sanela wrote:Evo nađoh temu od prije pet godina.
Znači prije pet godina smo/ ste počeli pisati na ovaj forum

Ja znam za ovaj forum, od prije dvije godine, a aktivno sam na njemu , evo sad ce godina dana.
Moja kcerka je sada, hvala Bogu dobrao, ali ja ne zelim napustati forum, jer bas njemu (ustvari ljudima i njihovim komentarima dugujem MNOGO). Mnogo sam naucila na ovom forumu o toj podmukloj bolesti i jos uvijek ucim. Uz kcerku sam se i ja prekalila. Nekada i kada osjetim umor od svega, ja osjetim da ipak imam snage i da nekadasni problemi (prije ovog kcerkinog) su "mala maca" za narkomaniju.
Sada, zelim, osim mojoj kcerki, da svoje koliko toliko znanje, iskustvo iskoristim da pomognem nekim drugim suovisnicima i ovisnicima, jer osjecam da to dugujem ovom forumu, a i bio bi grijeh da ne pomognem nekome, ako to mogu.
S obzirom da sam u zivotu nepopravljivi optimista i da sam prosavsi pakao sa kcerkom ipak uspjela pronaci svijeto (i to kakvo svijetlo!) na kraju tunela, ja cu ostati pri svome, a to je da hrabrim ovisnike i suovisnike da se i sa ovom nemani-narkomanijom, moze izadji na kraj, a svjedoci su mi jos mnogi na ovom forumu koji su to zaista uspjeli.Zato cu nastojtojati sto duze ostati ovdje.
Veliko hvala ovom forumu-tj.ljudima koji su ga osnovali, ljudima koji ga odrzavaju i onima koji ucestvuju na njemu!