA LI SI TI NORMALAN KO GOD DA SI STO OVO PISES NA FORUMU NARKOMANIJA,ALKOHOLICARA ILI NIJE BITNO KOCKARA ZNACI BEZ FRKE BEZ PROBLEMA SE SKINES NASTAVIS DA ZIVIS I AJDE PONOVO JOVO NA NOVO,RAZMISLI KAKAV UTICAJ IMA SAZNANJE DA SE TO NEGDE RADI.JER NARKOMAN JE NARKOMAN AKO SHVATAS A AKO NE SHVATAS STA DA TI KAZEM SHVATICES JEDNOG DANA,
Razmisljam :smt015vladan wrote:RAZMISLI KAKAV UTICAJ IMA SAZNANJE DA SE TO NEGDE RADI.JER NARKOMAN JE NARKOMAN
vladan wrote:JER NARKOMAN JE NARKOMAN AKO SHVATAS A AKO NE SHVATAS STA DA TI KAZEM SHVATICES JEDNOG DANA,