-Pozdravljam novootvoreni forum-

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: -Pozdravljam novootvoreni forum-

Post by sanela »

Fela Kuti wrote:Sefice otkud ovaj nalet aktivnosti?
Jel to skocilo zeljezo ili samo prolecno spremanje? :)
hehehe, skočilo izgleda ;)
Ma razmišljamo malo o preuređenju foruma... Neke podforume sastaviti, neke izbaciti, neke dodati...

A i dok sam ovo malo čistila vidjeh koje je sve faze ovaj forum prošao... Bilo je svega. Ko bi rekao da će preživjeti sve to. A i bilo je puno puno ljudi koji se više ne javljaju... Voljela bih znati šta je s njima.
Npr. Omar- Fanatik, Palefaced, Ramona, M4j4, Luna i njena mama, ima ih još puno koji su pisali, ali se i sad ponekad jave...
klara60

Post by klara60 »

sanela wrote:Evo nađoh temu od prije pet godina.
Znači prije pet godina smo/ ste počeli pisati na ovaj forum :)
Ja znam za ovaj forum, od prije dvije godine, a aktivno sam na njemu , evo sad ce godina dana.
Moja kcerka je sada, hvala Bogu dobrao, ali ja ne zelim napustati forum, jer bas njemu (ustvari ljudima i njihovim komentarima dugujem MNOGO). Mnogo sam naucila na ovom forumu o toj podmukloj bolesti i jos uvijek ucim. Uz kcerku sam se i ja prekalila. Nekada i kada osjetim umor od svega, ja osjetim da ipak imam snage i da nekadasni problemi (prije ovog kcerkinog) su "mala maca" za narkomaniju.
Sada, zelim, osim mojoj kcerki, da svoje koliko toliko znanje, iskustvo iskoristim da pomognem nekim drugim suovisnicima i ovisnicima, jer osjecam da to dugujem ovom forumu, a i bio bi grijeh da ne pomognem nekome, ako to mogu.
S obzirom da sam u zivotu nepopravljivi optimista i da sam prosavsi pakao sa kcerkom ipak uspjela pronaci svijeto (i to kakvo svijetlo!) na kraju tunela, ja cu ostati pri svome, a to je da hrabrim ovisnike i suovisnike da se i sa ovom nemani-narkomanijom, moze izadji na kraj, a svjedoci su mi jos mnogi na ovom forumu koji su to zaista uspjeli.Zato cu nastojtojati sto duze ostati ovdje.
Veliko hvala ovom forumu-tj.ljudima koji su ga osnovali, ljudima koji ga odrzavaju i onima koji ucestvuju na njemu!
sunrise

Post by sunrise »

Ja sam isto postala leteci clan. Ono,tu i tamo naletim i bacim koji pozdrav. Razlog je najvise vrijeme odnosno manjak vremena,istina je da mi fali forum i bivanje na njemu i valjda cu u buducnsoti uspjeti biti vise i cesce tu.

Za Playera znam da je postao tata prije skoro dvije godine,ima malu cerkicu i super zenicu.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply