Trebam pomoc
Moderator: sanela
Trebam pomoc
Eh ovako juce me uzasno bolio stomak i nisam mogla izdrzati, popila sam 5 Tramadola, koje sam naravno ilegalno nabavila. Ne pijem ih svakodnevno, mozda jednom u 2-3 sedmice. Pa me zanima da li test na drogu (urin) pokazuje Tramadol, ako da koliko treba da se ocisti organizam? Unaprijed hvala 

LOLITA
Re: Trebam pomoc
Ako ga tako retko piješ, onda je i 24h dovoljno! Proverena je informacija-ja pitao svoju doktoricu. Ukratko, 24 sata. Naširoko, me malko mrzi, al ako oćeš, potrudiću se. Suština je ista. Jedan dan.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474 wrote:Ako ga tako retko piješ, onda je i 24h dovoljno! Proverena je informacija-ja pitao svoju doktoricu. Ukratko, 24 sata. Naširoko, me malko mrzi, al ako oćeš, potrudiću se. Suština je ista. Jedan dan.
E hvala ti puno

LOLITA
Pozdrav Novaaa. Dobrodosla na forum.
Verovatno te je boleo zeludac od trodona.
24h ako pijes dosta tecnosti. Nema na testu rubrika ta tramal, to je moph, i ako se budes testirala a popila si tramadol (trodon) bices pozitivna. Kao da si uzela dop. Tako nekako...

24h ako pijes dosta tecnosti. Nema na testu rubrika ta tramal, to je moph, i ako se budes testirala a popila si tramadol (trodon) bices pozitivna. Kao da si uzela dop. Tako nekako...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
winston85 wrote:Pozdrav Novaaa. Dobrodosla na forum.![]()
tačno tako,
na MOP testu nema rubrika nego samo jedna crta=pozitivan, dve=negativan. i to na morfijum, heroin, trodon.. ne znam da li se i čaj od maka pokazuje/podrazumeva...
novaaaaaa, što izbrisa PP?! slobodno pitaj šta god te zanima.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474, da i na caj od maka. Na sve supstance koje sadrze morfin.
Sta ima kod tebe?
Jel se jos lupas??? :rolleyes:
Pozdravljam...
Sta ima kod tebe?
Jel se jos lupas??? :rolleyes:
Pozdravljam...
Taman sam prestala s travom
i kontam mogu nekad profurat tramale nadajuci se da nema na testu i eto ispusi
waaa jest mi krivo

LOLITA
Jel znas da od trave mozes da zakacis psihozu?Novaaa wrote:Taman sam prestala s travomi kontam mogu nekad profurat tramale nadajuci se da nema na testu i eto ispusi
waaa jest mi krivo
A od trodona cir na celudcu, lakse nego ista...
Ma trava je proslostwinston85 wrote:Jel znas da od trave mozes da zakacis psihozu?Novaaa wrote:Taman sam prestala s travomi kontam mogu nekad profurat tramale nadajuci se da nema na testu i eto ispusi
waaa jest mi krivo
A od trodona cir na celudcu, lakse nego ista...

LOLITA